Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسول ساکی روز سه‌شنبه در حاشیه بازدید از پروژه آبرسانی به روستاهای غیزانیه در جمع خبرنگاران درخصوص تصاویر منتشرشده مبنی بر ترک غیزانیه توسط تانکرهای آبرسان پس از افتتاح فاز اول طرح آبرسانی گفت: پس از افتتاح آزمایشی فازنخست، چند تانکر آبرسان متعلق به دستگاه‌هایی مانند شرکت صنایع فولاد و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) به تصور رفع مشکل آبی تمام روستاها اقدام به ترک محل کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با افتتاح فاز نخست پروژه آبرسانی به غیزانیه باتوجه به ظرفیت شبکه داخلی آب تعدادی از روستاها از نعمت آب شرب به صورت شبانه روز بهره‌مند شدند و برنامه‌ریزی شده تا برخی دیگر از روستاها به دلیل فاصله بیشتر از تاسیسات فاز اول حدود ۶ تا هشت ساعت در روز آب داشته باشند.

ساکی گفت: البته ممکن است درحال حاضر ایراداتی در اجرای این برنامه‌ریزی وجود داشته باشد اما درحال تلاش هستیم تا مشکل آب شرب این روستاها برطرف شود.

بخشدار غیزانیه یادآور شد: درکنار فاز دوم مسئولان تلاش می‌کنند تا فاز سوم طرح آبرسانی به این بخش نیز انجام شود، فاز سوم شامل اتصال تاسیسات نزهه به دهلایه است و اعتبار آن مصوب شده است. با اجرای فازهای دوم و سوم این طرح مشکل آب شرب تمام روستاهای بخش غیزانیه حل خواهد شد.

وی اظهار داشت: حدود ۱۸ روستای غیزانیه از سمت شهرستان کارون به صورت نوبت‌بندی آب دریافت می‌کنند و شبکه داخلی دارند مقرر شد با تمهیداتی از سوی شرکت آب و فاضلاب روستایی، این نوبت‌بندی نظم‌دهی و ساماندهی شود .

ساکی بیان کرد: در برخی رسانه‌ها عنوان شده بود که روستاهای بخش غیزانیه که از سمت شهرستان رامهرمز آب دریافت می‌کنند دچار مشکل قطعی آب هستند درحالی‌که آب موجود در این شبکه بین برخی روستاهای غیزانیه، رامهرمز و رامشیر نوبت‌بندی می‌شود.

ساکی گفت: قرار بود شرکت آبفای خوزستان آب شرب روستای شاوه‌ها را از تاسیسات کمتوله های رامهرمز جدا و به خود شهرستان رامشیر بسپارد با این اقدام آب شرب بیشتری به تعدادی از روستاهای غیزانیه اختصاص می‌یابد.

رییس اداره بهره‌برداری امور آبفا روستایی اهواز نیز در این خصوص بیان کرد: پروژه آبرسانی به بخش غیزانیه در سه فاز طراحی شده‌است که فاز نخست آن به بهره‌برداری رسید.

محمود آریا خاکی ادامه داد: درحال حاضر فاز دوم پروژه به طول ۲۸ کیلومتر در چهار جهت توسط پیمانکار درحال انجام است، پیش‌بینی می‌شود تا پایان شهریورماه ۲۰ کیلومتر باقی مانده از فاز دوم به اتمام برسد و روستاهای بخش غیزانیه به ویژه قسمت شرقی به آب پایدار و سالم دسترسی پیدا کنند.

وی بیان کرد: فاز سوم این پروژه نیز شامل تعویض خطوط فرسوده و شبکه‌های توزیع آب به طول ۲۵ کیلومتر است.

استاندار خوزستان پیش از این گفته بود تکمیل طرح آبرسانی به بخش غیزانیه ار توبع شهرستان اهواز سبب می‌شود که آب شرب ساکنان روستاهای این بخش تا ۲۰ سال آینده تامین شود و مشکلی برای آب‌شرب نداشته ‌باشند.

در گام نخست طرح آبرسانی به غیزانیه امکان انتقال حداقل ۱۷هزار مترمکعب آب به سمت ایستگاه نزهه فراهم شده است، از ۳۰ روستای غیزانیه که به آب شرب دسترسی پیدا کرده‌اند،  تعداد ۱۲ روستا به صورت شبانه روز و ۱۸ روستا به صورت ۱۰ ساعت در روز آب خواهند داشت.

در گام دوم این طرح نیز قرار است آب شرب روستاهای رامشیر که از چاه‌های کمتوله آب دریافت می‌کنند، از شرق اهواز جدا شده تا از تاسیسات کمتوله به روستاهای شرق اهواز آبرسانی شود. گام سوم این طرح نیز عملیات آبرسانی از ایستگاه صفیره به ایستگاه نزهه است. آبرسانی به هشت روستای دهستان مشرحات نیز در دستورکار قرار دارد.

مردم بخش غیزانیه سوم خرداد جاری در اعتراض به مشکل آب آشامیدنی این بخش و نیز اجرا نشدن طرح آبرسانی به این منطقه پرجمعیت تجمع کردند.بخش غیزانیه در شرق اهواز پیش از این ۹۶ روستا داشت که بعضی از آنها خالی از سکنه شده و اکنون تعداد آنها به حدود ۸۰ روستا با حدود ۳۰ هزار نفر جمعیت رسیده است.
رییس جمهوری نهم خرداد امسال به وزیر نیرو دستور داد حل کامل و سریع مشکل آب منطقه غیزانیه اهواز را به صورت مستمر پیگیری کند.

برچسب‌ها آب و فاضلاب اهواز سرانه مصرف آب پروندهٔ خبری روستاهای غیزانیه خوزستان در انتظار آب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آب و فاضلاب اهواز سرانه مصرف آب آب و فاضلاب اهواز سرانه مصرف آب روستاهای غیزانیه طرح آبرسانی بخش غیزانیه مشکل آب آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۸۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واژگونی تانکر حمل سوخت در محور شادمهر به مهنه

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط عمومی اورژانس تربت حیدریه، محمد جواد امیری اظهار کرد: بر اساس گزارش EOC دانشگاه، کارشناسان مرکز ارتباطات و هدایت عملیات پس از تریاژ تلفنی و کسب اطلاعات لازم، بلافاصله پایگاه اورژانس مهنه را به محل حادثه اعزام می‌کنند.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه ادامه داد: این حادثه در محور شادمهر به مهنه رخ داده که با توجه به آتش‌سوزی و مسدود شدن جاده برای ساعاتی، امدادگران هلال‌احمر و عوامل آتش‌نشانی نیز توسط اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه به محل فوریت فراخوان شدند.

وی با تشریح وضعیت آسیب دیدگان اظهار کرد: این تصادف یک نفر آسیب دیده مَرد را به همراه داشته است که بعد از انجام اقدامات بالینی توسط کارشناسان فوریت‌های پزشکی به بیمارستان آموزشی درمانی امام حسین (ع) منتقل شد.

دیگر خبرها

  • رفع اتفاقات شبکه آبرسانی روستاهای شهرستان خوی
  • حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به تانکر حامل سوخت در لبنان
  • حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به تانکر حامل سوخت در لبنان+ فیلم
  • واژگونی تانکر حمل سوخت در محور شادمهر به مهنه
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است
  • آن چه از تهاجم ناکام آمریکایی‌ها بر پهنه کویر طبس باقی ماند
  • ۲۰ تانکر آب در روستاهای محروم بخش بیارجمند شاهرود توزیع شد
  • آبرسانی روستاهای لرستان با اختصاص اعتبار ۴۰۰میلیاردتومان طی امسال
  • عملیات آبرسانی به روستاهای محروم خرمشهر
  • اعزام تانکر آبرسانی سیار به استان سیستان و بلوچستان