Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحیمی بهمن‌یاری همکاری و همفکری منطقی ادارات، سازمان‌ها و نهادها را از رمزهای موفقیت مجموعه‌های دادگستری و شورای حل اختلاف برشمرد و گفت: عدم تعامل و ارتباط ادارات و دستگاه‌ها با مجموعه دادگاه باعث بروز برخی مشکلات می‌شود.

«خداکرم رحیمی بهمن‌یاری» در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اندیمشک، ضمن گرامیداشت دهه کرامت و هفته قوه قضائیه و یاد و خاطره شهدای هفتم تیر و شهید آیت‌الله بهشتی اظهار کرد: مجموع ورودی پرونده‌های کیفری و حقوقی در سال گذشته، ۱۳ هزار و ۵۳۱ فقره پرونده بوده که در سال جاری با اختلاف ورودی سه‌هزار و ۱۴۶ فقره، به تعداد ۱۱ هزار و ۳۸۵ پرونده رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس دادگستری اندیمشک افزود: مجموع محاکم حقوقی و کیفری و شورای حل اختلاف در سال گذشته ۱۸ هزار و ۵۴۳ فقره پرونده بوده و در سه ماه اول سال جاری، ورودی پنج‌هزار و ۹۱۳ فقره بوده است.

 

وی اذعان داشت: موجودی کل مجموعه دادگاه اندیمشک تا تاریخ ۲۶ خرداد سال جاری یک‌هزار و ۸۱۶ فقره بوده که این نشان دهنده تلاش کارکنان این مجموعه از نظر نزدیک بودن وقت رسیدگی، عدم اطاله دادرسی، تعداد و آمار محکوم‌ها و سطح نگهداری از پرونده‌ها است.

 

رحیمی بهمن‌یاری با اشاره به اینکه طی یک سال اخیر ۶ هزار و ۵۷۱ فقره پرونده حقوقی و کیفری به مجموعه شورای حل اختلاف وارد شده است تصریح کرد: از مجموع این تعداد، از پرونده‌های حقوقی ۶۴۱ فقره به صلح و سازش و سه‌هزار و ۲۵۱ فقره نیز منجر به صدور حکم شده است.

 

وی با بیان اینکه در پرونده‌های کیفری، ۸۰۴ فقره صلح و سازش و یک‌هزار و ۷۴۴ فقره هم عدم صلاحیت شده‌اند عنوان کرد: تعداد کل پرونده‌های کیفری و حقوقی مختومه در یک سال ۶ هزار و ۴۵۲ فقره بوده و ۹۸۹ پرونده نیز باقی مانده در شورای حل اختلاف است.

 

رئیس دادگستری اندیمشک همکاری و هم‌فکری منطقی ادارات، سازمان‌ها و نهادها را از رمزهای موفقیت مجموعه‌های دادگستری و شورای حل اختلاف برشمرد و بیان کرد: عدم تعامل و ارتباط ادارات و دستگاه‌ها با مجموعه دادگاه باعث بروز برخی مشکلات می‌شود.

 

وی ادامه داد: مجموعه‌های فرهنگی و آموزشی می‌توانند نقش موثری را در پرورش افراد جامعه، جرم‌زدایی و کاهش اطاله دادرسی، ورودی پرونده‌ها و جرائم ایفا کنند.

 

رحیمی بهمن‌یاری اضافه کرد: قوه قضائیه طی سال‌های اخیر در مسئله پیشگیری از وقوع جرائم اقدامات موثری را در جهت کاهش آمار ورودی پرونده‌ها به دادگاه‌ها انجام داده است.

 

وی افزود: دادگستری اندیمشک به اقدامات مختلف قضایی از جمله مقابله با تغییر کاربری اراضی زراعی و زمین‌خواری پرداخته است.

 

رئیس دادگستری اندیمشک با اشاره به اینکه ظرفیت این مجموعه،۷۰ درصد چارت سازمانی قضایی و اداری است اذعان داشت: این مجموعه مسائلی همچون کمبود فضا جهت افزایش شعبه‌ها و ۳۰ درصد کمبود نیرو دارد.

 

وی خاطر نشان کرد: تاکنون اقدامات مختلفی در دادگستری اندیمشک از جمله انجام عملیات ضدعفونی به‌صورت مستمر و ایجاد شرایطی برای رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در راستای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا انجام شده است.

 

رحیمی بهمن‌یاری یاد آور شد: تجدید میثاق با شهدا، دیدار با امام جمعه و فرماندار و تجلیل از خانواده شهدا و جانبازان دادگستری شهرستان اندیمشک همزمان با هفته قوه قضائیه انجام شد.

 

پایان پیام/661

منبع: شبستان

کلیدواژه: آیت الله شهید بهشتی هفته قوه قضائیه دادگاه شورای حل اختلاف شورای حل اختلاف دادگستری اندیمشک پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۰۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صلح و سازش پایانی بر پرونده قتل در پی اختلاف خانوادگی

رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان گفت: با همت و تلاش اعضای شعبه ویژه قتل شورای حل اختلاف دزفول، پرونده اختلاف خانوادگی که منجر به قتل یک نفر شده بود، با رضایت اولیای دم به صلح و سازش منتهی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان و به نقل از دادگستری خوزستان، حجت‌الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی اظهار کرد: چهار ماه پیش درگیری و نزاع خانوادگی در مسجدسلیمان اتفاق افتاد که منجر به قتل یک زن شد و این حادثه اختلافات بین اعضای خانواده را تشدید کرد.

وی افزود: با توجه به درخواست مکرر بستگان این خانواده از رئیس دادگستری دزفول مبنی بر برقراری صلح بین اعضای خانواده، با دستور قضائی وی و پیگیری دادستان عمومی و انقلاب این شهرستان، پرونده برای حل و فصل به شعبه ۱۲ شورای حل اختلاف دزفول ارجاع شد و با دعوت از اعضای خانواده و برگزاری جلسات متعدد در راستای ایجاد صلح و سازش میان آن‌ها، اقداماتی صورت گرفت.

رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان خاطرنشان کرد: تلاش اعضای شعبه ۱۲ شورای حل اختلاف دزفول با اقدامی جهادی و خداپسندانه به ثمر نشست و پس از چهار ماه، اولیای دم با رضایت ثبتی و بدون هیچ‌گونه دریافت دیه، قاتل را بخشیدند.

حجت‌الاسلام امانت بهبهانی اضافه کرد: میان اعضای خانواده برادری، رفع کدورت شد و این پرونده و چندین پرونده مرتبط با آن به صلح و سازش ختم شد.

کد خبر 747158

دیگر خبرها

  • ضرورت رسیدگی به پرونده‌ها در کمترین زمان
  • مختومه شدن ۹۶ هزار پرونده در شوراهای حل اختلاف قزوین
  • مصالحه بیش از ۳۴ هزار پرونده در شورای حل اختلاف قزوین
  • «آقای قاضی» به شبکه دو می آید
  • پرونده قتل و اختلاف خانوادگی در دزفول به صلح و سازش ختم شد
  • صلح و سازش پایانی بر پرونده قتل در پی اختلاف خانوادگی
  • صلح و سازش پایانی بر پرونده قتل اختلاف خانوادگی با همت شورای حل اختلاف دزفول
  • تحقق صلح و سازش در ۱۱ فقره پرونده مطالبه وجه با همت اعضای شورای حل اختلاف اهواز
  • ایجاد صلح و سازش ۱۱ پرونده قضایی در اهواز
  • صلح و سازش ۱۱ فقره پرونده مطالبه وجه در اهواز