Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس گفت:ویژه برنامه‌های دهه کرامت از امروز(سوم تیرماه ۹۹) آغاز و تا سیزدهم این ماه ادامه دارد که به دلیل عایت پروتکل های بهداشتی تمامی برنامه ها در فضای مجازی برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار فارس از شیراز، صابر سهرابی عصرر امروز در نشست خبری اعلام ویژه برنامه های آغاز دهه کرامت در جمع خبرنگاران اظهارداشت: از امروزه با همکاری کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، برنامه‌های مشترکی برای دهه کرامت در فضای مجازی پیش‌بینی شده که با جشن ولادت حضرت معصومه (س) آغاز گر این دهه خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دبیرخانه شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت فارس در ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد این استان مستقر شده است و بیش از یک هزار و ۲۰۰ کانون فرهنگی هنری مساجد، بازوان اجرایی برگزاری برنامه‌های این رویداد هستند.

سهرابی اضافه کرد: این برنامه‌ها شامل، برنامه‌های قرآنی، ادبی، هنری و مذهبی است و در قالب‌های مختلفی از جمله مسابقه، تولید محتوای مجازی، مراسم و منبرهای مجازی برگزار می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس بیان داشت: برپایی نمایشگاه‌های عفاف و حجاب، بصیرت و کتاب با موضوع دهه کرامت، دیدار با خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و آزادگان به ویژه شهدای مدافع حرم، برگزاری محفل‌های قرآنی و تکریم ایتام از جمله برنامه‌هایی است که برای گرامیداشت دهه کرامت تدارک دیده شده است.

سهرابی ادامه داد: جشن‌های دهه کرامت منحصر به قشر خاصی نیست و همه اقشار جامعه را در برمی‌گیرد از همین رو ضروری است هر کس در هر جایگاهی که قرار دارد، برای معرفی این ایام اهتمام داشته باشد.

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان فارس، با بیان اینکه هر ساله گردشگران بسیاری از نقاط مختلف جهان برای بازدید از اماکن تاریخی شیراز به این شهر سفر می‌کنند و به زیارت حضرت احمد بن موسی (ع) نیز شرفیاب می‌شوند، گفت: این مجال، فرصتی مناسب برای توسعه گردشگری مذهبی است.

سهرابی با اشاره به روز ششم ذیقعده که در میانه دهه کرامت قرار دارد و به عنوان روز بزرگداشت حضرت احمدبن موسی الکاظم شاهچراغ (ع) نامگذاری شده است، گفت: معرفی این فرزند امام هفتم (ع) عزمی ملی و استانی می‌طلبد و این مهم با راه‌اندازی بنیاد بین‌المللی امین ولایت محقق خواهد شد.

انتهای پیام/981008

منبع: فارس

کلیدواژه: فرهنگ فضای مجازی کرامت شیراز دهه کرامت شاهچراغ حضرت معصومه ع دهه کرامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۳۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زائران دسترسی مناسبی به حرم حضرت معصومه (س) و اطراف آن ندارند

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله علیرضا اعرافی، در دیدار اعضای شورای اسلامی شهر قم گفت: جا دارد از تلاش‌ها و اقدامات در شهرداری و شورای اسلامی شهر باوجود اختلاف سلایقی که هست، تشکر و قدردانی کنیم، آنچه در مدیریت شهری اهمیت دارد راه و رسم تعامل، همدلی و همراهی برای خدمت هر چه بیشتر به مردم است. البته نقدهایی وجود دارد، لذا باید ارزیابی جامع داشته باشیم.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه با اشاره به اهمیت توجه به معماری اسلامی ایرانی در ساخت و سازهای جدید افزود: شهر قم باید به عنوان الگوی شهرسازی معماری اسلامی و ایرانی در کشور مطرح شود و این در سایه یک کار و همت جمعی و خرد نخبگانی فنی و علمی میسر خواهد شد.

امام جمعه قم گفت: سبک شهرسازی و معماری روی فرهنگ و آداب هر منطقه‌ای اثر می‌گذارد، شهر قم به عنوان ام القرای جهان اسلام باید در این سبک معماری اسلامی در کشور پیشتاز باشد و این در سایه یک مهندسی و معماری قوی همراه با روح سرشار معنوی و اندیشه معرفتی و اسلامی صورت خواهد پذیرفت، اما در حال حاضر این خلاء وجود دارد و چنین اراده قوی در ساخت و سازهای جدید وجود ندارد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به فرهنگ و پیوست فرهنگی نهادها و سازمان‌ها اشاره و بیان کرد: هر دستگاه و نهادی که ارتباط و تعامل بیشتری با مردم و آحاد جامعه دارد باید دارای یک پیوست فرهنگی و معرفتی باشد؛ اگر خدمت توأم با فرهنگ و اخلاق همراه باشد، ارزش بیشتری دارد.

آیت الله اعرافی، رودخانه قم را نَفَس شهر توصیف و تصریح کرد: بستر رودخانه را باز بگذارید. هسته مرکزی شهر یعنی حرم، بازار، فیضیه و مسجد اعظم تاریخچه قم و اهالی قم است، مدیریت شهری علی رغم تمام تلاش‌هایی که داشته نسبت به تسهیل رفت وآمد زائران و مجاوران شهر کریمه اهل بیت (ع) در هسته مرکزی شهر، کاری از پیش نبرده و شیوه را اصلاح نکرده است.

مدیر حوزه‌های علمیه عنوان کرد: امروز تردد طلاب و اساتید به مدارس علمیه و به ویژه مدرسه فیضیه در هسته مرکزی شهر سه راه بازار، شیخان، حرم مطهر، مدرسه فیضیه با دشواری‌های همراه است، زائران دسترسی مناسبی به اطراف حرم و محیط پیرامونی آن ندارد که ان شاءالله به این نکته توجه شود.

در ابتدای این نشست، محرری، صابری، ملایی از اعضای شورای شهر قم نکاتی را مطرح کردند.

کد خبر 6085391

دیگر خبرها

  • ۳۰۰ برنامه متنوع در کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • برنامه‌های دهه کرامت در ورامین تشریح شد
  • آمادگی برای برگزاری جشن های دهه کرامت
  • ۲۸۵ برنامه به مناسبت دهه کرامت در کهگیلویه و بویراحمد اجرا می‌شود
  • مبنای جشن‌های دهه کرامت باید «عارفاً بحقّها» باشد
  • جشن‌های دهه کرامت از ۲۰ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • مبنای جشن‌های دهه کرامت باید «عارفاً بحقّها» باشد
  • اجرای برنامه‌های فرهنگی-هنری در کتابخانه عمومی خلیج فارس بوشهر
  • زائران دسترسی مناسبی به حرم حضرت معصومه (س) و اطراف آن ندارند