Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-24@23:48:23 GMT

رشد ۱۲ درصدی تولید خودرو کشور از ابتدای سال جاری

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۲۶۸۵۵

رشد ۱۲ درصدی تولید خودرو کشور از ابتدای سال جاری

تولید خودرو در دو خودروساز بزرگ کشور از ابتدای سال تا ۴ تیرماه، نسبت به مدت مشابه سال گذشته از ۱۲ درصد رشد و تحویل خودرو تا این تاریخ از ۴۸ درصد رشد برخوردار بوده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جلسه کمیته خودرو روز جمعه 6 تیرماه با محوریت بررسی توان داخلی‌سازی قطعات صنعت خودرو، با حضور حسین مدرس خیابانی، سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، معاونین و مدیران وزارتخانه، نمایندگان دستگاههای نظارتی و خودروسازان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در این جلسه راه نجات و توسعه صنعت کشور از جمله صنعت خودرو را در گرو توجه به ساخت داخل قطعات و تجهیزات در صنعت دانست و خودروسازان را مکلف کرد تا روند داخلی‌سازی و کاهش ارزبری قطعات خودرو را به دقت رصد کرده و در راستای سیاست‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه تعمیق ساخت داخل گام بردارند.

همچنین در این جلسه مقرر شده تا میز چهارم صنعت خودرو با محوریت کاهش ارزبری این صنعت برگزار شود.

بر این اساس کاهش ارزبری با استفاده از قطعات داخلی‌سازی شده در این صنعت به میزان 60 میلیون یورو در این میز داخلی‌سازی مورد پیگیری قرار می‌گیرد.

در عین حال، دو خودروساز گزارشی از تحویل و تولید خودروها ارایه دادند که بر اساس آن، اعلام شد که تولید تجمعی خودرو تا 4 تیرماه، نسبت به سال گذشته از 12 درصد رشد و تحویل تجمعی خودرو تا این تاریخ با 173 هزار دستگاه‌ خودرو 48 درصد رشد برخوردار بوده است.

تاکید بر تامین و تخصیص ارز برای تولید خودرو و قطعات آن، اطلاع‌رسانی شفاف و صریح از وضعیت تولید و دستاوردهای صنعت خودرو و نیز پیگیری الصاق پلاک از سوی خودروسازان بر روی تمامی خودروهای تولیدی، از جمله دیگر دستور کارها و مصوبات جلسه امروز جمعه ششم تیرماه کمیته خودرو بود.

انتهای پیام

 

منبع: دانا

کلیدواژه: تولید خودرو صنعت خودرو داخلی سازی درصد رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۶۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل

آقای سید شجاع الدین امامی رئوف در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار حوزه صنعت خبرگزاری صداوسیما افزود: در سال ۱۴۰۲، حدود ۴۹۰ هزار تن انواع پارچه در کشور تولید شده است که ۷۵ درصد نیاز بازار را پوشش می‌دهد و ۱۴۵ هزار تن از نیاز بازار از طریق واردات تأمین شد.

  کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی با بیان اینکه ارزبری واردات پارچه برای کشور در سال ۱۴۰۲ حدود ۷۵۰ میلیون دلار برآورد می‌شود، گفت: از این میزان ۱۰۵ هزار تن معادل حدود ۵۸۰ میلیون دلار آن مربوط به پارچه‌های تاروپودی از جنس الیاف مصنوعی است و پس از آن، پارچه‌های رومبلی با ارزش وزنی حدود ۱۱ هزار تن و ارزش دلاری ۶۲ میلیون دلار وارد کشور می‌شود.   دبیر انجمن صنایع نساجی با اشاره به حذف ارز ترجیحی برای واردات پارچه از فروردین ماه امسال افزود: این محدودیت تنها مربوط به ردیف تعرفه‌های پارچه‌های رومبلی است که تنها یک دهم از کل حجم بازار پارچه کشور را شامل می‌شود و برای واردات انواع دیگر پارچه‌ها محدودیتی وجود ندارد.   رئوف همچنین، مجموع واردات در صنعت نساجی و پوشاک را، چهار برابر صادرات در این صنعت عنوان کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲، حدود ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار واردات در صنعت نساجی و پوشاک به ثبت رسیده که شامل مواد خام پایه و مواد واسطه‌ای می‌شود و در مقابل، مجموع صادرات در ردیف تعرفه‌های این صنعت ۵۵۰ میلیون دلار برآورد شده که بخش عمده آن نیز مربوط به صادرات فرش ماشینی و کفپوش و موکت است.    کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی چند نرخی بودن ارز را یکی از مشکلات جدی تولیدکنندگان عنوان کرد و گفت: چند نرخی بودن ارز نه تنها مشکل صنایع نساجی، بلکه مسئله اصلی برای همه صنایع است. در حال حاضر اختلاف بین ارز ترجیحی و ارز مبادله‌ای زیاد است و این یعنی تنبیه صادرات و تشویق واردات.   دبیر انجمن صنایع نساجی ادامه داد: درباره ارز ترجیحی نظر انجمن صنایع نساجی ایجاد وحدت رویه در کل زنجیره این صنعت، یعنی تک نرخی شدن ارز است؛ بدین صورت که ارز ترجیحی به هیچ صنعتی تخصیص داده نشود.    رئوف افزود: انجمن صنایع نساجی به وزارت صمت پیشنهاد داده، تخصیص ارز ردیف تعرفه‌های واردات در صنعت نساجی را شفاف سازی کند تا مشخص شود افرادی که اقدام به واردات کرده اند، بازرگان بوده اند یا تولیدکننده؛ چراکه بیشترین واردات در این صنعت توسط افراد غیر از تولیدکنندگان انجام می‌شود.   وی به میزان سرمایه گذاری انجام شده در این صنعت نیز اشاره کرد و افزود: سالانه حدود ۳۴۰ تا ۴۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری در حوزه خرید تجهیزات و انتقال تکنولوژی در این صنعت انجام می‌شود و تولیدکنندگان در سال‌های اخیر در بحث بازسازی و نوسازی حلقه‌های مختلف تولید اقدامات موثری انجام داده اند، به طوری که از واحد‌های تولید الیاف مصنوعی و پنبه‌ای گرفته تا واحد‌های رنگرزی و چاپ و تکمیل، در حال حاضر می توانند پاسخگوی نیاز بازار داخل باشند.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی    

دیگر خبرها

  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!
  • کاهش ۱۸ درصدی سرقت در پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • رشد ۱۰ درصدی صادرات ایران به چین از ابتدای ۲۰۲۴
  • به‌زودی، قیمت‌گذاری شوینده‌ها حذف می‌شود
  • مدت گارانتی خودرو افزایش می‌یابد / وعده داخلی‌ سازی المان‌ های اصلی اتوبوس برقی
  • مدت گارانتی خودرو افزایش می‌یابد/ وعده داخلی‌سازی اتوبوس برقی
  • چگونه ترکیه از صنعت خودروسازی ایران پیشی گرفت و ما بی توجه به فرمان رهبری دنبال مدیریت دولتی خودروسازی هستیم