Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-مدیر توسعه فناوری نانو در حوزه ساخت و ساز در ستاد ویژه توسعه فناوری‌نانو با اشاره به نقش این ستاد در توسعه محصولات این حوزه، گفت: این ستاد برای توسعه محصولات فناورانه حوزه ساختمان حمایت‌هایی چون تاییدیه نانومقیاس، مشاوره، توسعه بازار و ثبت پتنت را به شرکت‌ها ارائه می‌کند.

محمد یوسفی، در خصوص حمایت‌های ستاد نانو از توسعه محصولات و تحقیقات حوزه ساختمان گفت: واحد بررسی و بازرسی محصولات نانو در ستاد نانو محصولات ادعایی نانو را از نظر نانومقیاس‌بودن، تکرارپذیری و کارایی محصولات بررسی می‌کند و به شرکت‌ها تاییدیه نانومقیاس داده می‌شود و پس از آن فناوران می‌توانند از خدمات ستاد استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اولین خدمت ارائه شده به شرکت‌ها را "مشخصه یابی" دانست و یادآور شد: مشخصه‌یابی محصولات و تکمیل مدارک فنی وآزمون‌های موردنظر جهت بررسی مقیاس نانو است و در این راستا اگر برخی از محصولات نیاز به تست در سایر کشورها داشته باشد از سوی ستاد نانو حمایت‌های لازم ارائه خواهد شد.

یوسفی، ثبت پتنت را از دیگر حمایت‌های این ستاد عنوان و اضافه کرد: خدمت دیگر، مشاوره در زمینه BP,BM,FS و… است اگر یک شرکتی یا شخصی بخواهد یک مدل کسب و کار برای محصول خود و یا گزارش تحلیل بازار تهیه کند در زمینه داخلی یا به خصوص زمینه خارجی، می تواند از این حمایت ستاد استفاده کنند.

مدیر توسعه فناوری نانو در حوزه ساخت و ساز ستاد نانو با بیان اینکه این ستاد در زمینه حضور شرکت‌ها در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی از آنها حمایت می‌کند، خاطر نشان کرد: این شرکت‌ها چه به صورت انفرادی و یا به‌صورت شرکت در قالب پاویون محصولات فناورانه، می‌توانند از این حمایت‌ها بهره مند شوند ضمن‌آنکه این شرکت‌ها از حمایت‌ صادراتی ما می‌توانند استفاده کنند.

به گفته وی، دفاتری که ستاد در کشورهای خارجی و برخی کشورها مثل چین و اندونزی هند و کشورهای دیگر دارد. فرصت‌های بازار آن کشورها را شناسایی می‌کنند و در اختیار متقاضی قرار می دهند تا بتوانند محصولاتشان را به آن کشور صادر کنند.

یوسفی در پایان با بیان اینکه حمایت دیگر ما مشارکت در ریسک است، توضیح داد: یکی از دلایلی که شرکت‌ها به مساله تولید فناوری ورود پیدا نمی‌کنند، هزینه بر بودن تحقیق و توسعه است، ستاد بعد از ارائه طرح و مشخص شدن بازار آن، مدل کسب و کار، بسته به حجم بازاری که آن محصول دارد یا می تواند داشته باشد در قالب وام حمایت می‌کند و در صورت موفقیت بخشی از آن بلاعوض خواهد شد.

ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: توسعه محصولات ستاد نانو حمایت ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۷۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان باشکوه سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده و بهداشتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی نمایشگاه بین المللی تهران: مراسم اختتامیه این نمایشگاه با حضور مسئولان مربوطه در محل نمایشگاه تهران برگزار و از غرفه‌های و شرکت کنندگان برتر، تقدیر شد.
استقبال از این نمایشگاه به حدی بود که غرفه‌ها و سالن نمایشگاه مملو از مخاطبان بود و ترددد به سختی صورت می‌گرفت.
حضور شرکت‌های خارجی بویژه کشور‌های اروپایی در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده، بهداشتی و سلولزی ایران نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد رشد یافته بود.
در این نمایشگاه بیش از ۸۷ شرکت از چهارده کشور هندوستان، چین، ترکیه، فرانسه، آلمان، روسیه، ایتالیا، اسپانیا، سوئیس، کره جنوبی، مالزی، آرژاتین، بلژیک و هلند حضور و مشارکت
داشتند.
حضور پر رنگ شرکت‌های دانش بنیان و استارتآپی بخش مهمی از سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده، بهداشتی و سلولزیایران است که در حاشیه آن چندین نشست تخصصی و کارگاه‌های آموزشی نیز برگزارشد.
سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده، بهداشتی و سلولزی به مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برپا و در آن حدود ۳۴۰ شرکت داخلی و خارجی از مناطق مختلف، نوین‌ترین تولیدات، تجهیزات و خدمات مرتبط با صنعت شوینده و بهداشتی را ارائه کردند.
رئیس ستاد برگزاری سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده، بهداشتی و سلولزی گفت: در این نمایشگاه انواع مواد شوینده و پاک‌کننده، محصولات سلولزی، آرایشی و بهداشتی، محصولات بهداشتی منزل، مواد اولیه واسطه‌ای، خدمات بازرگانی و مشاوره‌ای و همچنین انواع دستگاه‌ها، خط تولید و تجهیزات و ماشین‌آلات این حوزه ارائه کردند.
علی مرادی با بیان اینکه این نمایشگاه با همکاری انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران و انجمن سلولزی بهداشتی ایران برپا می‌شود، گفت: در این نمایشگاه که در فضایی بالغ بر ۳۴ هزار مترمربع و در ۱۰ سالن برگزار شد، تولیدکنندگان؛ آخرین دستاورد‌ها و تکنولوژی‌های روز این صنعت را به نمایش گذاشتند.
وی با اشاره به اینکه معرفی محصولات جدید یکی از اولویت‌های بر پایی این نمایشگاه است، افزود: جذب سرمایه گذاری‌های داخلی و خارجی در این حوزه، کمک به رونق تولید، ایجاد زمینه فعالیت‌های علمی و تحقیقی در مورد ذائقه مصرف کنندگان، رقبا و محصولات جدید آنها، پیش فروش کردن محصولات، شناسایی و انتخاب نمایندگان فروش جدید از مهمترین اهداف این نمایشگاه بود.
مرادی اطلاع از آخرین استاندارد‌های علمی و پژوهشی خارجی، اشتغالزائی، تعامل بین تولید کنندگان و مصرف کنندگان، معرفی توانمندی‌های شرکت‌های داخلی و کشف استاندارد‌های بالقوه در داخل کشور را نیز از مهمترین اهداف برگزاری سی و یکمین نمایشگاه بین المللی مواد شوینده، پاک کننده، بهداشتی، سلولزی و ماشین آلات وابسته عنوان کرد.

دیگر خبرها

  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • پایان باشکوه سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده و بهداشتی
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد
  • نخستین نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد
  • ایرانول با دانشگاه شریف هم پیمان شد
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی