Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-03-29@02:33:05 GMT

پسر ۹ ساله در زاینده‌رود غرق شد

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۰۷۷۷۷

پسر ۹ ساله در زاینده‌رود غرق شد

آفتاب‌‌نیوز :

فرهاد کاوه آهنگران شامگاه چهارشنبه اظهار داشت: حادثه غرق شدن این کودک حدود ساعت ۱۴ و ۲۰ دقیقه امروز گزارش شد و نیروهای امداد و نجات غواصی از ۲ ایستگاه سازمان آتش‌نشانی اصفهان به محل حادثه اعزام شدند.

وی با بیان‌اینکه این حادثه در نزدیک باغ پرندگان در منطقه پارک ناژوان اتفاق افتاد، گفت: این کودک توسط نیروهای امداد و نجات غواصی از رودخانه خارج شد اما علائم حیاتی نداشت و بدلیل خفگی، فوت کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاوه آهنگران با تاکید بر ممنوع بودن شنا در زاینده‌رود تصریح کرد: این روزها جریان و حجم آب در زاینده‌رود کاهش یافته است اما عده‌ای فریب این موضوع را می‌خورند و وارد رودخانه می‌شوند در حالی که همین میزان کم آب نیز می‌تواند خطرآفرین باشد و خانواده‌ها باید مراقب فرزندان خود باشند.

پارک جنگلی ناژوان یکی از مراکز تفریحی و گردشگری کلانشهر اصفهان است که رودخانه زاینده‌رود از میان آن عبور می‌کند.

خروجی سد زاینده‌رود با پایان توزیع آب برای کشاورزی از چهاردهم خرداد امسال کاهش یافت و میزان حجم آب در رودخانه کمتر شد.

مدیریت بحران استانداری اصفهان نیز تاکید کرده است که شنا و آب تنی در منابع آبی استان یعنی رودخانه‌ها، سدهای مخزنی و استخرهای ذخیره آب و کشاورزی بصورت مطلق ممنوع است.

از ابتدای فروردین تاکنون حدود ۳۲ حادثه غرق شدگی در استان اصفهان گزارش شده است که بر اثر آن ۲۲ نفر جان خود را از دست دادند.

سال گذشته نیز بر اساس آمار پزشکی قانونی اصفهان، ۹۳ نفر(شامل ۸۰ مرد و ۱۳ زن) بر اثر غرق‌شدگی در این استان جان خود را از دست دادند که نسبت به سال ۹۷ حدود ۷۸ درصد افزایش داشت.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: اصفهان زاینده رود غرق شدگی زاینده رود غرق شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۷۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدت بازگشایی آب در زاینده‌رود ۱۲ روز است/ قرار نیست توسعه صنایع آب‌بر را داشته باشیم

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: مدت بازگشایی آب در زاینده‌رود ۱۲ روز است، زیرا حجم آب پشت سد در حال حاضر حدود ۳۰۰ میلیون مترمکعب است که نسبت به دوره‌های مشابه قبل و نیاز آبی تا پایان فصل و آب شرب که اولویت اول است، آب کمی محسوب می‌شود و باید مدیریت لازم را انجام دهیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهران زینلیان در برنامه تلویزیونی «بهار بهار» اظهار کرد: میان دستگاه‌های مختلفی اجرایی باید یک هماهنگ‌کننده وجود داشته باشد که این نقش بر عهده استانداری است تا اگر جایی تضاد منافع در خدمت‌رسانی به مردم وجود داشت، استانداری به‌عنوان هماهنگ کننده و نماینده حاکمیت در استان نقش خود را ایفا کند.

وی با تاکید بر اینکه ما باید انتظارات مردم را بشنویم، افزود: اولین انتظار مردم ما در استان و شهر اصفهان حل مسئله آب و هوا است و البته هر آنچه که به فضای زندگی مردم برمی‌گردد، در این راستا وظیفه ما بسیار سنگین است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان تصریح کرد: گلایه‌هایی پیرامون زمان بازگشایی آب در زاینده‌رود وجود دارد، اما باید گفت در این موضوع کمیته‌ای چند جانبه تشکیل می‌شود و بر اساس آنچه مورد نیاز کشاورزان است، تصمیم‌گیری می‌شود.

زینلیان گفت: حتی ساعت بازگشایی آب در زاینده‌رود نیز برای ما مهم است، بنابراین باید این بازگشایی انجام می‌شد تا کشت کشاورزان به تأخیر نیفتد.

وی با بیان اینکه بارندگی این روزها کمک بسیار خوبی بود، اما به حدی نبود که جلوی بازگشایی را بگیرد، گفت: خوشحالم که فضای شهر و استان را باطراوت می‌بینم و مسافران نیز از آن استفاده می‌کنند، به‌طور قطع حوزه گردشگری برای ما بسیار مهم است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان ادامه داد: این بارندگی نیز کمک کرد که حجم و سرعت انتقال آب بهبود پیدا کند، تلاش همه دستگاه‌ها است که جریان دائمی آب را در زاینده‌رود ببینند.

وی یادآور شد: مدت بازگشایی آب در زاینده‌رود ۱۲ روز است، زیرا حجم آبی که هم‌اکنون پست سد است، حدود ۳۰۰ میلیون متر مکعب بوده که نسبت به دوره‌های مشابه قبل و نیاز آبی تا پایان فصل و آب شرب که اولویت اول محسوب می‌شود، آب کمی است، در این راستا مجبور هستیم که برای استفاده از آن مدیریت لازم را انجام دهیم.

زینلیان این سخن یکی از نمایندگان مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی را که خبر از تحقق جریان دائمی زاینده‌رود در خرداد داده بود، نادرست خواند، گفت: از این نماینده باید پرسید بر چه مبنایی این صحبت را بیان کردند، زیرا آبی که از دریای عمان (از نقطه سیرجان و کرمان) برسد، آب گران قیمت است و به صنایع اختصاص دارد، آبی نیست که داخل رودخانه بیاید.

وی ادامه داد: قرار نیست توسعه صنایع آب بر را در اصفهان داشته باشیم، این موضوع جز خطوط قرمز ما است، آبی که قرار است بیاید، جایگزین آب‌های مصرفی صنایع بزرگ استان می‌شود که در دهه‌های گذشته در اصفهان ایجاد شد و در حال حاضر زیرساخت کشور محسوب می‌شود.

هم‌اکنون فقط به اندازه کشت متعلق به حقابه داران است و توسعه کشت فراتر از گذشته نخواهیم داشت

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان یادآور شد: این اتفاق موجب می‌شود، نیاز آبی صنایع از آب‌های سطحی و زیر سطحی که مستقیم با زاینده‌رود مرتبط است، قطع شود، از این جهت به احیای زاینده‌رود کمک می‌شود، اما هم مقدار آن که در این فاز ۷۰ میلیون مترمکعب آب است و هم نوع طرح به گونه‌ای نیست که خودش بتواند احیا کننده رودخانه زاینده‌رود باشد.

وی تصریح کرد: این طرح گام مثبتی محسوب می‌شود و کمک می‌کند تا ذخایر آبی بیشتر و آب پشت سد نیز افزایش پیدا کند.

زینلیان با تاکید بر اینکه درخواست ذی‌نفعان درخواست بازگشایی آب بیشتر از ۱۲ روز بود، گفت: در این مدت بسیاری از کشاورزان قادر نیستند، همه کشت خود را آبیاری کنند و در حال حاضر نیز با سختی آب می‌رسد، اگر منابع آبی بیشتر بود، این ۱۲ روز می‌توانست بیشتر باشد، اما هم‌اکنون فقط به اندازه کشت متعلق به حقابه داران است و توسعه کشت فراتر از گذشته نخواهیم داشت، اولویت ما توسعه کشت صنعتی و گلخانه‌ای است.

معاون استاندار اصفهان با بیان اینکه به آینده خوش‌بین هستیم، تصریح کرد: این طرح انتقال آب از دریا است، پروژه‌های دیگری نیز از منابع جنوبی استان داریم، پروژه‌هایی مانده بر زمین ادواری که چند ساله هستند.

زینلیان با بیان اینکه مسئله آب دغدغه‌ای است که هر روز استاندار و مدیران استان پیگیر آن هستند، اظهار کرد: مسئله آب، فقط موضوعی در حوزه آب نیست، بلکه بحث هویت اصفهان است؛ زاینده‌رود با تمدن اصفهان گره خورده است.

وی ادامه داد: نقش مدیران استان و نمایندگان این است که قانون اجرا شود؛ مقام معظم رهبری سال ۱۳۸۰ زمانی که به اصفهان آمدند، خطاب به مدیران با لحن تند و اصرار خواستند که پروژه‌های زمین مانده استان که آن موقع اجرا نشده، انجام شود که پس از حدود ۲۰ سال در سال ۱۴۰۱ رهبر معظم انقلاب دوباره درباره همان پروژه‌ها همان سخن را تکرار کردند، جای تأسف دارد که ما (کسانی که مسئولیت داشتند) نتوانستیم صحبت‌های ایشان را عملیاتی کنیم.

زینلیان تصریح کرد: امیدوارم در این دولت بخش قابل توجهی از آن‌ها را اجرایی کنیم و با تحقق آن رودخانه زاینده‌رود، دائمی شود.

کد خبر 739236

دیگر خبرها

  • جسد کودک ۴ ساله در رودخانه شاوور در شوش کشف شد
  • جسد کودک ۴ ساله پس از روز سه در رودخانه شاوور کشف شد
  • گلوی گاوخونی همچنان خشک است / ضرورت احیای حقابه تالاب توسط وزارت نیرو
  • نماینده اصفهان: اگر برای فرونشست چاره‌ای نشود، باید شهر را ترک کنیم
  • روند افزایشیِ ورورد گردشگر به اصفهان ادامه دارد
  • بخش‌های مختلفی برای «بهار بهار» تدارک دیده‌ایم/ لزوم رعایت نکات ایمنی در حاشیه زاینده‌رود
  • ترافیک سنگین در حاشیه زاینده‌رود / با رانندگان متخلف برخورد می‌شود
  • آیتم‌های مختلفی برای «بهار بهار» تدارک دیده‌ایم/ لزوم رعایت نکات ایمنی در حاشیه زاینده‌رود
  • مدت بازگشایی آب در زاینده‌رود ۱۲ روز است/ قرار نیست توسعه صنایع آب‌بر را داشته باشیم
  • سقوط خودرو به رودخانه/ این حادثه تلفات جانی نداشت