Web Analytics Made Easy - Statcounter

قیمت مغازه‌ها در داخل بازار فارسان به هیچ عنوان بر مبنای یک قیمت مشخص و منطقه‌ای تعیین نمی‌شود اینجا هر کس هر قیمتی بخواهد روی مغازه خود می‌گذارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  جهانبین نیوز، به گفته برخی ازکسبه ها صعود قیمت اجاره بهای مغازه ها در فارسان به یک معضلی تبدیل شده است. که به نظر می رسد در نبود راهکار،عدم نظارت و کم توجهی مسئولان شهرستان روز به روز پیچیده تر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
با توجه به اینکه اکثر مغازه داران مستآجر می باشند و به دلیل عدم توانایی پرداخت اجاره بهای سنگین مجبور به تخلیه ای مغازها شده و بسیاری از آنان نیز به اجبار بعلت بیکاری متحمل به پرداخت هزینه بسیاری شده اند.و این اتفاق باعث مشکلاتی برای آنها شده است  
 
اما در این مصاحبه به سراغ کسبه ها رفتیم که برخی حاضر به مصاحبه و گرفتن عکس نشدند و برخی از کسبه هایی که نخواستند نامشان فاش شود گفتند: اگر مصاحبه ایی داشته باشیم حتما صاحب مغازه با ما برخورد خواهد کرد آنها  در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز ؛ اظهار داشت: با چه مقیاس و بر اساس چه معیار و قانونی یک باب مغازه در شهرستانی که درآمدهای پائینی دارد این چنین اجاره بهائی را باید پرداخت کند؟ با احتساب سایر هزینه ها سود باقی مانده یک کسب چقدر می باشد؟ آیا غیر از این است که تاوان این اجاره سنگین و سود باقی مانده را مشتری که همین مردم زحمت کش و اکثرا کم درآمد هستند باید بدهند؟

 طبق بررسی ها قیمت اجاره بها در این شهرستان نسبت به چند ماه گذشته افزایش چشمگیری در حد دو برابر شدن را داشته است.
 
شاید بتوان گفت :عدم نظارت کافی در این شهرستان بر اجاره بها توسط مسئولین مربوطه موجب آن شده است که متآسفانه مبلغ اجاره بها بصورت دلخواه دریافت می شود و هیچ کس بر این روند بی حساب و کتاب نظارتی ندارد!
 
قیمت مغازه‌ها در داخل بازار فارسان به هیچ عنوان بر مبنای یک قیمت مشخص و منطقه‌ای تعیین نمی شود اینجا هر کس هر قیمتی بخواهد روی مغازه خود می گذارد. و در اعتراض مستاجر به صاحب مغازه با پاسخ کلیشه ای (( اگر نمیخوای کس دیگری میاد میگیره )) مواجه می شوید.  
 
اگر اداراتی مانند شهرداری و شورای شهر و اداره دارایی که براساس ارزش ملک عوارض و مالیات می گیرند برای اجاره بها نیز نظارت می کردند و براساس ارزش مغازه و مکان قرار گیری آن و نیز مسکن و امکانات آن و بر مقدار اجاره بها مالیات تعیین می شد دیگر هیچ صاحب خانه و مغازه ای اینگونه ناجوانمردانه در میدان قیمت گذاری یکه تازی نمی کرد و وضعیت اجاره بها و اشتغال اینگونه اسفناک نمی شد.
 
چه بسیار از مستاجرین مغازه ها که به خاطر همین اجاره های سنگین پس از چند ماه ورشکست شده و مجبور به تخلیه مغازه شده اند و بر شمار بیکاران عرصه بیکاری افزوده می گردد.

تقاضای تمام کاسبین این است که اگر چه با افزایش کرایه سالانه اماکن تجاری  و مسکونی مخالفتی ندارند ولی خواهان افزایش قانونی و کارشناسی اجاره مغازه ها هستند .
 
به راستی ایجاد بستری مناسب جهت اشتغال زایی از وظایف همه دستگاهها است اما با افزایش این گونه اقدام باعث تعطیلی و بیکاری میشود چه کسی پاسخگوست ما همچنان منتظر پاسخ مسئولین شهرستان فارسان هستیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: اجاره بهای اجاره بها مغازه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۸۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت دلار بازار مسکن را به کدام سو می‌برد؟

بازار مسکن از بازار‌های سنتی محبوب است که مردم همواره آن را به عنوان کالای سرمایه‌ای مطمئن می‌شناسند.

به گزارش ایلنا، مسکن از جمله کالا‌هایی است که حتی اگر تقاضایی در قبال عرضه وجود نداشته باشد، امکان افزایش قیمت آن و ایجاد رکود تورمی در این بازار وجود دارد. حالتی که برخی از کارشناسان اقتصادی معتقدند با ادامه افزایش نرخ دلار، امکان تکرار آن در بازار مسکن وجود دارد.

شکاف قیمت مسکن و درآمد مردم

از یک دهه گذشته فاصله قیمت مسکن و درآمد مردم هر روز بیشتر شد به‌طوریکه امروز به یک شکاف تبدیل شده و همین امر عامل رکود بازار مسکن شده، چراکه قدرت خرید مردم به خرید خانه‌ای با قیمت میانگین ۶۰ تا ۷۰ میلیون تومان (در شهر تهران) نمی‌رسد.

ما در حالی که مشتری برای خانه‌های عرضه شده بازار وجود ندارد و در شرایط طبیعی در مقابل افزایش عرضه و کاهش تقاضا قیمت کالا باید کاهش پیدا کند، اما مسکن با تاثیرپذیری از سایر عوامل به ویژه نرخ دلار گران‌تر می‌شود.

خیز صعودی بازار مسکن با رشد قیمت دلار

در شرایطی که قیمت مسکن در ۸ ماه اول سال گذشته کنترل شد و بازار از نوسانات قیمتی در امان بود، اما با رشد قیمت ارز، بازار مسکن هم خیز صعودی را برداشت. کارشناسان مسکن می‌گویند بازار مسکن با فاصله‌ای از افزایش نرخ دلار اثر می‌پذیرد و اثر رشد نرخ دلار را پس از گذشت مدتی در این بازار می‌توان دید.

همزمان با شروع سال جدید اعلام نرخ تورم خود عامل اثرگذار در قیمت‌گذاری در بازار مسکن است و می‌دانیم که در کشورمان همواره بین عرضه و تقاضای واقعی فاصله‌ای وجود دارد، اما عامل مهمی که اجازه رشد افسارگسیخته قیمت‌ها را در بازار مسکن نمی‌دهد، درآمد خانوار و قدرت ضعیف خرید در جامعه است بطوریکه طبق گفته دبیر اتحادیه مشاوران املاک تهران میزان قرارداد خرید اولی‌ها در بازار به حداقل ممکن رسیده است.

باید دید در ابتدای سال جدید کفه ترازوی کدام عامل سنگین‌تر است و کدام عامل بیشترین اثرگذاری را در تعیین قیمت‌ها در بازار مسکن خواهد داشت.

از آنجایی که مرجع قیمت‌گذاری‌ها بازار مسکن، پایتخت است و تغییرات قیمتی از بازار مسکن تهران به سایر شهر‌ها سرایت می‌کند در جدول زیر قیمت خانه در محله‌های مختلف تهران بررسی می‌شود.

دیگر خبرها

  • بیکاری ۸۳ درصد از جوانان هند
  • بازار بی سرپناه مسکن
  • ثبات نسبی بازار طلا در روز رشد بهای طلای جهانی
  • بازار بی‌سرپناه مسکن
  • پرداخت ۳۱ میلیارد ریال تسهیلات حمایتی به طرح‌های ملی جوانان در استان اردبیل
  • معضل بارنامه‌های جعلی/ قاچاق گازوئیل با ۱۰۰ برابر قیمت
  • نحوه دریافت بیمه بیکاری در سال ۱۴۰۳ + جدول
  • امسال چند ماه می‌توانیم بیمه بیکاری دریافت کنیم؟
  • افزایش قیمت دلار بازار مسکن را به کدام سو می‌برد؟
  • کاهش ۱۰۰ هزار تومانی قیمت سکه در روز رشد بهای طلای جهانی