Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان ها_کارگروه تخصصی اجتماع، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان قم برگزار و از کم‌کاری برخی دستگاه‌ها در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان انتقاد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، دومین کارگروه تخصصی اجتماع، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان قم با حضور معاون استاندار قم، فرماندار قم و مسئولان دستگاه‌های مختلف در سالن جلسات استانداری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم در این جلسه با اشاره به اینکه پیگیری آسیب‌های اجتماعی نیازمند برنامه، نقشه‌راه و مشارکت مدیران و متولیان فرهنگی در کنار یکدیگر است، اظهار داشت: سال گذشته پیش‌نویس سند تحول اجتماعی استان قم با رویکرد تقسیم‌بندی وظایف دستگاه‌های اجرایی تدوین و این سند تصویب و در آن اولویت‌های مهمی در مواجهه با آسیب‌های اجتماعی مطرح شد.

رضا ملک‌زاده با بیان اینکه علی‌رغم تقسیم‌بندی وظایف، برخی از دستگاه‌ها مشارکت چندانی در کاهش آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی نداشتند و این امر دور از انتظار است، ابراز کرد: تا زمانی که نتوانیم طرح منسجم و برنامه کاملی ارائه دهیم، برای رفع مشکلات و آسیب‌ها موفقیتی به دست نمی‌آید.

خیرین قمی در طرح مواسات و همدلی 100 میلیارد تومان کمک کردند315 هکتار بافت تاریخی قم به ساماندهی نیاز داردفرماندار قم: محله «اسماعیل‌آباد» ساماندهی می‌شود/ 96 درصد ساکنان منطقه سوء پیشینه‌ ندارند

وی با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی تصریح کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی و راهبردی در کاهش آسیب‌ها و ترویج ازدواج، فرزندآوری و رفع دغدغه‌های فرهنگی باید موردتوجه باشد تا به خروجی مناسبی دست یابیم و طبق آمار و ارقام صحیح، میزان کاهش آسیب‌ها را احصاء کنیم.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم خاطرنشان کرد: شاخصه‌های مهمی را در ارزیابی دستگاه‌های اجرایی در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی تعیین کرده‌ایم که میزان مشارکت و کوتاهی را نشان می‌دهد و قابل‌عرضه است.

لزوم تشویق خانواده‌ها در فرزندآوری

وی با تأکید بر اینکه سند تحول به نهاد ریاست جمهوری ارجاع داده شد و برای 15 دستگاه اجرایی نیز پیوست اعتباری اخذ کرده‌ایم گفت: یکی از دغدغه‌های جدی، کاهش فرزندآوری و عدم تمایل خانواده در افزایش جمعیت است، برخی از برنامه‌ها درباره ترویج فرزندآوری در سطح کشوری دنبال می‌شود و تعدادی از سیاست‌ها نیز در سطح استان قابل‌پیگیری است.

ملک‌زاده افزود: تشویق ازدواج آسان و افزایش موالید و درمان ناباروری و پیشگیری از طلاق از مصوبات مهمی است که باید طبق وظایف ذاتی دستگاه‌های اجرایی دراین‌باره برنامه‌ریزی کرد و در بخش فرهنگی نیز به ارائه طرح‌های اثرگذار و راهبردی پرداخت.

وی تصریح کرد: به نظر می‌رسد اثرگذاری رفع آسیب‌های اجتماعی و معضلات فرهنگی به‌صورت نقطه‌ای و محله‌ای بیشتر است و باید در برنامه‌ریزی‌ها به این مسئله مهم و اساسی توجه داشت.

معاون اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم نیز در بخش دیگری از این جلسه اظهار داشت: حوزه و دانشگاه به لحاظ علمی و پژوهشی، جایگاه مهمی در ارائه طرح‌های راهبردی در مواجهه با آسیب‌های اجتماعی دارند و باید از این ظرفیت استفاده کرد.

بسیاری از مسائل فرهنگی بر زمین مانده است

حسین غریب تصریح کرد: دانشگاه ادیان و مذاهب یکی از ظرفیت‌های مهمی است که 2400 دکترای تربیت خانواده در سطح جهانی تربیت‌کرده است و ما باید در تعامل با این دانشگاه و یا دیگر ظرفیت‌ها همچون پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در قم نیز از برکات این تلاش‌ها استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه بسیاری از مسائل فرهنگی بر زمین‌مانده است اضافه کرد: ما در قم با کثرت‌گرایی فرهنگی به‌واسطه مهاجرت مواجه‌ایم و باید دراین‌باره تلاش فراوانی در جهت رفع مشکلات فرهنگی داشته باشیم و بتوانیم آسیب‌ها را کنترل کنیم.

معاون اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم عنوان کرد: تدبیر لازمه رفع بسیاری از آسیب‌هاست، وقتی تعداد کثیری خانه در قم توزیع‌شده و بسیاری از واحدهای مسکونی خالی از سکنه هستند و از طرفی با مشکلات فراوانی در تأمین مسکن مواجه‌ هستیم این‌ها نشان‌دهنده بی‌تدبیری است.

وی خاطرنشان کرد: در مورد تشویق به ازدواج و فرزندآوری نیز باید امکانات و مشوق‌هایی را برای جوانان در نظر بگیریم مثلاً برای زوج‌های جوان در دو سال اول زندگی، به فکر تأمین مسکن باشیم و اگر زندگی‌شان دوام آورد و صاحب فرزند شدند، در جهت خرید مسکن از امتیازات ویژه‌ای برخوردار شوند.

انتهای پیام/457/ ع

R7854/P/S6,62/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم کاهش آسیب های اجتماعی کاهش آسیب ها دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۱۶۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعر طنز یک اقدام بدیع در دستگاه قضا است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، غلامعلی دهشیری در نشست شورای سیاست گذاری جشنواره شعر طنز عدلیه بیان داشت: دادخند، ورود دستگاه قضا است در برگزاری جشنواره طنزی که مسیری را برای اتفاقات فرهنگی در عرصه‌ی ملی به روز قوه قضاییه باز کرده است.

این مقام قضایی، طنز را یکی از زیباترین و موثرترین قالب‌های انتقال پیام دانست و اظهار داشت: شکوفایی استعداد‌های ادبی در حوزه شعر و ادب، تولید محتوا و تولید آثاری ماندگار با موضوع عدلیه علاوه بر انتقال پیام در اطلاع رسانی از جرائم و آسیب‌های اجتماعی می‌تواند در زمینه پیشگیری از وقوع جرم نیز اثرگذار باشد.

وی تصریح کرد: تبیین سختی‌ها و دغدغه مندی‌های دستگاه قضا و همچنین بیان آسیب‌های اجتماعی و راهکار‌های پیشگیری از آن، با استفاده از بهره گیری از ظرفیت شعر طنز یکی از اصلی‌ترین هدف‌های این جشنواره است.

دهشیری افزود: این جشنواره و سایر برنامه‌های اجتماعی دستگاه قضایی، در اجرای سند تحول قوه قضاییه و اجتماعی کردن این قوه و افزایش سرمایه اجتماعی دستگاه قضا صورت می‌گیرد.

گفتنی است اولین دوره جشنواره شعر طنز عدلیه (دادخند) از ابتکارات دادگستری استان یزد در سال ۱۴۰۱ بود که با ارسال ۱۲۴ اثر از ۲۲ استان کشور برگزار شد.

دیگر خبرها

  • همایش کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در هفشجان
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • لزوم پیشگیری از تخلفات انتخاباتی در آستانه دور دوم انتخابات
  • پویش مشهد مهربان مشارکتی مردمی برای احیای زندگی آسیب‌دیدگان
  • کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • شعر طنز یک اقدام بدیع در دستگاه قضا است
  • داریوش ارجمند: تمدن‌ها با کاهش جمعیت از بین می‌روند
  • کبودراهنگ در فرزندآوری پیشتاز است
  • خبرهای خوب مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده