Web Analytics Made Easy - Statcounter

یدالله ملکی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص فعالیت‌های انجام شده برای کاهش تلفات در کانال آبیاری دشت قزوین اظهار داشت: یکی از مشکلات جدی ما در این عرصه گستردگی مسیر کانال‌های آبیاری دشت قزوین و کانال مادر است و عبور آن از مناطق شهری و روستایی هم یک تهدید هم تلقی می‌شود.

۴۰ میلیارد تومان هزینه ایمن سازی کانال

وی اضافه کرد: اصولاً هیچ منطقی برای شنا در کانال آبیاری که آب آن جاری و شیب آن تند است وجود ندارد اما جذابیت کانال‌ها و عبور آن از مناطقی که کنترل آن در همه مواقع امکان ندارد و یا سخت و گاهی غیر ممکن است موجب شده تا همچنان شاهد حوادثی در این محدوده باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل آب منطقه‌ای استان قزوین تصریح کرد: یکی از کارهایی که ما برای کاهش حوادث ناشی از شنا در کانال انجام داده ایم فرهنگ سازی و تولید محتوا با محور انعکاس پیامدهای شنا در کانال و هشدار برای پیشگیری شامل انیمیشن، اینفو گرافی، بنر، نصب تابلو در مکان‌های پر خطر، اطلاع رسانی در رسانه‌های استانی، صدا و سیما، مطبوعات، فضای مجازی، خبرگزاری‌ها و در تریبون‌های عمومی؛ نمازهای جمعه‌ها بوده است.

وی اظهار داشت: در این راستا در مسیری به مسافت ۹۴ کیلومتر تعداد ۹۲ تابلوی هشدار دهنده بتنی نصب کرده ایم و خطر شنا در کانال اطلاع رسانی شده و در ۳۰ کیلومتر از مسیر هم
گاردریل نصب کرده ایم و در ۲.۵ کیلومتر عملیات فنس کشی صورت گرفته است.

ملکی گفت: علیرغم ایمن سازی همچنان شاهدیم که دقیقاً در هملان مکان‌هایی که گاردریل و یا تابلوی هشدار شنا نکردن نصب شده تعدادی از جو انان و نوجوانان بدون توجه به این هشدارها در حال شنا هستند و این موضوع نشان می‌دهد فقط باید شهروندان و خانواده‌ها به مسئله نگاه جدی داشته باشند و هشدارها را جدی بگیرند.

وی اضافه کرد: تکمیل پروژه‌های ایمن سازی بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان لازم دارد ولی تا فرهنگ سازی نشود این تلاش‌ها نتیجه جامعی نخواهد داشت.

وی بیان کرد: اخیراً در کنار تابلوی هشدار نصب شده در کنار کانال یک نفر غرق شد و در برخی مناطق فنس کشی را بریده اند و همچنان شاهد اقامت خانواده‌ها در کنار کانال آب هستیم و برخی افراد خودروهای خود را در کنار کانال شستشو می‌دهند که برای این افراد هم حوادثی رخ داده که نگران کننده است.

خانواده‌ها احتیاط کنند / ‬کانال جای شنا نیست

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان قزوین یادآور شد: ۱۲ گروه گشت برای نظارت بر کانال‌ها و پیشگیری از حوادث راه اندازی شده که در روزهای تعطیل هم بازرسی‌ها ادامه دارد اما تا زمانی که خود شهروندان و خانواده‌ها هشدارها را جدی نگیرند و مراقب فرزندانشان نباشند نمی‌توان صدها کیلومتر کانال را به صورت مداوم کنترل کرد.


ملکی گفت: در برخی مناطق از جمله ناحیه شهری مهرگان هم به دلیل عبور کانال از کنار واحدهای مسکن مهر که در سال‌های اخیر ساخته شده با حوادث و تهدید غرق شدن مواجه هستیم که در محدوده خطر گاردریل نصب کرده ایم و با همکاری شهرداری قرار است در محدوده‌ای هم فنس کشی شود.

وی اضافه کرد: بی احتیاطی در اطراف کانال همچنان زیاد است و شاهد پیاده روی برخی افراد هم هستیم و برخی برداشت غیر مجاز آب از کانال برای کشاورزی هم دارند که این کار حادثه ساز است و برخی مسافران عبوری هم که از خطر کانال خبر ندارند و آرامش ظاهری آب آنها را فریب داده و وسوسه می‌شوند تا شنا کنند و این موضوع خطرساز است.

مدیرعامل آب منطقه‌ای استان قزوین یادآور شد: در سال گذشته ۷ نفر و امسال تاکنون ۵ نفر جان خود را از دست داده‌اند که همچنان دغدغه داریم تا این تعداد به صفر یا حداقل برسد.

وی تصریح کرد: امسال هم در مسافتی به طول ۵ کیلومتر عملیات نصب گاردریل اجرا می‌شود که برای این کار ۳۴۰ عدد نیوجرسی بتنی خریداری شده که به تدریج نصب می‌شود.

ملکی اظهار داشت: در سال‌های گذشته یک طرح زیباسازی برای مناطقی از کانال که از داخل شهر عبور می‌کرد مطرح شد که می‌توانست جذابیت‌هایی برای گردشگری هم ایجاد کند که این طرح قرار بود توسط شهرداری و کمک آب منطقه‌ای عملیاتی شود که فعلاً به دلیل هزینه‌های سنگین متوقف شده است.

وی گفت: مردم باید همکاری کنند و به سلامت و جان خود اهمیت دهند تا با یک بی احتیاطی جان خود و خانواده‌هایشان با سهل انگاری به خطر نیفتد و در این راستا به مشارکت و همکاری رسانه‌ها، خانواده‌ها، جوانان و کشاورزان ساکنان مناطقی که در مسیر کانال آب هستند نیازمندیم.
 

کد خبر 4955900

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت آب منطقه ای قزوین غرق شدن ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین گرگان شیوع کرونا آتش سوزی ایلام مواد مخدر سازمان تبلیغات اسلامی استانداری سمنان بیرجند مجلس شورای اسلامی شنا در کانال آب منطقه ای خانواده ها ایمن سازی کانال آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۳۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجتمع‌های تجاری محدوده مرکزی شهر تبریز ایمن سازی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین منیری فر شهردار منطقه ۸ ضمن اعلام خبر فوق افزود: متأسفانه طبق بررسی‌های انجام یافته، وضعیت ایمنی و مقاومت پاساژها و اماکن عمومی قدیم الاحداث در محدوده مرکزی شهر، مناسب نبوده و نیازمند نوسازی و مقاوم سازی هستند.

وی افزود: در راستای اطلاع رسانی به پاساژهای خطر آفرین از نظر ایمنی و سازه‌ای، عوامل مدیریت بحران شهرداری منطقه ۸ طی ماه‌های اخیر، اقدام به صدور اخطاریه به کلیه مراکز پرخطر کردند تا هیأت امنا این مراکز اقدام به ایمن‌سازی ساختمان‌هایشان کنند.

منیری فر تصریح کرد: پیرو این اقدامات، عملیات ایمن سازی پاساژهای کاروس و ۱۱۰ با همکاری شهرداری منطقه ۸، طی روزهای اخیر آغاز شده و در آینده نزدیک در سایر اماکن نا ایمن تداوم خواهد یافت.

کد خبر 6064424

دیگر خبرها

  • مجتمع‌های تجاری محدوده مرکزی شهر تبریز ایمن سازی می‌شوند
  • 47نقطه پرتصادف راههای گلستان در سال 1403 ایمن سازی می شود
  • دوربرگردان ایمن در تقاطع اورکت حاجی محور بندرترکمن به آق قلا احداث می شود 
  • ۴۷نقطه پرتصادف راه های گلستان در سال ۱۴۰۳ ایمن سازی می شود
  • ۴۷ نقطه پرتصادف راه‌های گلستان در سال ۱۴۰۳ ایمن سازی می‌شود
  • می‌توان از ظرفیت نیروهای جهادی برای کاهش تصادفات استفاده کرد
  • پروژه ایمن سازی آزادراه قزوین-تهران در سطح ملی مطرح شده است
  • ایمن‌سازی محور آزادراهی در دستور کار شورای ترافیک
  • اجرای عملیات شانه سازی و اصلاح شیب شیروانی حاشیه راه‌های مازندران
  • آغاز واکسیناسیون دام‌های لرستان علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان