Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان رئیس‌کل دادگستری خوزستان با بیان اینکه افرادی از مشکلات تولیدکنندگان سوءاستفاده و داد و ستد می‌کنند، گفت: فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان، این افراد را که در دستگاه‌ها تقاضای رشوه و ناروا دارند، معرفی کنند تا با آنها برخورد جدی شود و شهره عام و خاص شوند تا دیگر جرات چنین کارهایی نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام صادق مرادی در نشست با فعالان اقتصادی و صنعتی که امروز  (۳ تیرماه) در شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: اگر مشکلی برای تولیدکنندگان از سوی شخص حقیقی یا حقوقی مانند بانک‌ها به وجود آمد، آن زمان است که دادگستری و قوه قضاییه ورود کرده و مساله را پیگیری می‌کند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: تولیدکنندگان و صنعتگران اکنون به جای آن که مشکل کارگر و کمبود نیروی کار داشته باشند، مشکل بیکاری و پرداخت حقوق و... دارند.

رئیس‌کل دادگستری خوزستان تصریح کرد: در استان خوزستان اگر نفت کنار گذاشته می‌شد و تنها در طول این سالیان دستور مقام معظم رهبری در بحث کشاورزی اجرایی می‌شد، می‌توانستیم تمام کشور را تغذیه کنیم و حتی به دیگر کشورهای جهان صادرات داشته باشیم.

مرادی عنوان کرد: قوه قضاییه وظیفه دارد درددل بخش تولید و صنعت را گوش کند تا پیش از آن که تولیدکننده به عنوان متهم در مقابل دستگاه قضا توضیحات ارائه کند، دستگاه قضایی در کنار تولیدکننده باشد.

وی افزود: عزم دستگاه قضایی بر آن است سنگ‌هایی که سیستم اداری در مقابل تولید قرار می‌دهد را حذف کرده و روند تولید را تسهیل کند.

رئیس‌کل دادگستری خوزستان گفت: افرادی از مشکلات تولیدکنندگان سوءاستفاده و داد و ستد می‌کنند. فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان، این افراد را که در دستگاه‌ها تقاضای رشوه و ناروا دارند، معرفی کنند تا با آنها برخورد جدی شود و شهره عام و خاص شوند تا دیگر جرات چنین کارهایی نداشته باشند.

مرادی افزود: بخشی از مشکلات تولیدکنندگان به دلیل عدم آشنایی با قوانین است و اگر فعالان بخش تولید در کنار خود از مشاورین حقوقی بهره ببرند، کمتر با چنین مشکلاتی مواجه خواهند شد.

وی با بیان اینکه تولیدکنندگان دل پُری از بانک‌ها دارند، گفت: دادگستری خوزستان از طریق مرکز، پیگیر حل مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی استان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی دادگستري توليد تولید کنندگان دادگستری خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۳۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکلات ۱۱۹ واحد تولیدی در کمیته سرمایه گذاری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، شصت و نهمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با حضور دکتر عتباتی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی، دکتر معتمدیان استاندار، مدیران دستگاه های اجرایی مربوطه، مدیریت شهری و اتاق بازرگانی با چهار دستور جلسه در محل سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری برگزار شد.
دکتر ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی در این جلسه با اشاره به یکی از دستورات ریاست معظم قوه قضائیه در نشست مشترک شورای عالی قوه قضائیه با شورای قضایی استان ها مبنی بر اهتمام ویژه دستگاه قضایی در تحقق فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم با هماهنگی سایر قوا و بخش خصوصی و ایجاد وحدت رویه در این خصوص که نقشه راهی برای سیستم قضایی ترسیم و ابلاغ نموده اند گزارشی از اقدامات دستگاه قضایی استان در جهت حمایت از تولید و اشتغال در سال گذشته ارائه نمود.
عتباتی در این خصوص بیان داشت: در سال گذشته با هماهنگی خوبی که بین مجموعه ها افتاد ۵۰ بازدید میدانی از واحد‌های تولیدی که دارای مشکلاتی بودند توسط مسئولان قضایی استان صورت گرفت و پیرو این بازدیدها مشکلات ۱۱۹ واحد تولیدی در ۲۹ جلسه کمیته حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری استان مطرح و با حمایت دستگاه قضایی استان و هماهنگی و همراهی سیستم بانکی، دستگاه های اجرایی و نظارتی با ۳۰۰ مصوبه مشکلات ۹۳ واحد تولیدی مرتفع گردید.
مقام ارشد قضایی استان در ادامه به لزوم تحقق فرمان سال مقام معظم رهبری با مشارکت مردم پرداخت و تاکید کرد: یکی از مهمترین اقدامات در امر مشارکت مردم در جهش تولید، جذب سرمایه های موجود در دست مردم به منظور وارد نمودن در چرخه تولید و اشتغال است.
رئیس کل دادگستری استان افزود: اگر مردم مطمئن باشند که سرمایه های آنها در اختیار فعالان اقتصادی خوش فکر قرار گرفته و علاوه بر بهره مندی از سود متعارف، این سرمایه ها در راستای ایجاد فرصت شغلی برای فرزندانش استفاده خواهد شد، با کمال میل این سرمایه ها را در اختیار تولید قرار می دهند و از گرفتار شدن در دام موسسه های غیر قانونی که وعده سود غیر متعارف را می دهند نه تنها مردم را دچار مشکل نموده بلکه از ایجاد پرونده برای دستگاه قضایی پیشگیری و جلوگیری می گردد.
در ادامه جلسه دستورات جلسه مطرح که دکتر عتباتی درخصوص دستور اول جلسه که مربوط به مشکلات مربوط به دکه های سطح شهر و عدم امکان صدور پروانه به آنان از سوی اتاق اصناف می باشد به لزوم ساماندهی این دکه ها تاکید و بیان داشت: نزدیک به ۴۰۰  دکه در سطح شهر وجود دارد که می توان به راحتی آنها را جمع آوری کرد، ولی این عمل پاک کردن صورت مسأله است.
عتباتی افزود: بسیاری از افرادی که در این دکه ها مشغول کار می باشند افراد شریفی هستند که دنبال کسب روزی حلال می باشند و اگر ساماندهی گردیده و تحت نظارت و کنترل باشند از اندک تخلفاتی که ممکن است از سوی برخی از این دکه ها صورت پذیرد پیشگیری می گردد.
مقام ارشد قضایی استان ادامه داد: با قائده مند نمودن این دکه ها نه تنها حقوق مدیریت شهری و شهرداری درنظر گرفته می شود بلکه با صدور مجوز برای دکه ها از سوی اصناف و اتحادیه های مربوطه، با مبانی قانونی از فعالیت غیر قانونی دکه های متخلف جلوگیری و به راحتی در قالب ساماندهی جمع آوری می گردند.
در ادامه جلسه اعضای حاضر به بیان نقطه نظرات و دیدگاههای خود در خصوص دستورات جلسه پرداختند و جلسه با تصویب مصوباتی به کار خود خاتمه داد.

دیگر خبرها

  • اجرای ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور، راهگشای تولید در منطقه آزاد ماکو
  • لزوم دریافت شناسه یکتا برای فعالان اقتصادی
  • شناسایی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خوزستان
  • پیگیری اخراج ۱۰۰ نفر از کارگران شرکت کاغذ پارس
  • معرفی مدیر عامل جدید امور شعب بانک ملی استان ایلام
  • امکان معرفی نماینده حقوقی به دادگاه توسط تولیدکنندگان میسر شد/حذف هزینه های بالای وکالت برای بخش خصوصی
  • ضرورت حمایت نهادهای حاکمیتی و قضایی از اجرای صحیح قانون
  • بررسی مشکلات ۱۱۹ واحد تولیدی در کمیته سرمایه گذاری
  • تشکیل ۱۲ کارگروه تخصصی برای شناسایی و رفع موانع واحدهای تولیدی
  • لزوم شناسایی ظرفیت‌های فعالان اقتصادی اصفهان در سن‌پترزبورگ