Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد عملیات مدیریت کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به مطالعات انجام شده از ابتدای اسفند ماه تاکنون اظهار کرد: بر اساس مطالعات پیش بینی می‌شود که 14 تا 20 درصد ساکنان شهر تهران تاکنون به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند. ناطقان: دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد عملیات مدیریت کرونا در کلانشهر تهران در گفت‌وگوی زنده بخش خبری شبکه تهران با اشاره به مطالعات انجام شده از ابتدای اسفند ماه تاکنون اظهار کرد: بر اساس مطالعات پیش بینی می‌شود که 14 تا 20 درصد ساکنان شهر تهران تاکنون به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



زالی با اشاره به آمار مبتلایان در مناطق مختلف تهران و گستردگی جغرافیایی و جمعیتی تصریح کرد: یافته‌ها حاکی از آن است که بیشترین میزان ابتلا به کرونا در تهران مربوط به منطقه 4 شهری است که با 900 هزار نفر، پرجمعیتترین منطقه شهری و جغرافیایی تهران به شمار می‌رود.  

به گفته وی منطقه 2 تهران با جمعیت 800 هزار نفر در رتبه دوم از نظر میزان ابتلا به کرونا قرار دارد و مناطق 14 و 5 نیز در رده‌های سوم و چهارم قرار می‌گیرند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران کمترین میزان ابتلا به کووید 19 در مناطق شهری تهران را مربوط به مناطق 21 و 22 ذکر کرد.
وی افزود: بالاترین میزان مرگ و میر در تهران نیز به ترتیب مربوط به مناطق 4، 14، 2 و 5 است که با توجه به این که منطقه 4 یکی از مناطق گسترده و پرجمعیت تهران است در رده اول از نظر میزان ابتلا به بیماری و مرگ  و میر ناشی از کرونا قرار دارد.

زالی توصیه کرد که به منظور کنترل و پیشگیری از شیوع بیماری، گروه‌های 16 گانه پرخطر از جمله افراد بالای 65 سال و مبتلایان به بیماری‌های مزمن توسط مسئولان اداره‌ها و بخش‌های دولتی و خصوصی در فاز دورکاری قرار داده شوند. همچنین افرادی که به بیماری کرونا مبتلا شدند و یا طبق نظر پزشک دارای علائم مشکوک هستند،  در منزل بمانند و تا دو هفته پس از زمان شروع علایم از حضور در محل کار اجتناب کنند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران از بستری 378 بیمار در بخش‌های عادی و ویژه در بیمارستان‌های تهران در روز گذشته خبر داد و گفت: در 24 ساعت گذشته 285 بیماردر بخش‌های عادی و 93 بیمار نیز در بخشهای ویژه با تشخیص کووید 19  بستری شدند که نسبت به روز قبل شاهد افزایش آماری بوده‌ایم.

وی افزود: 6.3 درصد مراجعان سرپایی به بخش‌های بهداشتی و درمانی در طی این مدت نیاز به بستری در بیمارستان داشتند که نسبت به روز قبل حدود 1 درصد افزایش داشته است.

به گفته زالی 307 نفر نیز در شبانه روز گذشته از بیمارستان‌های تهران ترخیص شدند که تفاوت قابل توجهی نسبت به روز گذشته نداشته است.

وی با اشاره به نظارت کارشناسان بهداشت محیط و بهداشت حرفه‌ای دانشگاه‌های علوم پزشکی مستقر در تهران بر نحوه اجرای پروتکل‌های بهداشتی از سوی اصناف و مشاغل خاطرنشان کرد: قرار است تیم‌های نظارتی در قالب گشت‌های  مشترک متشکل از کارشناسان حوزه پ‌های بهداشتی، تعزیرات، نیروی انتظامی و نمایندگان اصناف در این نظارت‌ها مشارکت داشته باشند.

به گفته زالی در این بازدیدها در مرحله اول کارشناسان ضمن نظارت بر نحوه اجرای پروتکل‌های بهداشتی به ارائه  آموزش لازم و توزیع بسته‌های بهداشتی خواهند پرداخت و درمرحله بعدی درصورت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تخلف با واحدها در چهارچوب قانونی برخورد می‌شود.

منبع: تسنیم برچسب ها: فرمانده ستاد مقابله با کرونا ، تهرانی ها ، کرونا ، مبتلاشدن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: فرمانده ستاد مقابله با کرونا تهرانی ها کرونا مبتلاشدن میزان ابتلا فرمانده ستاد کرونا مبتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۲۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بیماران ام اس در خراسان شمالی

سهیلا پیدا در گفت و گو با خبرنگار جام جم اظهار کرد: در واقع رفت و آمد بیماران مبتلا به ام اس به انجمن رو به افزایش است. وی افزود: ۷۰۰ بیمار مبتلا مبتلا به ام اس تحت پوشش این انجمن هستند که ۶۰۰ بیمار از این تعداد دارای پرونده هستند و ۱۰۰ نفر نیز به دلیل درخواست خود آن ها پرونده تشکیل نشده است. پیدا با اشاره به اینکه تعداد زیادی از بیماران مبتلا به این بیماری زنان هستند، ادامه داد: اما متاسفانه همسران این افراد بعد از اینکه بیماری آن افزایش می یابد، آن ها را ترک می کنند. وی بیان کرد: وجود یک همراه سرا در استان یکی از نیازهای اساسی این بیماران است و ما به دنبال ساخت این مکان هستیم تا آن را برای بیماران بسازیم. مدیر انجمن بیماران ام اس خراسان شمالی تصریح کرد: یکی از بزرگترین مشکلات این انجمن پوشینه بزرگسال است و خیران بیماران این انجمن را در این زمینه یاری کنند. وی خاطرنشان کرد: فضای خود انجمن ام اس به هیچ عنوان مناسب نیست به شدت با کمبود فضا مواجه است بطوریکه به عنوان مثال جایی برای صحبت روانپزشک با بیمار و ... وجود ندارد. پیدا تصریح کرد: استرس یکی از عواملی است که سبب می شود تا شدت بیماری افزایش یابد و تعدادی از بیماران ‌در زمینه هایی همچون اشتغال دچار مشکل هستند که به آن ها استرس وارد می شود و در این زمینه باید به این افراد کمک شود./ خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

دیگر خبرها

  • بیماری ایدز چیست؟ + فیلم
  • ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس
  • ردپای ژنتیک در اختلال وسواس
  • رضا داوری اردکانی درگذشت عباس شریفی را تسلیت گفت
  • افزایش بیماران ام اس در خراسان شمالی
  • شناسایی حدود۱۲ هزار بیمار مبتلا به دیابت و فشار خون درنیشابور
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • ۱۷ آوریل، روز جهانی هموفیلی