Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: طرح قاضی در مدرسه یکی از طرح‌های مؤثر در حوزه پیشگیری و مراقبت از آسیب‌های اجتماعی است که با هدف ارائه جذاب مسائل حقوقی به دانش آموزان  در ۳۰درصد  مدارس دوره متوسطه دوم فارس اجرا می‌شود.

فرهاد اسماعیلی ضمن تبریک هفته قوه قضاییه، گفت: هدف از اجرای این طرح آگاه‌سازی دانش آموزان  نسبت به جرائم و رفتارهای مجرمانه، کاهش خطرات بزه دیدگی و افزایش مسئولیت‌پذیری آنان در مواجه با اعمال و رفتارهای مجرمانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از آموزش و پرورش فارس، اسماعیلی آگاه‌سازی نوجوانان و جوانان نسبت به تبعات رفتارهای مجرمانه و مجازات، آشنایی قضات با فضای مدارس و روحیات قشر جوان و نوجوان در جهت صدور آرای متناسب، ایجاد اعتماد و ارتباط مناسب بین دانش آموزان و دستگاه قضایی و ترویج فرهنگ قانون مداری در جامعه در مدارس را از دیگر اهداف اجرای طرح قاضی در مدرسه عنوان کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس همچنین عنوان کرد: آشنایی دانش آموزان با موضوعات حقوقی باعث نهادینه شدن این آموزش‌ها در اذهان دانش‌آموزان و حتی خانواده‌های آنان شده و در آینده شاهد اثرات مثبت آن خواهیم بود.

اسماعیلی ادامه داد: حضور بیش از  ۸۵۰ هزار دانش‌آموز، خانواده‌های آنان و نیز مربیان و معلمان در استان فارس، جمعیت قابل‌توجهی را تشکیل می‌دهند که برای اهداف فرهنگ‌سازی، گروه بسیار باارزشی به‌حساب می‌آید.

او با تأکید بر ضرورت آگاهی همه آحاد مردم، به‌خصوص دانش آموزان از حقوق و تکالیف قانونی خود در جامعه، گفت: نوجوانان و دانش آموزان ما به دلایل و موضوعات مختلف از جمله اثرات شبکه‌های اجتماعی و ماهواره‌ای و همچنین  سایر آسیب‌های اجتماعی  نظیر اعتیاد و ...در معرض ابتلا به جرم و قانون‌شکنی هستند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش فارس افزود: با آموزش و آگاهی بخشی به این قشر از جامعه و فرهنگ‌سازی و پیشگیری، می‌توان از تشکیل پرونده‌های جدید در دستگاه قضایی جلوگیری کرد.

اسماعیلی کاهش آسیب‌های اجتماعی را از جمله دغدغه‌های مهم مقام معظم رهبری عنوان کرد و گفت: همکاری دادگستری با آموزش‌وپرورش و ورود قضات متبحر به مدارس و آموزشگاه‌های استان در غالب طرح قاضی در مدرسه، بسیار کارگشا و مثمر ثمر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی قوه قضاییه اعتیاد فارس مدارس قانون مداری طرح قاضی در مدرسه دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۳۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر زمان آغاز سال تحصیلی مدارس کشور

تغییر تقویم آموزشی مدارس (زمان آغاز و پایان سال تحصیلی) از موضوعاتی است که دستخوش سیاست‌گذاری‌های متفاوت بوده است.

به گزارش تسنیم، در بازه‌هایی از زمان (دهه ۷۰)، آغاز سال تحصیلی دانش‌آموزان از اول شهریور بود که این موضوع به دلیل برخی از شرایط به ویژه گرمای هوا با تبعات منفی بر کیفیت تحصیل دانش‌آموزان همراه بود.

در نهایت مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۷۶ با تصویب یک قانون تأکید کرد: زمان بازگشایی مدارس در سراسر کشور همه ساله اول مهر ماه بوده و تا پایان اردیبهشت ماه ادامه می‌یابد.

اواخر سال ۱۴۰۲ یکبار دیگر موضوع تغییر تقویم آموزشی مدارس مطرح شد و در همین ارتباط میثم لطیفی؛ رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: از مجلس خواستیم این اجازه را داشته باشیم که شروع سال تحصیلی برای دانش‌آموزان لزوماً از ابتدای مهرماه نباشد. قرار است بتوانیم با توجه به اوضاع اقلیمی یعنی‌مناطق گرمسیر و سردسیر درجه‌ای از اختیار را به ادارات کل آموزش‌وپرورش و وزارت آموزش‌وپرورش برای شروع سال تحصیلی بدهیم که این موضوع به مصرف انرژی و سلامت فرزندان در مناطق جغرافیایی مختلف در کشور کمک می‌کند.

در همین ارتباط محمود امانی طهرانی؛ دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره تغییر زمان آغاز سال تحصیلی دانش‌آموزان اظهار کرد: یک طرح در مجلس شورای اسلامی برای اصلاح تقویم آموزشی تهیه شده است که به شورای عالی آموزش و پرورش جهت بررسی ارجاع شد و این شورا اصلاحاتی اعمال و آن را به مجلس بازگرداند.

وی افزود: این طرح در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصویب شد و هم اکنون در نوبت بررسی و تصویب در صحن علنی مجلس است.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش ادامه داد: در صورتی که این طرح به مصوبه مجلس تبدیل شود، مصوبه قبلی که زمان آغاز و پایان سال تحصیلی را تعیین کرده بود، لغو می‌شود و اختیارات بیشتری به آموزش و پرورش با توجه شرایط مختلف در جغرافیای کشور داده می‌شود.

امانی طهرانی در پاسخ به این پرسش که آیا این طرح در برگزاری امتحانات نهایی خلل ایجاد می‌کند یا خیر، گفت: امتحانات نهایی امری است که در یک برنامه واحد کشوری قابل ارائه است، اما در بسیاری از مناطق می‌توانند مدت سال تحصیلی را با برنامه‌ریزی بهتر با توجه به شرایط آب و هوایی خود تنظیم کنند.

دیگر خبرها

  • شبیه‌سازی آزمون‌های شبه‌نهایی با امتحانات نهایی / برای شرکت در آزمون‌ها الزامی نیست
  • طراحی سوالات قبل از ورود به آزمون مانند شرایط آزمون‌های نهایی است
  • ارائه آموزش‌های ایمنی و ترافیک به ۱۸۰ دانش‌آموز نظر آبادی
  • رقابت ۱۷ هزار دانش آموز چهارمحال و بختیاری در آزمون شبه نهایی
  • برگزاری امتحانات شبه‌نهایی برای کنترل استرس دانش‌آموزان
  • دانش آموزان ۱۱ شهرستان فارس، امروز غیر حضوری آموزش می‌بینند
  • آغاز نام نویسی کتب درسی دانش آموزان میان پایه‌ها از فردا
  • افزایش۵۰ درصدی فضاهای ورزشی آموزش و پرورش
  • احتمال تغییر زمان آغاز سال تحصیلی مدارس
  • تغییر زمان آغاز سال تحصیلی مدارس کشور