Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعدادی از تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های اراک طی نامه‌ای به نمایندگان مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس خواستار پیگیری این دو نماینده جهت اجابت درخواست کارگران شرکت هپکو اراک مبنی بر دعوت از نمایندگان مجلس جهت بازدید از ظرفیت‌های این واحد تولیدی شدند.

 

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، با توجه به نامه هفته گذشته جمعی از کارگران شرکت هپکو به دو نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی مبنی بر پیشگامی نمایندگان استان مرکزی جهت حضور جمعی از نمایندگان کمیسیون‌های مختلف مجلس در اراک و بازدید از ظرفیت‌های تولیدی این شرکت، تعدادی از تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های اراک نیز طی نامه‌ای به محمد حسن آصفری و علی اکبر کریمی نمایندگان مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس خواستار پیگیری این دو نماینده جهت اجابت درخواست کرگران شرکت هپکو شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در متن این نامه خطاب به نمایندگان مردم شریف اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی آمده است:

"همان‌طور که مستحضر هستید امسال و سال گذشته، بحث تولید موردتوجه ویژه‌ مقام معظم رهبری و همچنین متخصصین اقتصادی برای برون‌رفت از مشکلات اقتصادی کشور بوده است.

شهر اراک باوجود صنایعی با ظرفیت بالا و زیرساخت قوی در بحث تولید با مشکلات فراوانی روبه‌رو است.

همان‌طور که می‌دانید بسیاری از این مشکلات، حاصل واگذاری‌های ناصحیح و نحوه‌ی نادرست اجرای اصل خصوصی‌سازی بوده است.

با توجه به وضع نامناسب صنایع استان به‌ویژه شرکت هپکو و موقعیت حساسی فعلی آن و بحث واگذاری شرکت از طرف جمعی از دانشجویان استان از شما انتظار داریم تا طبق درخواستی که جمعی از کارگران شرکت هپکو مبنی بر دعوت از نمایندگان مجلس به شهر اراک و بازدید نزدیک از کارخانه هپکو از حضرت‌عالی داشتند، به این درخواست لبیک گفته و گام مهمی را در جهت واگذاری و رفع مشکلات صنایع استان بردارید.

بازدید نمایندگان مجلس از کارخانه هپکو و صنایع استان و شنیدن نظرات کارشناسی قطعاً منجر به آگاهی و اشراف هر چه بیشتر نمایندگان محترم و موضع‌گیری دقیق‌تر در این امر خواهد شد.

ما نیز با استفاده از ظرفیت‌های دانشجویی و همچنین ظرفیت اساتید فعال در حوزه‌ی صنعت و استفاده از نظرات کارشناسی ایشان، همکاری خویش را اعلام می‌داریم.

امیدواریم با پیشگامی شما در این امر توفیق در برداشتن گامی در راستای رونق و جهش تولید حاصل شود.

امضاکنندگان این نامه:

-بسیج دانشجویی دانشگاه اراک

-انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه اراک

-بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اراک

-بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی اراک

-جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: هپکو نمایندگان اراک نمایندگان اراک کمیجان و خنداب در مجلس دانشجویی دانشگاه نمایندگان مجلس شرکت هپکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۹۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستمزد کارگران در سال جاری تغییر می کند؟

به گزارش خبرنگار مهر، روز گذشته دوشنبه ۲۷ فروردین سیصد و سی امین جلسه شورای عالی کار در محل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.

روزهای پایانی سال ۱۴۰۲ ساعت‌ها به چانه زنی برای تعیین حداقل دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ گذشت که در نهایت با اعتراض نمایندگان جامعه کارگری و ترک جلسه از سوی آنها مصوبه دستمزد فقط به تصویب اعضای دولتی و کارفرمایی شورای عالی کار رسید.

حدود ۲۰ جلسه برای تعیین حداقل مزد ۱۴۰۳ جامعه کارگری برگزار شد که برخی از این جلسات به بیش از ۱۰ ساعت چانه زنی انجامید، اما در نهایت بدون تأمین رضایت نمایندگان جامعه کارگری مصوبه نهایی و به امضا سایر اعضا رسید.

تعیین حداقل مزد بدون امضا

حداقل دستمزد کارگران در سیصد و بیست و نهمین نشست شورای عالی کار به میزان ۸ میلیون و ۲۰۸ هزار تومان تعیین شد و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از جلسه‌ای حدود ۹ ساعت گفت، حق اولاد از ۵۳۷ هزار تومان به ۷۱۶ هزار و ۶۰۰ تومان، بن خوار و بار از ۱.۱ میلیون تومان به ۱.۴ میلیون تومان افزایش یافته و حق مسکن بدون تغییر همان ۹۰۰ هزار تومان است.

به این ترتیب ۳۵ درصد به حقوق حداقل‌بگیران و ۲۲ درصد به سایر سطوح کارگری افزوده شد.

با توجه به تاکید رئیس جمهور مبنی بر جلب رضایت جامعه کارگری، به نظر می‌رسد حق مسکن افزایش نیافت تا پس از آرام شدن جو موجود، در این خصوص با حضور نمایندگان جامعه کارگری که به نشانه اعتراض جلسه را ترک کرده بودند، رأی‌گیری شود.

افزایش مجدد دستمزد قبلاً هم تجربه شده است

روز گذشته که نخستین جلسه شورای عالی کار برگزار شد (البته یکی از رسانه‌ها اعلام کرد شورای عالی کار جلسه‌ای ندارد) به نظر می‌رسد حق مسکن افزایش یابد. برخی کارشناسان این حوزه این عدد را حدود ۳۰ درصد عنوان می‌کنند.

یادآوری می‌شود، این تغییرات دور از ذهن نبوده و سال‌های قبل تجربه شده است؛ به عنوان مثال سال ۱۳۹۹ میزان افزایش دستمزد ۱۵ درصد بود که با پیگیری نمایندگان مجلس در شورای عالی کار به ۲۱ درصد افزایش یافت. در ادامه هم مجدداً با افزایش هزینه مسکن از ۱۰۰ هزار تومان به ۳۰۰ هزار تومان در خرداد میزان افزایش حداقل دستمزد در این سال به ۲۶ درصد رسید.

آیا نمایندگان دولت و جامعه کارفرمایی در راستای تأمین رضایت جامعه کارگری بر اساس تاکید رئیس دولت، به پیشنهادهای نمایندگان جامعه کارگری تمکین کرده و اعداد سبد معیشتی و تعیین حداقل دستمزد تغییر خواهد کرد؟

کد خبر 6079821 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • افتتاح خوابگاه دانشجویی و رونمایی محصولات دانش بنیان در سمنان
  • مطالبات دانشگاهیان دانشگاه آزاد مشهد از منتخبان مردم در مجلس
  • بهره برداری فاز توسعه یک شرکت شیمیایی/۳ بازدید انجام شد
  • حضور تیم رباتیک دانشگاه آزاد یزد در مسابقات بین‌المللی ربوکاپ
  • منتخبان مجلس دوازدهم باید مکلف به پاسخگویی باشند/ ضرورت نظارت سخت گیرانه بر ثروت‌های ملی در استان
  • دانشگاه آزاد یزد ۳۰۰ دانشجوی بورسیه در صنعت کاشی دارد
  • نشست نمایندگان تشکل های کارگری وکارفرمایی با استاندار کردستان
  • لایحه تجارت پس از ۲۰ سال بلاتکلیفی به تصویب رسید
  • دستمزد کارگران در سال جاری تغییر می کند؟
  • دانشجویان دانشگاه آزاد از دیدار صمیمی با رهبر انقلاب می‌گویند