Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل زندان‌های استان لرستان گفت:در حال حاضر 32 درصد زندانیان لرستان مربوط به سرقت و 28 درصد مربوط به حوزه مواد مخدر است.

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، عبدالمجید کشوری صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه به تشریح فعالیت‌ها و اقدامات صورت گرفته در سازمانها در استان لرستان پرداخت و گفت: در نظام زندانبانی اسلامی شاهد جلوه تعلیم و تربیت هستیم که این موضوع در سایر نظام‌‌ها وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نرخ بازگشت زندانیان آزاد شده به زندان در استان لرستان 20 تا 22 درصد و در سطح کشور 20 تا 25 درصد بوده که این نرخ در دنیا حدود 35 درصد است.

مدیرکل زندان‌های استان لرستان اظهار داشت: هم اکنون 2 هزار خانواده زندانی تحت حمایت نهادهای حمایت از خانواده زندانیان در لرستان قرار دارند ضمن اینکه در راستای کمک مومنانه 500 میلیون تومان بین این خانوارها توزیع شد.

وی خاطرنشان کرد: در بحث پیشگیری از کرونا اقدامات خوبی در زندان‌ها صورت گرفت چنانکه تا کنون حتی یک مورد مشکوک به کرونا در زندان‌های لرستان نداشته‌ایم.

کشوری گفت: در پی شیوع کرونا 2 هزار زندانی لرستانی به مرخصی رفتند که 500 نفر به مرخصی پایان حبس رفتند.

وی افزود: زندان الیگودرز تنها زندان داخل محیط شهری در استان لرستان است که ساخت زندان جدید در این شهرستان حدود 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

این مسوول یادآور شد: میزان سرانه محیط زندان برای هر زندانی در استان‌های لرستان حدود 10 متر است که حدود 2 متر با میانگین کشوری در این زمینه فاصله داریم.

 وی در خصوص فرار زندانیان از زندان پارسیلون خرم‌آباد در اواخر اسفند 98، عنوان کرد: در مجموع 23 نفر موفق به فرار شدند که 12 نفر از آنها به زندان بازگشتند و مابقی نیز بازداشت شدند. 

کشوری دلیل فرار زندانیان از زندان پارسیلون را عدم استاندارد بودن زندان برشمرد و گفت: در قضیه فرار از زندان هیچ یک از زندان‌بانها قصور عمدی نداشتند اما کوتاهی سهوی در این زمینه وجود داشت. 

مدیرکل زندانهای استان لرستان خاطرنشان کرد: در حال حاضر 32 درصد زندانیان مربوط به سرقت و 28 درصد مربوط به حوزه مواد مخدر است که بیشترین زندانیان را این دو حوزه شامل می‌شوند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: زندان لرستان مواد مخدر سرقت استان لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۱۱۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زندانیان گواهینامه فنی و حرفه‌ای دریافت می‌کنند

با هدف توسعه اشتغال و حرفه‌آموزی مددجویان مسؤولان اداره کل زندان‌های استان تهران، بنیاد تعاون زندانیان و شهرک‌های صنعتی تشکیل جلسه دادند.

به گزارش مهر، سید حشمت الله حیات‌الغیب مدیر کل زندان‌های استان تهران در جلسه‌ای که با توسعه اشتغال و حرفه‌آموزی مددجویان تشکیل شده بود، اظهار کرد: با ورود زندانی به زندان، خانواده وی دچار مشکلات معیشتی و اقتصادی می‌شوند و کمک به اشتغال آنان و تأمین معاش خانواده‌هایشان، امر ثواب است و اجر اخروی دارد.

وی تاکید کرد: یکی از رسالت‌های مهم سازمان زندان‌ها و نیز وظیفه ذاتی بنیاد تعاون زندانیان، توسعه زمینه‌های اشتغال و حرفه‌آموزی مددجویان به منظور پیشگیری از بازگشت آنان به چرخه جرم است.

رئیس هیأت اجرایی بنیاد تعاون زندانیان استان افزود: در حال حاضر ۲۰۰ کارآفرین با مجموعه زندان‌ها همکاری می‌کنند که برابر دستورالعمل صادره از سوی بنیاد تعاون زندانیان استان، حقوق و دستمزد ماهیانه یا روزانه دریافت می‌کنند که به حسابشان واریز می‌شود و کارآفرینان بر اساس این دستورالعمل می‌توانند بیشتر از سقف تعیین شده حقوق واریز کنند.

وی بیان داشت: زندانیان به دو صورت کارگاهی و نشسته در داخل زندان‌ها یا کارگاه‌های سطح شهر مشغول به کار هستند، زندانیان خارج از زندان نیز با حمایت مراجع قضائی که در دوره اخیر چشمگیر بوده، پس از پایان کار نزد خانواده‌هایشان بازمی‌گردند.

همچنین در ادامه مدیر بنیاد تعاون زندانیان استان تهران ضمن ارائه گزارشی کوتاه از عملکرد یک ساله این مرکز گفت: در برنامه‌های سال جاری، تعداد مددجویان مورد نیاز کارگاه‌های شهرک‌های صنعتی برآورد شده، با همکاری دستگاه قضائی، آمادگی اعزام آنان را داریم.

محمدرضا تقی‌پور افزود: کارآفرینان شهرک‌های صنعتی با شرکت در این طرح، از معافیت‌های مالی و تأمین اجتماعی برخوردار خواهند بود.

وی همچنین تصریح کرد: مددجویان شاغل ضمن آموزش‌های تخصصی رایگان در رشته‌های شغلی و مورد علاقه خویش، گواهینامه‌های معتبر فنی و حرفه‌ای دریافت می‌کنند که پس از اتمام دوره حبس از این مدارک جهت ادامه آن حرفه و حتی دریافت وام‌های خوداشتغالی بهره‌مند می‌شوند.

در این جلسه دو ساعته که سعید صادقی مدیر شرکت شهرک‌های صنعتی استان، جمیاری معاون سلامت، اصلاح و تربیت و نیز مسئولان این حوزه‌ها شرکت داشتند، مقرر شد برنامه همکاری در مورد توسعه کارگاه‌های تولیدی داخل و خارج از زندان‌ها تنظیم و ارائه شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کمک ۱۷۰ میلیون تومانی نیرو‌های یگان حفاظت زندان‌های فارس به جشن گلریزان
  • (ویدئو) غافلگیری زندانیان هنگام فرار از تونل حفر شده در زندان
  • هدیه تولد، آزادی زندانی در جهرم
  • افزایش استفاده از پابند الکترونیکی برای زندانیان خوزستان
  • هزینه آزادی زندانیان جرایم غیرعمد گرمسار چقدر است
  • افزایش ۳۳ درصد استفاده از پابند الکترونیک برای زندانیان
  • استفاده از پابندالکترونیکی برای زندانیان خوزستان۲۱درصدافزایش یافت
  • افزایش ۳۳ درصدی استفاده از پابند الکترونیک برای زندانیان در البرز
  • رشد ۲۱ درصدی استفاده از پابند الکترونیکی برای زندانیان در خوزستان
  • زندانیان گواهینامه فنی و حرفه‌ای دریافت می‌کنند