Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سجاد قاسمی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در این راستا ۱۵هزار دوز واکسن نیوکاسل مقاوم به گرما درمناطق روستایی دلیجان توزیع شد.
وی اظهار داشت: خروس، جوجه، بوقلمون،غاز،اردک و بلدرچین طیوری هستند که علیه بیماری نیوکاسل واکسیناسیون شدند. 
رئیس شبکه دامپزشکی دلیجان بیان کرد: واکسن نیوکاسل در روستا توسط کارشناسان این شبکه تهیه و در اختیار ساکنان روستا قرار گرفت و یا توسط دهیاران در بین متقاضیان توزیع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قاسمی گفت: ۱۷ هزار دوز واکسن  نیوکاسل در دلیجان توزیع شد و اجرای این طرح  ۹۰ درصد موفقیت داشت.
رئیس شبکه دامپزشکی دلیجان توضیح داد: نیوکاسل بیماری حاد در پرندگان است و تنها راه مقابله با آن، کنترل و پیشگیری از طریق واکسیناسیون و رعایت دقیق اصول امنیت زیستی در محل‌های پرورش است.
قاسمی ادامه داد: تنگی نفس، سرفه، بی‌اشتهایی، افتادن بال‌ها و فلجی، چرخش طیور به دور خود، لرزش، تورم چشم و گلو، اسهال آبکی و سبز، و ناهنجاری و کاهش تخم‌گذاری از جمله مهم‌ترین علایم این بیماری ویروس است.
بیماری ویروسی نیوکاسل نخستین بار در سال ۱۹۲۶ در نیوکاسل انگلستان شناسایی شد که با قرنطینه و کشتار دسته‌جمعی پرنده‌های مبتلا و با نابودی طیور در معرض سرایت و  ضدعفونی مکان‌های آلوده بیماری را کنترل کردند.
یکی از مؤثرترین راه‌های پیشگیری و مبارزه با شیوع بیماری نیوکاسل، استفاده از واکسن است.
شهرستان دلیجان دارای ۵۳ واحد مرغداری و ۲ کشتارگاه مرغ و طیور است.

برچسب‌ها دلیجان طیور بیماری سازمان دامپزشکی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دلیجان طیور بیماری سازمان دامپزشکی کشور دلیجان طیور بیماری سازمان دامپزشکی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۱۰۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خلیج فارس، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با ورود این ۲ واکسن مهم به برنامه واکسیناسیون، از عفونت‌های مختلف تنفسی و گوارشی در نوزادان جلوگیری می‌شود.

پنوموکوک یکی از مهم‌ترین باکتری‌های بیماری‌زا در انسان است که عامل اصلی بیماری پنومونی (سینه پهلو) شناخته می‌شود، روتاویروس نیز یک ویروس بسیار مسری است که موجب اسهال در کودکان می‌شود.

دکتر عبدالجبار ذاکری افزود: واکسن روتاویروس در سنین دو، چهار و۶ ماهگی و همچنین واکسن پُنوموکوک در سنین دو، چهار و ۱۲ ماهگی به کودکان تزریق می‌شود.

بیشتر بخوانید؛ اجرای طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در هرمزگان

باکتری پنوموکوک می‌تواند عفونت‌های دیگری مانند سینوزیت، اوتیت (عفونت گوش میانی)، باکتریمی، سپسیس، مننژیت، استئومیلیت، آرتریت سپتیک، اندوکاردیت، پریتونیت، پریکاردیت، سلولیت و آبسه‌های مغزی را نیز ایجاد کند.

دیگر خبرها

  • پایان واکسیناسیون طیور لرستان علیه بیماری نیوکاسل
  • تبدیل به ضایعات بیش از ۳ هزار کیلوگرم گوشت مرغ در بیرجند
  • آغاز برنامه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در استان همدان
  • ۴ هزار و ۸۰۰ مجوز دامداری و پرورش طیور رد شد
  • آغاز ایمن سازی رایگان دام‌های هویزه برعلیه بیماری‌های طاعون نشخوارکنندگان کوچک و آبله
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • رصد ۳۰ نمونه از محصولات کارخانجات خوراک دام و طیور در کرمان 
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • آغاز ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال در البرز
  • آغاز ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال در البرز