Web Analytics Made Easy - Statcounter

در گردهمایی دبیران جامعه اسلامی فرهنگیان شهرستان‌های فارس که با حضور عضو هیئت رئیسه مجلس و برخی از اعضای مجمع نمایندگان فارس برگزار شد٬ بر لزوم تحول در نگاه به آموزش و پرورش تاکید شد.

سرویس سیاسی خبرگزاری فارس/ شیرازگردهمایی دبیران جامعه اسلامی فرهنگیان شهرستان‌های فارس با حضور علی کریمی‌فیروزجایی، دبیرکل جامعه اسلامی فرهنگیان و عضو هیئت رئیسه مجلس و تعدادی از نمایندگان فارس در مجلس یازدهم برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیاز به تحول در نگاه به آموزش و پرورش

غلامرضا فاتح‌نژاد٬ دبیر جامعه اسلامی فرهنگیان فارس در ابتدای این جلسه با اشاره به اهمیت و جایگاه والای فرهنگیان به ویژه معلمان پرداخت و تصریح کرد: آموزش و پرورش در ابعاد مختلف نیازمند تغییر و تحول است که به همین منظور اقدام به تهیه چالش‌ها، فرصت‌ها، امکانات و سایر موارد مرتبط با فرهنگیان کرده که ماحصل نظر دبیران شهرستان‌های فارس است.

 وی خطاب به نمایندگان حاضر در جلسه اظهار داشت: نمایندگان به آموزش و پرورش و دستگاه تعلیم و تربیت نگاهی خاص و ویژه داشته و همچنین در قسمت‌های مختلف از نیروهای توانمند, ارزشی و انقلابی بهره گرفته شود.

مشکل در وهله اول از ساختار مجلس است

علی‌رضا پاک‌فطرت، نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس نیز در این جلسه گفت: جایگاه و منزلت معلم در طی سال‌ها نزول کرده که اگر بتوانیم جایگاه معلم را به وی بازگردانیم، کاری بزرگ و موثر را صورت داده ایم.

وی با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بیان داشت: از زمان ابلاغ سند تحول بنیادین حدود 10 سال می‌گذرد٬ اما اکنون وضعیت آن چگونه و در چه مرحله‌ای است؟ مشکل کجاست و چه کسی اجرایی شدن این سند را باید دنبال کند؟

عضو مجمع نمایندگان فارس ساختار مجلس را دارای اشکال دانست و تصریح کرد: اگر بتوانیم مجلس را سروسامان داده و درست کنیم، دولت را نیز می‌توان درست کرد.

سیاست‌ها و اهداف در آموزش و پرورش منطبق نیستند

ابراهیم عزیزی در ادامه کسی بود که به بیان دیدگاه‌های خود پرداخت.

وی درمورد آموزش و پرورش اظهار داشت: پیرامون جایگاه و اهمیت آموزش و پروش در نظام اسلامی درطی 40 سال گذشته شعارهای بسیاری داده‌ایم اما درمقام عمل اتفاقی رخ نداده است.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر همین رویکرد درخصوص آموزش و پرورش ادامه داشته باشد هیچ پیشرفتی را نخواهیم داشت، خاطرنشان کرد: باید درمقوله آموزش و پرورش در دیدگاه‌ها و رویکردها تغییر و تحول ایجاد کرد و پس از آن می‌توان انتظار می‌رود شاهد رشد، پیشرفت و شکوفایی در جامعه بود.

وی با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصریح کرد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به دلیل دیدگاه و رویکرد نادرست عملی نمی شود.

عزیزی افزود: از دولتی که به وزارت مهم آموزش و پرورش اهمیت قائل نمی‌شود، انتصابات در این وزارتخانه را از افراد دم‌دستی خود انتخاب می‌نماید و مجلسی که چندان به فکر معلمان نیستند نمی‌توان توقع اجرای سند تحول بنیادین را داشت.

وی هدفمند نبودن نظام آموزشی کشور را از دیگر مشکلات آموزش و پرورش دانست و اضافه کرد: سیاست ها و اهداف در آموزش و پرورش با یکدیگر انطباق نداشته و همین موضوع می‌تواند سبب نرسیدن فرهنگیان به جایگاه واقعی خود شود.

عضو مجمع نمایندگان فارس گفت: ما اگر خواهان اقتصاد پویا و شکوفا، صنعت پیشرفته و تربیت فرماندهان توانمند در عرصه‌های مختلف هستیم باید از مسیر آموزش و پرورش به این خواسته‌ها برسیم.

وی با بیان اینکه وظیفه ما انتقال مشکلات و کمبودهای مردم به وزرا است، از درخواست نمایندگان برای حضور مجدد وزیر آموزش و پرورش در مجلس در دو هفته آینده خبر داد تا درمورد عملکرد ضعیف این وزارتخانه پاسخ دهد.

لزوم ثبات در آموزش و پرورش

جعفر قادری منشأ بسیاری از مشکلات کشور را لنگ‌زدن در حوزه‌های فرهنگی و آموزش و پرورش دانست و بیان داشت: باتوجه به مشکلات جامعه امکان تاثیرگذاری فرهنگیان کم شده و قدرت مانوری برای آنها به علت سیاسی کاری وجود ندارد.

وی با ذکر اینکه آموزش و پرورش باید لنگرگاه و نقطه اتکا باشد، عنوان کرد: بنای تحول و نقش‌آفرینی باید از آموزش و پرورش رقم بخورد و اگر به آموزش و پرورش نگاه بلندمدت و با برنامه داشته باشیم در عرصه‌های دیگر نیز موفق خواهیم شد.

نماینده مردم شیراز و زرقان تغییر نگاه به معلم و آموزش و پرورش را ضروری دانست و گفت: انتظار ما افزایش هم‌اندیشی‌ها و ارائه راهکارهای تخصصی است تا در مجلس و سایر دستگاه ها پیگیری شده و به نتیجه‌های بهتری برسیم.

رتبه‌بندی معلمان بصورت کامل اجرایی می‌شود

کریمی فیروزجایی٬ عضو هیئت رئیسه مجلس نیز تصریح کرد: مجلس یازدهم آمده تا در راستای منویات رهبری کمک حال قوه قضاییه در بحث عدالت باشد.

وی افزود: اقتصاد و معیشت مردم اولویت دیگر مجلس است که طی یکی دوماه آینده باید اقدامات موثری صورت پذیرد.

دبیرکل جامعه اسلامی فرهنگیان بیان داشت: شرایط خاصی بر کشور نظیر تحریم و کرونا حاکم است و موانعی بر سر راه مجلس وجود دارد اما ما ناامید نیستیم و مجلس به ایفای نقش خود به صورت قوی می‌پردازد.

کریمی فیروزجاییگفت: جامعه اسلامی فرهنگیان اتاق فکر کمیسیون آموزش و تحقیقات و در بخش های مهم قانونگذاری و نظارت کمک حال مجلس خواهد بود.

نماینده مردم بابل در مجلس تصریح کرد: در قوه مجریه توجهی به آموزش و پرورش نیست و باید این وزارتخانه را به صدر توجه ها آورد و مشکلات و معضلات آن را جهت حل شدن پیگیری نمود.

وی با بیان اینکه هدف از رتبه‌بندی معلمان افزایش سطح و انگیزه آنها است، تصریح کرد: اجرای رتبه‌بندی معلمان نتیجه تلاش چندین و چند جلسه با سازمان برنامه و بودجه بوده که توانستیم 6 هزار و 300 میلیارد تومان بودجه برای آن به بودجه وزارت اضافه کرده و آموزش و پرورش نیز موظف شد که برنامه کاملی را در این خصوص ارائه دهد.

انتهای پیام/ م

منبع: فارس

کلیدواژه: فرهنگیان فارس مجمع نمایندگان فارس جامعه اسلامی فرهنگیان رتبه بندی معلمان سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نمایندگان فارس نماینده مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۱۷۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسری امتیازات رتبه‌بندی معلمان به آموزشیاران نهضت سوادآموزی

دیوان محاسبات کشور آموزشیاران و راهنمایان تعلیماتی سازمان نهضت سوادآموزی را مشمول امتیازات قانون نظام رتبه بندی معلمان اعلام کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، این نهاد نظارتی مستند به مفاد ماده 4 قانون نظام رتبه بندی معلمان و تبصره 1 ماده 3 آیین نامه اجرایی قانون مذکور و اصلاحیه آن، آموزشیاران و راهنمایان تعلیماتی سازمان نهضت سوادآموزی را مشمول امتیازات قانون نظام رتبه بندی معلمان اعلام کرد.

ماده 4 - فرآیند رتبه بندی برای کلیه معلمان، در یکی از رتبه‌ های ماده (3) این قانون و مطابق آیین ‌نامه اجرائی آن حداکثر تا سه ماه پس از ابلاغ قانون، بر مبنای امتیازات ناشی از معیارهای ذیل با رعایت ترتیب اولویت، انجام می‌ شود.
1 ـ شایستگی عمومی
2 ـ شایستگی تخصصی
3 ـ شایستگی حرفه‌ ای
4 ـ تجربه

تبصره ـ افراد موضوع لایحه قانونی راجع به استفاده کارکنان کادر اداری وزارت آموزش و پرورش که برای خدمت معلمی استخدام شده ‌اند از طرح طبقه ‌بندی مشاغل معلمان کشور و احتساب سوابق تجربی آنان مصوب 17 /9 /1358 شورای انقلاب جمهوری اسلامی ایران با اصلاحات بعدی، نیز مشمول این قانون می ‌شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • شورای آموزش و پرورش بازوی اصلی دستگاه تعلیم و تربیت است
  • تصویب نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد
  • تسری امتیازات رتبه‌بندی معلمان به آموزشیاران نهضت سوادآموزی
  • آموزشیاران نهضت سواد آموزی مشمول قانون رتبه بندی معلمان هستند
  • نارضایتی معلمان شاغل و بازنشسته از افزایش حقوق رتبه‌بندی
  • اجرای قانون نظام رتبه بندی معلمان در نهضت سوادآموزی
  • بلبشو در ارقام افزایش حقوق رتبه‌بندی معلمان شاغل و بازنشسته!
  • برگزاری نخستین تشکل معلم محور در فارس