Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، در پی برگزاری مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده صاحبان سهام شرکت مخابرات ایران که با حضور نمایندگان دولت، سازمان بورس و اوراق بهادار، سازمان خصوصی سازی، هیأت مدیره و صاحبان سهام شرکت مخابرات ایران برگزار و منجر به تصمیم گیری در خصوص افزایش حق اشتراک ماهانه مشترکین تلفن ثابت شد و به تصویب مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده شرکت مخابرات ایران رسید؛ داوود ادیب رئیس هئیت مدیره اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران در گفتگو با سیتنا، تاکید کرد: ۳۱ خرداد سال ۹۹ روز مهمی برای صنعت ICT کشور محسوب خواهد شد و به نظر می‌رسد منطقی سازی نرخ تعرفه تلفن ثابت در این برهه زمانی اقدام ضروری است که منجر به نجات و احیا زنجیره تامین شرکت مخابرات ایران (به عبارت دیگر، تولیدکنندگان و خدمات دهندگان تجهیزات مخابراتی در کشور) و اشتغال در این صنعت استراتژیک و ارائه خدمات بهتر به مردم خواهد گردید و می‌تواند ضمن تحقق جهش تولید در صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات، آثار مثبتی را در حوزه صادرات محصولات ICT در منطقه از خود به جا بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ادیب بیان کرد: این تصمیم، تصمیم منطقی و عقلانی بود، به این دلیل که تعرفه خدمات عمومی در بخش‌های مختلف اعم از حمل و نقل عمومی، برق، گاز و ... با شیبی نسبتا منطقی و متناسب با شرایط اقتصادی در طول دو دهه گذشته مورد بازبینی مکرر قرار گرفته بود و نزدیک به دو دهه بود که این اتفاق در حوزه نرخ خطوط و مکالمات تلفن ثابت رخ نداده بود و تقریبا بدون افزایش مانده بود و همان طوری که اتحادیه بار‌ها و بار‌ها در خصوص تبعات ناگوار این موضوع بر صنعت مخابرات کشور نگرانی خود را اعلام نموده بود، بدیهی بود که با کاهش ارزش ریال و بیش از ده برابر شدن نرخ ارز در طول این دو دهه، ثابت نگه داشتن تعرفه‌ها در حالی که از سوی دیگر هزینه‌های توسعه و نگهداری و نیروی انسانی در شرکت مخابرات ایران افزایش سرسام آوری داشته است باعث بروز مشکلات نقدینگی در این شرکت به عنوان مشتری اصلی و انحصاری محصولات مخابراتی زیرساختی می‌شود.

وی افزود: همان طور که فعالان اقتصادی این حوزه واقف هستند شرکت مخابرات ایران علی رغم تمامی تلاش‌های خود قادر به پرداخت مطالبات پیمانکاران و توسعه کمی و کیفی مطابق سند چشم انداز خود در چند سال گذشته نبوده و این صنعت مهم در بخش تولید و خدمات در کشور می‌رفت تا به تعطیلی کشیده شود.

ادیب ادامه داد: این مشکلات نقدینگی مانند دومینو از طرف شرکت مخابرات ایران به شرکت‌های تولیدی و خدماتی داخلی سرایت کرده و اکثر بنگاه‌های تولیدی و خدماتی را با بحران جدی مواجه کرده بود و روزانه شاهد ورشکستگی تعداد زیادی از شرکت‌های تولیدی و خدماتی در این حوزه بودیم. روشن است که در صنعت مخابرات و محصولات ارتباطی زیرساختی، به دلیل ویژگی‌های این صنعت ما مواجه با مدل مونوپولی در سمت تقاضا هستیم. یعنی بر خلاف صنایعی مانند خودروسازی که تولید کنندگان اندک و مشتریان انبوه وجود دارد (مونوپولی در سمت عرضه) در صنعت مخابرات زیرساختی ما تولیدکنندگان متعدد و مشتری انحصاری داریم.

وی افزود: یکی از تبعات این مدل که به طور طبیعی در اکثر کشور‌ها در زمینه صنعت ارتباطات ثابت وجود دارد این است که در صورتی که مشتری مادر و اصلی (شرکت مخابرات ایران) از لحاظ اقتصادی بازده مالی منطقی کسب نکند، با کاهش یا قطع تقاضا کل زنجیره تامین خود را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد که این موضوع در سالیان اخیر مشهود بود.

ادیب همچنین در ادامه اظهار کرد: شاید با نگاهی به روش کار اپراتور‌های کشور‌های پیشرفته گفته شود که از شرکت مخابرات ایران و سایر اپراتور‌های مخابراتی داخل کشور انتظار می‌رود که با شیوه‌های جدید مدیریتی، افزایش بهره وری و استفاده از روش‌ها و طرح‌های نوین نسبت به کاهش چشمگیر هزینه‌های خود و جبران درآمد‌ها از محل درآمد دیتا اقدام کند تا نیازی به افزایش تعرفه مکالمات تلفن ثابت نباشد. در پاسخ باید گفت این انتظار گرچه یک نگاه راهبردی و ممکن است در حالت عادی درست باشد و به طور کلی مورد قبول همگان باشد، ولیکن فاصله عظیم به وجود آمده بین درآمد و هزینه‌ها ناشی از کاهش ارزش پول ملی را به هیچ وجه نمی‌تواند به طور کامل جبران نماید و صرفا بخشی از آن ممکن است قابل جبران باشد.

وی افزود: از این جهت مقایسه اپراتور‌های کشور‌های صنعتی که ارزش پول نسبتا ثابتی دارند با شرایط حاکم بر اقتصاد کشورمان، مقایسه کاملی نبوده و نیازمند یک سری تصمیمات از جنس منطقی نمودن تعرفه‌ها میبود که امروز شاهد چنین تصمیمی بودیم.

ادیب عنوان کرد که باور اتحادیه بر این است که شرکت مخابراتی ضعیف از نظر مالی، منجر به صنعت مخابراتی نحیف نیز خواهد شد؛ چراکه تنها مشتری و مصرف کننده بخش اعظم محصولات مخابراتی به ویژه محصولات زیرساختی مخابراتی در کشور، شرکت مخابرات ایران می‌باشد و این توقف توسعه و نوسازی زیرساخت شبکه، بدان معناست که بر خلاف استراتژی شرکت مخابرات خواه نا خواه خدمات مدرن مخابراتی کمتری نیز در دسترس عموم مردم قرار خواهد گرفت و کلیه ذینفعان این حوزه در نهایت متضرر می‌شوند.

ادیب در پایان گفت: به نظر می‌رسد منطقی سازی نرخ تعرفه تلفن ثابت در این برهه زمانی اقدام ضروری بود که منجر به نجات و احیا زنجیره تامین شرکت مخابرات ایران (به عبارت دیگر، تولید کنندگان تجهیزات مخابراتی در کشور) و اشتغال در این صنعت استراتژیک، و ارائه خدمات بهتر به مردم خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت مخابرات وزارت ارتباطات جهش تولید شرکت مخابرات ایران زنجیره تامین صنعت مخابرات تلفن ثابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۱۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلفن ثابت سازمانی

یکی از مواردی که امروزه در هر کسب و کاری برای برقراری ارتباط با مشتریان ضروری است، استفاده از تلفن ثابت سازمانی می باشد.

به گزارش مشرق، یکی از مواردی که امروزه در هر کسب و کاری برای برقراری ارتباط با مشتریان ضروری است، استفاده از تلفن ثابت سازمانی می باشد.

همچنین با در نظر گرفتن هزینه های کلان برای سرویس های اینترنتی، قبوض تلفن و تجهیزات و سرورهای مورد نیاز از جمله دغدغه های امروزی صاحبان سازمان ها و کسب و کارها است، لذا لازم است راه حلی برای این موضوع در نظر گرفت.

اولین کاری که باید در این زمینه انجام بدهید برای کنترل و همچنین کاهش هزینه های تماس خود، بررسی مواردی است که در صورت حساب تلفن سازمانی شما لحاظ شده است. در نظر داشته باشید که بعضی از هزینه ها بدون اینکه شما خواسته باشید لحاظ شده است، و بدون اینکه در این مورد آگاهی داشته باشید آن ها را پرداخت می کنید.

به طور مثال نمونه هایی از هزینه های تلفن سازمانی را نام میبریم :

دستگاه و تجهیزات

مقدار مصرف ماهیانه

سرویس های اضافی

و با در نظر گرفتن این موارد می توانید بهترین سیستم های تلفنی را گزینش کنید که به طرز چشمگیری در کاهش هزینه های سازمانی شما تاثیر می گذارد.

مزایای استفاده از تلفن ثابت سازمانی:

امکان جابه جایی شماره در هنگام تغییر مکان و محدوده جغرافیایی خود امکان در اختیار گرفتن کارمندان دورکاری و استفاده آنها از سرشماره سازمانی در خارج از سازمان یا شرکت خود امکان هدایت مشتری و مسیریابی آنها در بخش های مربوطه و مورد نظر امکان اضافه کردن داخلی ها در صورت رشد و توسعه سازمان خود امکان استفاده از این سیستم تماس و شماره برای شعبه های مختلف خود در سراسر کشور

نکسفون

نکسـفون پرایـم، نسـل جدیـد تلفـن سـازمانی مبتنـی بـر IPPBX اسـت کـه بـر بسـتر فناوری سـیپ ترانک در جهت بهبود کیفیت و کاهش هزینه ارتباطات یک مجموعـه طراحی شده اسـت.

این راهکار بهتریـن جایگزیـن خطوط تلفنهای سـنتی در جهت توسـعه سـرویس تلفن سازمانی و افـزودن خدمات نویـن بـدون داشـتن زیرساخت و سخت افزار پیچیده است .

دلایل محبوبیت فناوری تلفن مجازی (تلفن ثابت ابری) برای استارتاپ ها و کسب وکارهای کوچک و متوسط این است که با تغییرات متعدد و پیاپی این سازمان ها و همچنین بودجه محدود آنها سازگار است. یکی از مهمترین ویژگی های نکسفون کاهش هزینه های مکالمه است.

مزیت‌های نکسفون راه اندازی و توسعه آسان و سریع حداکثر تا ۲۴ ساعت کاهش هزینه ها تا ۵۰% در شماره استانی و ۷۰% در شماره کشوری در مقایسه با تعرفه شرکت مخابرات پشتیانی ۷*۲۴ توسط تیم پشتیبانی فنی نکسفون تضمین پایداری و ثبات سرویس تا ۹۹.۹% ارائه ی تماس های صوتی با کیفیت HD استفاده از یک سرشماره ثابت برای شعب مختلف

دیگر خبرها

  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس
  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس به همت نیرو‌های جهادی
  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • افزایش غیر منطقی تعرفه برق با شعار سال هم‌ خوانی ندارد
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • بهره مندی ۲۰ هزار مشترک از فیبر نوری البرز
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • تلفن ثابت سازمانی
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • توسعه سیستم‌های مخابراتی کردستان با سرمایه‌گذاری ۹۱ میلیارد ریالی