Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو روز پیش با انتشار خبری مبنی بر گران شدن بلیت سینما حاشیه‌هایی به وجود آمد.

در پی این حواشی محمدرضا صابری دبیر و سخنگوی انجمن سینماداران کشور، مرتضی شایسته دبیر شورای صنفی نمایش و علی سرتیپی رئیس کانون پخش‌کنندگان، در مصاحبه‌هایی جداگانه اعلام کردند، این افزایش قیمت بلیت، ارزش افزوده‌ای است که به اداره مالیات تعلق دارد و به حساب آن‌ها می‌رود و سینماگران از آن سهمی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از امروز دو فیلم سینمایی «شنای پروانه» و «خوب، بد، جلف ۲؛ ارتش سری» به جمع فیلم‌های در حال اکران پیوستند و بلیت فروشی آن‌ها آغاز شده است.  

اما با نگاه به صفحه سینما تیکت به عنوان یکی از درگاه‌های خرید بلیت سینما و از زیر مجموعه‌های سمفا (سامانه مدیریت فرآیند و ارزشیابی) متوجه می‌شویم، بلیت‌ها تغییر قیمت نداشته اند و با همان نرخ‌ قبلی یعنی شش، دوازده، پانزده و بیست هزار تومان به فروش می‌رسند.

علت این موضوع را از محمدرضا صابری دبیر و سخنگوی انجمن سینماداران کشور پیگیری کردیم؛ او در گفت و گو با ما گفت: بلیت‌هایی که قیمتشان ۲۰ هزار تومان است، به ۲۱۸۰۰ می‌رسد؛ یعنی طبق مصوبه شورای صنفی نمایش ارزش افزوده به آن اضافه می‌شود. دستورالعمل اجرایی این امر صادر شده و اگر تاکنون قیمت‌ بلیت‌ سینما روی صفحه نمایش درگاه‌های بلیت فروشی تغییر نکرده است، به زودی تغییرات اعمال می‌شود.

* باشگاه خبرنگاران جوان

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۰۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت برخی گوشی‌ها با وجود تخصیص ارز نیمایی

ایتنا - در اواخر سال گذشته همزمان با افزایش التهابات ارزی در حالی شاهد افزایش قیمت برخی مدلهای تلفن همراه بودیم که تأمین ارز آنها از سامانه نیما با نرخ تقریباً ثابت ۳۸ الی ۴۰ هزار تومان انجام می‌شود.
به‌تازگی در فضای مجازی اخبار انتقادی از سوی برخی فعالان و کارشناسان در خصوص  رشد غیرمنتظره تعدادی از مدل‌های تلفن همراه که تأمین ارز آنها از سامانه نیما و با نرخ مرکز مبادله و طلا و ارز انجام شده است، مطرح گردیده است.

به گزارش ایتنا از تسنیم، لازم به ذکر است: هم‌اکنون تأمین ارز تلفن همراه به‌دوشکل انجام می‌شود؛ برای گوشیهای وارداتی تا قیمت 600 دلار تأمین ارز از سامانه نیما و برای تلفن همراه بالای 600 دلار از جمله آیفون و دو مدل از سامسونگ از طریق رویه واردات در مقابل صادرات خود با نرخ آزاد ارز ثبت سفارش و تخصیص صورت می‌گیرد.

بر این اساس قیمت یکی از مدل‌های گوشی چینی ظرف یک ماه حدود 50 درصد افزایش یافته و از حدود 20 میلیون تومان به قیمت تقریبی 30 میلیون تومان در برخی فروشگاههای آن‌لاین، افزایش یافته است،
این در حالی است که در ماههای اخیر در مورد سایر برندهای تلفن همراه چنین نوسان ملموسی دیده نمی‌شود.

گفتنی است حداکثر سودی که به‌صورت قانونی در لایه واردات لحاظ می‌شود 18 درصد است. یکی از گمانه‌ها درخصوص جهش قیمتی مذکور احتمال افزایش ارزش گمرکی مدل مذکور در سامانه tsc است.

دیگر خبرها

  • بلیط فروشی بازی تراکتور و ذوب‌آهن آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط ticket.tractor-club.com
  • ◄ تـامـلی بر موضوع آزاد سـازی نرخ بلیت هواپیما باتوجه به تـجربه دیگر کشـورها
  • تحریم های جدید ایران تا چه حد جدی است؟
  • فروش بیش از یک میلیارد تومان در فاصله ۲ روز تا شروع اکران
  • افزایش ۹ درصدی مخاطبان سینما‌های خراسان رضوی در فروردین ۱۴۰۳
  • قیمت «ریرا» چقدر است؟ «ریرا» دقیقا کی عرضه می‌شود؟
  • جزییات برگزاری جشنواره اقوام تشریح شد/ نمایش انسجام ملی در سینما
  • رؤیا افشار با «همسایه شما، زهره» به سینما می‌آید/ اکران فیلم از چهارشنبه
  • رویا افشار با «همسایه شما، زهره» به سینما می‌آید/ اکران فیلم از چهارشنبه
  • افزایش قیمت برخی گوشی‌ها با وجود تخصیص ارز نیمایی