Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، گفت: ویژه برنامه دهه کرامت با محوریت فضای مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، حجت‌الاسلام محمد احمدزاده پیش از ظهر امروز در نشست خبری دهه کرامت و چهل و سومین دوره مسابقات قرآن کریم اظهار کرد: ویژه برنامه‌ها و جشن‌های ایام فرخنده دهه کرامت از سوم تیر ماه و همزمان با آغاز این دهه مبارک در امامزادگان و بقاع متبرکه استان آغاز و تا شامگاه۱۱ تیرماه ادامه می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی افزود: مراسم‌ و جشن‌های دهه کرامت همه‌ساله با ولادت حضرت معصومه(س) در روز اول ذی‌القعده آغاز می‌شود و در ادامه هم با ویژه‌ برنامه‌های روز بزرگداشت امامزادگان در پنجم ذی‌القعده، روز بزرگداشت حضرت احمدبن موسی، شاهچراغ(ع) در ۶ ذی‌القعده و ولادت امام رضا(ع) در روز ۱۱ذی‌القعده همراه است اما امسال با وجود ویروس شرور و منحوس کرونا محدودیت‌هایی برای اجرای برنامه‌ها داریم.

وی غبارروبی، نظافت و آراستگی بقاع متبرکه، اعزام مبلغ به امامزادگان و بقاع متبرکه استان، برنامه‌های متنوع فرهنگی، تربیتی و قرآنی را از مهمترین برنامه‌های این مجموعه در ایام فرخنده دهه کرامت برشمرد و گفت: ما در دهه کرامت شاهد برگزاری ویژه برنامه‌هایی از جمله نشاط معنوی، کاروان پیاده به سمت مشهد، روز ملی عفاف و حجاب بودیم اما با توجه به شیوع کرونا تمامی مراسمات باید بر اساس تصمیمات ستاد ملی کرونا برای حفظ سلامت جامعه برگزار شود.

احمدزاده با تاکید بر اینکه تلاش شده در اجرای برنامه‌ها از ظرفیت فضای مجازی استفاده شود، پخش روزانه دعای خاصه امام رضا(ع) از شبکه سیما را از جمله این برنامه‌ها برشمرد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی همچنین به راه‌اندازی کاروان شادی در ۱۴ شهرستان اشاره کرد و افزود: این کاروان‌ها با نام «شمیم کرامت» شامل گروه‌های سرود و با همراهی خدام‌ برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری سه برنامه مهم در دهه کرامت، اظهار کرد: همایش بزرگداشت امامزادگان در هر شهرستان برگزار و از اصحاب بقاع متبرکه تجلیل خواهد شد؛ همچنین همایش شاخص استانی با عنوان «ستارگان کرامت» هفتم تیرماه در بقعه متبرکه امامزاده سید حمزه (ع) کاشمر با حضور مسئولین استانی برگزار می‌شود.

احمدزاده در ادامه به فعالیت‌های اداره اوقاف در زمینه پیشگیری و مبارزه با کرونا اشاره کرد و افزود: طی چندین مرحله بسته‌های کمک معیشتی برای خانواده‌های آسیب‌پذیر در مقابله با کرونا در مجموع به ارزش ریالی ۸میلیارد و ۸۰۰میلیون تومان توزیع شد.

رقابت ۲۰۶۳ خراسانی در مسابقات ملی قرآن

در ادامه معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی با اشاره به برگزاری چهل و سومین دوره مسابقات قرآن کریم، تصریح کرد: امسال مسابقات در ۱۰ رشته؛ حفظ پنج جزء، ۱۰ جزء، ۲۰جزء، حفظ کل قرآن، قرائت ترتیل، قرائت تحقیق، اذان ویژه برادران، دعاخوانی، همسرایی و هم‌خوانی قرآن کریم ویژه برادران و تفسیر عمومی قرآن برگزار می‌شود.

حجت الاسلام جمال ایزدی با بیان اینکه اطلاع رسانی و ثبت نام این دوره از مسابقات از ۶ اردیبهشت‌ماه تا ۱۶خرداد ماه به صورت مجازی برگزار شد، اضافه کرد: مرحله شهرستانی مسابقات از ۲۴ خرداد تا  ۲۷تیر ماه، مرحله استانی از ۱ مرداد تا ۲۱ شهریور و مرحله نهایی و مسابقات ملی قرآن کریم پاییز سال جاری برگزار می‌شود.

وی تعداد شرکت‌کنندگان در این دوره از مسابقات را ۲هزار و ۶۳ نفر اعلام کرد و افزود: مسابقات خواهران از ۱۸ تا۲۰ تیر ماه و مسابقات برادران از ۲۲ تا ۲۴ تیرماه اجرا می‌شود. مرحله شهرستانی این مسابقات به دلیل کیفی‌سازی بهتر در ۹منطقه برنامه‌ریزی شده است و غیرحضوری و در اکثر شهرستانها به صورت ویدئو کنفرانس برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی  با تاکید بر اینکه تمام استانداردهای مربوط به امور مسابقات اجرا می‌شود، از برگزاری مرحله استانی مسابقات در نیمه شهریورماه خبر داد.

ایزدی ادامه داد: پنج داور در بخش برادران و  دو تیم پنج نفره در بخش خواهران داوری این مسابقات را بر عهده دارد.

انتهای پیام/ 70061

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی دهه کرامت چهل و سومین دوره مسابقات قرآن کریم اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی برگزار می شود بقاع متبرکه برنامه ها دهه کرامت قرآن کریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۱۲۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد

کاظم وطن‌خواه در آستانه روز علوم آزمایشگاهی درباره وضعیت شبکه آزمایشگاهی کشور اظهار کرد: بیش از ۷۵۰۰ آزمایشگاه در حوزه بهداشت و درمان در بخش‌های دولتی، خصوصی، سازمان‌ها و نهادهای مختلف به ارئه خدمت مشغول هستند. آزمایشگاه مرجع سلامت در ساختار نظام سطح‌بندی و برنامه‌ریزی شبکه ملی آزمایشگاهی کشور در راس قرار گرفته است. همچنین آزمایشگاه‌های دولتی و خصوصی و آزمایشگاه‌های بهداشتی در حوزه درمان و بهداشت در سطوح مختلف دیگر قرار می‌گیرند.

گسترش شبکه آزمایشگاهی کشور در دستور کار

وی با بیان اینکه آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت، برنامه گسترش شبکه آزمایشگاهی کشور را بر مبنای اسناد بالادستی در دستور کار قرار داده، افزود: در حال حاضر،  برنامه راه‌اندازی و تاسیس شبکه‌های آزمایشگاه‌های پزشکی در بخش دولتی در دستور کار آزمایشگاه مرجع سلامت قرار گرفته است.

وی ادامه داد: لحاظ کردن برنامه شبکه‌های آزمایشگاهی در برنامه‌های ارتقای بهره‌وری وزارت بهداشت در سازمان ملی بهره‌وری ایران و همچنین لحاظ کردن برنامه « ایجاد شبکه آزمایشگاهی بهداشت طبق شیوه‌نامه آزمایشگاه مرجع» در برنامه عملیاتی و ابلاغ  آن به دانشگاه های علوم پزشکی  منتخب برای استقرار شبکه آزمایشگاهی جزو اقدماتی است که به منظور گسترش شبکه آزمایشگاهی کشور انجام شده است.

رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت با بیان اینکه استقرار شبکه آزمایشگاهی در سیستم دولتی  در سال ۱۴۰۲ در دانشگاه‌های منتخب به نحو مطلوبی انجام شده، اظهار کرد: طبق اسناد بالادستی، استقرار شبکه آزمایشگاهی در سایر دانشگاه‌های علوم‌پزشکی تا پایان سال ۱۴۰۲ به میزان حداقل ۸۵ درصد به سرانجام رسیده است.

وطن‌خواه با بیان اینکه آزمایشگاه‌های مرجع و همکار کشوری بیشتر در دانشکده بهداشت و انستیتو پاستور ایران مستقر و پاسخگوی نیازهای آزمایشگاهی کشور هستند، خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه  تشخیص بسیاری از بیماری‌های تحت مراقبت به تخصص علمی ویژه، صرف هزینه زیاد برای راه‌اندازی آزمایش‌های فوق‌تخصصی و در نتیجه تجهیز آزمایشگاه نیاز دارد که در مواردی به‌دلیل عدم بروز و شیوع کم یا مقطعی بودن بیماری، تاسیس آزمایشگاه تخصصی در همه دانشگاه‌های علوم‌پزشکی مقرون به صرفه نیست، به همین دلیل برای این بیماری‌ها، آزمایشگاه‌های مرجع کشوری بیماری و آزمایشگاه‌های همکار آزمایشگاه مرجع سلامت، انتخاب و اعتبار بخشی شده‌اند.

رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت ادامه داد: آزمایشگاه‌های مرجع کشوری بیماری و آزمایشگاه‌های همکار آزمایشگاه مرجع سلامت علاوه بر شرح وظایف مشترک، درارتباط با بیماری‌های مختلف شرح وظایف خاصی نیز بر عهده دارند. آزمایشگاه‌های مرجع و همکار کشوری عمدتا در دانشکده بهداشت و انستیتو پاستور ایران مستقر و پاسخگوی نیازهای آزمایشگاهی کشور هستند که تعداد آزمایشگاه‌های از این دست، ۲۱ مورد است.

وطن‌خواه با اشاره به ارتقای ظرفیت تشخیص شبکه آزمایشگاهی کشور برای بیماری‌های نوپدید خاطرنشان کرد: ارتقای ظرفیت تشخیص شبکه آزمایشگاهی تشخیص مولکولی و افزایش دامنه آزمایش‌های تشخیصی حوزه معاونت بهداشت از کووید-۱۹ به سایر عوامل بیماری‌زا که منشاء بالقوه تهدیدات زیستی هستند، از جمله CCHF، «تب دانگ»، «چیکن‌گونیا»، «سیاه زخم» و «لپتوسپیروز» در دانشگاه‌های منتخب ظرفیتی را برای تشخیص این گروه از بیماری‌های نوپدید و باز پدید ایجاد کرده که در حال توسعه است.

رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت درباره هزینه آزمایش‌ بیماری‌های نوپدید گفت: هزینه انجام آزمایش کووید-۱۹ بر اساس تعرفه مصوب گرفته می‌شود و در دیگر موارد براساس محاسبات دقیق و کارشناسی تعیین شده و پس از طی مراحل قانونی به تصویب می‌رسد. در صورت لزوم، تمام این موارد حسب مورد قابل بازنگری است.

وطن‌خواه با اشاره به ضرورت به‌روزرسانی تجهیزات آزمایشگاه‌ها گفت: با توجه به پاندمی کووید-۱۹، حجم زیادی از آزمایش‌های مختلف در شبکه آزمایشگاهی کشور به خصوص در بخش دولتی انجام شد که سبب فرسوده شدن ناوگان تجهیزات آزمایشگاهی شد. تا کنون در دو مرحله و با استفاده از وام بانک جهانی، بخشی از تجهیزات اصلی آزمایشگاهی شامل سل کانتر، اتوآنالایزر، ایمونواسی آنالایزر، میکروسکوپ، کشت خون خودکار، تعیین هویت و آنتی بیوگرام خودکار و همچنین دستگاه RT PCR تامین شده که حدود ۳۰ درصد از نیاز بخش دولتی را برطرف کرده است.

تجهیزات آزمایشگاهی بخش خصوصی نیازمند نوسازی

وی ادامه داد: در بخش خصوصی نیز نیاز به نوسازی تجهیزات آزمایشگاهی به خصوص سیستم‌های بسته وجود دارد که امیدواریم در تعامل با اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی نسبت به بهبود وضعیت تجهیزات آزمایشگاهی گام‌های موثری برداریم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • رتبه چهارم خراسان جنوبی در اجرای طرح مسطورا
  • برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان در پلدشت
  • تدوین ۳۵ برنامه فرهنگی، هنری و ورزشی برای روز مراغه
  • لزوم مشارکت کانون‌های مساجد در برنامه‌های دهه کرامت
  • تاکید یک مقام تبلیغی برتکریم مقام دختران استان تهران طی دهه کرامت
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • محفل انس قرآن کریم در پایگاه دریایی بوشهر برگزار شد
  • معرفی برگزیدگان مسابقات بوچیا جام برکت و کرامت در مشهد
  • هجدهمین حراج حضوری شمش طلا با ۳۵۰ میلیون تومان وجه الضمان
  • وعده‌های بی نتیجه مدیران ارشاد قزوین برای برپایی نمایشگاه قرآن