Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان گفت: تیم‌های همدانی حاضر در لیگ دسته اول پتانسیل بالایی برای صعود به لیگ دسته اول را دارند.

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، نمایندگان فوتبال همدان لیاقت حضور در لیگ یک را دارند عنوان سوژه‌ای است که در سامانه فارس من خبرگزاری فارس ثبت شده است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان با اشاره به وضعیت تیم‌های همدانی حاضر در لیگ دسته دوم فوتبال کشور، اظهار کرد: دو تیم پاس و شهرداری با توجه به امکانات سخت‌افزاری و داشتن مدیران، کادر فنی و بازیکنان با پتانسیل سطح بالا، می‌توانند به لیگ دسته اول صعود کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن جهانشیر ادامه داد: اگر از حق نگذریم، در این چند سال اخیر دو تیم همدانی یکی از بهترین‌های لیگ دسته دوم بودند که اسیر بدشانسی شدند زیرا همواره جزو مدعیان هستند.

وی افزود: امروز می‌بینیم که تیم پاس مدعی اصلی از گروه خود است و شهرداری نیز با توجه به سطح فنی بالا، از شانس کمتری برای صعود برخوردار است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان گفت: ظرفیت این دو تیم بسیار بالاست و جایگاه فوتبال همدان قطعاً لیگ برتر کشور است، پس همه جامعه فوتبالی و مدیران ارشد استان باید دست در دست هم شرایطی را رقم بزنند که دوباره نام همدان در لیگ برتر فوتبال کشور و حتی دسته اول مطرح باشد.

وی خاطرنشان کرد: بدهی‌های تیم پاس متأسفانه از گذشته انباشته شده است و پرداخت آنها نیازمند یک عزم جدی از سوی مسئولان ارشد استان است.

انتهای پیام/89042/

منبع: فارس

کلیدواژه: همدان ورزش لیگ دسته اول لیگ برتر مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان لیگ دسته اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۴۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواب «فرهنگ» و مسوولان بی‌خیال/ تشییع «اخلاق» در فوتبال ایران!

به گزارش خبرنگار مهر، ناهنجاری‌های فرهنگی و آسیب‌های اجتماعی در فوتبال ایران همواره یکی از بزرگترین چالش‌های کارشناسان و فعالان فرهنگی و اجتماعی بوده است که تلاش می‌شود به طرق گوناگون برای اصلاح این ناهنجاری‌ها و کاهش آسیب‌ها تلاش شود.

کمیته‌هایی که در خوابند

در بدنه فدراسیون فوتبال به عنوان متولی فوتبال در کشور کمیته‌هایی وجود دارد که مستقیماً خود را به عنوان مسؤولان و دغدغه مندان امر فرهنگی معرفی کرده‌اند.

یکی از این کمیته‌ها «کمیته اخلاق فدراسیون» است که رسالت خود را به این صورت تعریف کرده است: این کمیته یکی از ارکان قضایی فدراسیون محسوب می‌شود که مسوولیت تعیین آیین نامه‌ها و دستورالعمل‌های مربوط به رعایت مسایل اخلاقی و فرهنگی و بازی جوانمردانه همچنین نظارت بر نحوه اجرای این آیین نامه‌ها، دستورالعمل‌های مصوب و تصمیم گیری در خصوص موارد عدم رعایت اصول اخلاقی، فرهنگی و بازی جوانمردانه را بر عهده دارد.

علاوه بر این کمیته‌ای تحت عنوان «کمیته بازی جوانمردانه و مسؤولیت اجتماعی» در فدراسیون فوتبال وجود دارد که وظیفه آن به این صورت تعریف شده است: این کمیته مسوولیت تهیه آیین نامه و دستورالعمل‌های مربوط به رعایت مسایل و شعائر فرهنگی و بازی جوانمردانه همچنین نظارت بر اجرای آن را بر عهده دارد.

در درون باشگاه‌ها هم که عنوان «باشگاه فرهنگی» را یدک می کشند معاونتی با عنوان «معاونت فرهنگی» وجود دارد که وظیفه آن رسیدگی به امور فرهنگی و اجتماعی باشگاه‌ها است.

اما این سوال مطرح می‌شود که این کمیته‌ها و معاونت‌ها در سال‌های اخیر چه اقدامات بنیادینی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی انجام داده اند که امروزه و هر هفته شاهد موارد متعددی از ناهنجاری هستیم؟

چند اتفاق مهم اما ناهنجار

در هفته‌ای که گذشت در دو تیم بزرگ پایتخت شاهد دو مورد ناهنجاری بودیم که یکی از سوی دانیال اسماعیلی فر بازیکن تیم پرسپولیس و دیگری از سوی جواد نکونام سرمربی و کیانوش رحمتی مربی تیم استقلال مقابل هواداران تیم شمس آذر به وقوع پیوست. حرکت زشت جواد نکونام رو به هواداران شمس آذر به سرعت در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد و به سوژه‌ای برای کاربران مبدل گشت.

هرچند این اقدام، شاید در کوتاه مدت تأثیرات خاصی نداشته باشد اما بی گمان در بلندمدت می‌تواند تبعات جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد. همانطور که در خصوص بازیکنی مثل شجاع خلیل زاده دیدیم این بازیکن تیم تراکتور به عنوان بازیکنی شناخته می‌شود که به صورت مداوم و متعدد مرتکب اعمال پرخاشگرانه در داخل زمین می‌شود و تبعات آن را در هفته اخیر و در بازگشت این تیم از مازندران دیدیم. پس از بازگشت تیم تراکتور از مازندارن که با شکست برابر نساجی همراه بود هواداران این تیم به فرودگاه رفتند و علیه خلیل زاده شعار دادند.

بدون شک اگر رسیدگی به فرهنگ هواداری در فوتبال اهمیت دارد و مواردی چون دشنام و پرتاب اشیا از سوی هواداران را اقدامی ناپسند می‌دانیم باید به این نکته توجه کنیم که رفتار تماشاگر چیزی جز انعکاس رفتار بازیکنان داخل زمین و انعکاس مسائل اجتماعی موجود در کشور نیست.

بی گمان بخش زیادی از دشنامی که در ورزشگاه‌های کشور در آینده صورت خواهد گرفت انعکاس رفتار زشت نکونام در قبال تماشاگران شمس آذر و رفتار زشت دانیال اسماعیلی فر است. همانطور که نمی‌توان پرخاشگری‌های متعدد بازیکنی مثل شجاع خلیل زاده در تیم تراکتور را بی ارتباط با تجمع و فحاشی هواداران این تیم در فرودگاه و پس از شکست برابر نساجی بدانیم.

البته برخی معتقدند به واسطه هیجانات و استرس‌هایی که در ذات فوتبال وجود دارد بروز برخی ناهنجاری‌ها اجتناب ناپذیر است اما نباید فراموش کرد که در فوتبال روز دنیا تیم‌ها با بهره گیری از متخصصان، روانشناسان و جامعه شناسان تلاش می‌کنند به بازیکنان و عوامل خود راه‌های کنترل هیجان را آموزش دهند و مانع از آن شوند که این رفتارها آسیبی به باشگاه بزند. علاوه بر این شاهدیم که باشگاه‌ها پیش از آنکه فدراسیون فوتبال بخواهد جریمه ای را در نظر بگیرد خودشان اقدام می‌کنند و با عوامل خاطی برخورد می‌کنند.

ناهنجاری‌های اجتماعی انعکاس پرخاشگری‌های بازیکنان و مربیان است

این مساله در فوتبال ایران نه تنها دیده نمی‌شود بلکه شاهدیم خود باشگاه‌ها از طریق رسانه‌های رسمی که در اختیار دارند آتش ناهنجاری‌ها می دمند. هفته گذشته شاهد بیانیه نویسی هایی بودیم که دو باشگاه استقلال و پرسپولیس علیه هم انجام دادند. واکنش‌هایی که گاهاً تند و تهاجمی بود و نمی‌توان انتظار داشت که تبعات آن در روزها و هفته‌های بعد دامن تماشاگران را نگیرد و خود را به شدیدترین شکل بروز ندهد. اگر باشگاهی که تمام امکانات را در اختیار دارد نمی‌تواند برای منافع، اعتبار و شخصیت خودش اقدامی مؤثر صورت دهد چگونه باید از تماشاگران و هواداران انتظار رفتارهای فرهنگی داشت؟

فوتبالیست و مربی الگوی تماشاگری است که در داخل ورزشگاه حضور دارد و یک دشنام بازیکن انعکاسی هزاران برابر در میان تماشاگران پیدا می‌کند و اگر قرار است شاهد بروز این ناهنجاری‌ها نباشیم باید پیش از هر چیز معاونت‌های فرهنگی و کمیته‌های انضباطی باشگاه‌ها وارد عمل شوند و وظیفه خود را به درستی انجام دهند و سپس فدراسیون فوتبال به واسطه بازوهای فرهنگی و انضباطی خود بر عملکردها نظارت کند.

شاید بهتر آن است که یک شفاف سازی از سوی باشگاه‌ها و فدراسیون‌ها صورت بپذیرد و مسؤولان فرهنگی در این سازمان‌ها به توضیح این مساله بپردازند که دست کم در فصل جاری چه اقدامات عمیقی در حوزه‌های فرهنگی انجام داده اند و اثرات مثبت آن چه بوده است و اگر انجام نمی‌شد چه تبعاتی به دنبال می‌داشت؟

کد خبر 6082976

دیگر خبرها

  • صعود آینده‌سازان نجف‌آباد به لیگ دسته یک هندبال کشور
  • پرداخت بیش از یک هزار میلیارد ریال تسهیلات به فعالان مشاغل خانگی در همدان
  • پرداخت بدهی دو زندانی توسط دانش‌آموزان مدرسه بیان رفیع
  • دانش‌آموزان مدرسه بیان رفیع بدهی دو نفر زندانی را پرداخت کردند
  • پرداخت بدهی‌های بیمارستان شهید جلیل یاسوج چشم‌انتظار نیکوکاران
  • اعلام آرای انضباطی تیم‌های لیگ دسته یک فوتبال
  • روز سرنوشت ساز برای استقلال و پرسپولیس؛ مهلت AFC تمام شد!
  • بدهی ۴۰۰ میلیارد تومانی بیمه‌ها به دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال‌وبختیاری
  • خواب «فرهنگ» و مسوولان بی‌خیال/ تشییع «اخلاق» در فوتبال ایران!
  • امکان استفاده از اوراق گام برای پرداخت بدهی فراهم شد