Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی با تاکید بر اینکه تا پایان شهریورماه امسال یک هزار و 200 مگاوات به ظرفیت موجود نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده خواهد شد، گفت:‌ بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته 600 مگاوات از این ظرفیت جدید در تیرماه و 600 مگاوات باقی مانده در مرداد و شهریور وارد مدار خواهد شد.

به‌گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، محسن طرزطلب با تاکید بر اینکه برنامه تبدیل نیروگاه‌های گازی به سیکل ترکیبی از ابتدای دولت تدبیر و امید به شکل جدی در دستور کار قرار گرفته است، گفت:‌ سال گذشته با تلاش‌های صورت گرفته همکاران صنعت برق، راندمان متوسط نیروگاه‌های حرارتی کشور با افزایش حدود 48 صدم درصدی نسبت به پایان سال 97 برای اولین بار به 38.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

58 درصد رسید.

وی ادامه داد: راندمان نیروگاه‌های گازی در حالت استاندارد حدود 34 درصد است که با تبدیل این واحدها به سیکل ترکیبی، راندمان‌ آن‌ها نیز به حدود 48 تا 49 درصد خواهد رسید. از دیگر اقدامات مفیدی که در چند سال اخیر مورد توجه قرار گرفته موضوع استفاده از نیروگاه‌های جدید راندمان بالای گازی است که راندمان این واحدها در حالت گاز بین 39 تا 40 درصد خواهد بود.

مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی با اشاره به برنامه این شرکت برای ارتقای واحدهای گازی موجود در کشور، گفت:‌ راندمان نیروگاه‌های گازی کلاس E بین 33 تا 34 درصد است که با ارتقای این واحدها راندمان آن‌ها نیز به حدود 36 تا 37 درصد خواهد رسید.

طرزطلب با تاکید بر اینکه راندمان نیروگاه‌های کشور تا پایان امسال از مرز 39 درصد عبور خواهد کرد، گفت: ‌براساس برنامه ششم توسعه در تلاشیم این رقم را در سال 1400 به عدد 40 درصد برسانیم.

وی با بیان اینکه 92 درصد انرژی ایران توسط نیروگاه‌های حرارتی تامین می‌شود، اضافه کرد: سالانه حدود 36 درصد گاز کشور توسط نیروگاه‌های حرارتی مصرف می‌شود. هر چه بتوانیم با گاز موجود در اختیار توان تولیدی نیروگاه‌ها را افزایش دهیم طبیعتا این اقدام به نفع اقتصاد کشور خواهد بود و می‌توان با صادرات مازاد سوخت باقی‌مانده در این بخش برای کشور درآمدزایی ایجاد کرد.

مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی با تاکید بر اینکه تا پایان شهریورماه امسال حدود یک هزار و 200 مگاوات به ظرفیت موجود نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده خواهد شد، گفت:‌ بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته 600 مگاوات از این ظرفیت جدید در تیرماه و 600 مگاوات باقی مانده در مرداد و شهریور وارد مدار خواهد شد.

طرزطلب با اشاره به اینکه افزایش توان تولیدی واحدهای حرارتی به صورت مستمر ادامه خواهد داشت، تاکید کرد:‌ در تلاشیم با بکارگیری نیروگاه‌های نسل‌نو و تبدیل واحدهای گازی به سیکل ترکیبی بتوانیم بدون افزایش مصرف سوخت نسبت به سال گذشته شاهد ارتقای توان تولید نیروگاه‌های کشور باشیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برق تولید برق برق حرارتی نیروگاه های حرارتی تا پایان خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۰۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالیات سیگار امسال چه تغییری کرد؟

بر اساس لایحه بودجه پیش بینی شده در سال جاری درآمد حاصل از مالیات بر فروش سیگار رشد ۴۲.۲ درصدی داشته باشد.

به گزارش ایسنا، بر اساس بخش دوم لایحه پیش‌بینی شده دولت در سال جاری از مالیات بر فروش سیگار ۸۹۳۳ میلیارد تومان درآمد داشته باشد. این رقم نسبت به پیش‌بینی ۶۲۸۰ میلیارد تومانی در لایحه بودجه سال قبل ۴۲.۲ درصد افزایش داشته است.

همچنین درآمد دولت از مالیات بر مصرف سیگار در سال جاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده است. این بخش از مالیات مربوط به موضوع جزء یک بند الحاقی ۳ ماده ۷۳ قانون برنامه پنج‌ساله هفتم توسعه است که بر اساس آن از ابتدای سال ۱۴۰۳ مالیات هر نخ سیگار تولید داخل با نشان ایرانی ۱۵ درصد، تولید داخل با نشان بین المللی ۲۵ درصد، سیگار وارداتی با هر نشان ۵۰ درصد، هر بسته تنباکوی پنجاه گرمی تولید داخل ۲۰ درصد و هر بسته تنباکو پنجاه گرمی وارداتی آماده مصرف ۵۵ درصد نسبت به قانون بودجه ۱۴۰۲ کل کشور سالانه افزایش می‌یابد.

همچنین درآمد وزارت صنعت، معدن و تجارت بابت حقوق انحصار و صدور مجوز توزیع محصولات دخانی ۶۲۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده که نسبت به رقم ۵۰۰ میلیارد تومانی در بودجه سال قبل ۲۴ درصد رشد داشته است.

در بخش دیگری از بخش دوم لایحه بودجه، ۱۹۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای کاهش مصرف دخانیات و پیشگیری و درمان بیماری‌های ناشی از آن و توسعه اماکن ورزشی از محل عوارض و مالیات سیگار دیده شده است.

موضوع مالیات بر سیگار همواره مناقشاتی بین وزارت بهداشت و تولیدکنندگان سیگار به همراه داشته؛ تولیدکنندگان معتقدند افزایش مالیات سیگار منجر به افزایش قاچاق می‌شود، اما جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات بار‌ها اعلام کردند که ایران کمترین مالیات را بر محصولات دخانی دارد و معتقد است افزایش مالیات منجر به کاهش مصرف دخانیات می‌شود.

دیگر خبرها

  • طراحی و ساخت الکتروموتورهای توان بالای نیروگاهی بومی‌سازی شد
  • مصرف ۵۷۰۰ مگاواتی برق دوره پیک در مازندران پیش بینی می شود
  • افزایش ۴ برابری ظرفیت تولید کارت سوخت
  • افزایش ۲ برابری ظرفیت تصفیه خانه‌های فاضلاب مشهد تا ۲ سال دیگر
  • افزایش ۶۵ درصدی ظرفیت پذیرش دستیاری پزشکی 
  • امسال ۹ هزار تخت بیمارستانی اضافه می‌شود/ افزایش ۶۵ درصدی ظرفیت پذیرش دستیاری پزشکی 
  • افزایش ۱۴ درصدی بارش های اردبیل طی سال‌های اخیر
  • گیاهی که ۱۲۰۰ سم بدن را از بین می‌برد
  • مالیات سیگار امسال چه تغییری کرد؟ + جزئیات
  • مالیات سیگار امسال چه تغییری کرد؟