Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدیریت آرامستان شهرداری بندرعباس در خصوص مراحل تغسیل و تدفین اموات مبتلا به بیماری ویروسی کرونا توضیحاتی را ارایه کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ علی بهمن نژاد بندری روز گذشته(ششم تیرماه) در بازدید از روند تدفین اموات مبتلا به کرونا، اظهار کرد: بهشت زهرا(س) بندرعباس این روزها میزبان جمع قابل توجهی از متوفیان کرونایی است که با توجه به واگیر بودن این بیماری و امکان انتقال به سایرین، مراحل اختصاصی و ویژه‌ای برای غسل و خاکسپاری آنها انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در تشریح مراحل انتقال و خاکسپاری با اشاره به اینکنه تدفین فوتی های مبتلا به کرونا در آرامستان بندرعباس با رعایت فاصله گذاری و تمام پروتکل‌های بهداشتی انجام می‌شود، افزود: این اموات به وسیله خودروهای حمل متوفی از سردخانه بیمارستان به ساختمان غسالخانه انتقال یافته و سپس با رعایت دقیق اصول شرعی از قبیل تغسیل، کفن پوشی، برپایی نماز میت با رعایت فاصله گذاری و گذاشتن میت در داخل قبر توسط واحد خدمات امور متوفیان سازمان انجام می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت آرامستان شهرداری بندرعباس با اشاره به اینکه خوشبختانه تاکنون هیچ مورد و مشکل خاصی در این فرایند پیش نیامده است، ادامه داد: متاسفانه طی روزهای اخیر برخی افراد نسبت به زحمت و ریسک کاری کارکنان اجرایی این سازمان کم لطفی داشته و به دلیل عدم رعایت اخلاق و عرف، با اقداماتی عجیب نظیر انتقال متوفای کرونایی با  استفاده از خودروی وانت‌بار به آرامستان، موجب تشویش اذهان شده‌اند.

بهمن نژاد با اشاره به اینکه این روزها تعداد فوتی های ناشی از کرونا افزایش یافته و علاوه بر آن فوتی‌های عمومی و سالم نیز پس از طی کردن مراحل مشخص دفن، در آرامستان بندرعباس دفن می‌شوند، تصریح کرد: از خانواده‌های اموات درخواست داریم علیرغم تمام داغ دیدگی و غمناک ناشی از فوت عزیزانشان، در این شرایط حساس و بحرانی کرونا به منظور انجام صحیح امور طبق  نوبت مشخص شده، صبوری و همکاری لازم را داشته باشند.

این مقام مسئول همچنین با بیان اینکه در رابطه با اموات مبتلا به کرونا، خانواده‌ها صرفا بعد از خاکسپاری اجازه نزدیک شدن به قبر را دارند، عنوان کرد: تمام مراحل تغسیل و تدفین اموات توسط واحد امور متوفیان سازمان مدیریت آرامستان شهرداری بندرعباس با رعایت تمام موازین شرعی و بهداشتی و در کمال احترام صورت می‌گیرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وانت بار کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۰۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغسیل اموات کنار آب‌انبار شیخ در طرشت

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: حاج «رضا حسین‌مردی»، از اهالی قدیمی محله، می‌گوید: «وقتی کودک بودم دست مادرم را می‌گرفتم و از پله‌های آب‌انبار پایین می‌رفتیم. آب‌انبار حدود ۴۰ پله زیر زمین قرار داشت. مردم از آب آن برای شستن امواتشان هم استفاده می‌کردند. مرده‌شورخانه‌ای کنار آب‌انبار بود. آن زمان تعدادی از افراد محلی کنار بقعه دفن می‌شدند و همان‌جا مراسم تدفین آنها انجام می‌شد. بعدها مرده‌شورخانه را خراب کردند و آب‌انبار نیز زیر خاک مدفون شد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

همچنین در این محله یک حمام قدیمی وجود داشت. اکنون بیش از ۷دهه از ساخت حمام مدرن و شیک محله طرشت توسط مرحوم «علی زارع»، یکی از ساکنان طرشت، می‌گذرد؛ حمامی که بعد از گذشت این سالیان هنوز سرپا و فعال است. حسین‌مردی درباره این حمام قدیمی می‌گوید: «از مسجد جامع امام حسن عسکری(ع) که ۸۰۰ سال قدمت دارد تا انتهای بلوار تیموری فعلی، همگی جزء زمین‌های حاج علی ارباب بود. او یکی از ۴ ارباب طرشت و مرد خیری بود. گرمابه اصلی طرشت یا خزینه، جلو حسینیه طرشت بود که حالا به محلی برای پارک خودروها تبدیل شده است. با این حال، اگر زمین آن را حفر کنند، خزینه را خواهند دید. بعد از بین رفتن خزینه، مردم به گرمابه‌ دیگری نیاز داشتند که حاج علی ارباب آن را ساخت؛ حمامی بسیار بزرگ، شیک و شهری که برایش دوش گذاشت و نمونه‌اش را کسی در آن دوران ندیده بود. جالب است بدانید استفاده از خزینه، سرانه داشت؛ یعنی هر کدام از اهالی با توجه به تعداد جمعیت‌شان باید گندم، جو یا باقلا می‌دادند. شخصی که هیزم‌ها را رایگان از باغ‌ها برمی‌داشت، آتش حمام را روشن می‌کرد تا آب آن داغ شود.»

آب هم از قناتی تأمین می‌شد که بعد از ورود به یکی از ۴ آب‌انبار طرشت به خزینه سرازیر بود. از آن مهم‌تر چون حمام از ساروج ساخته شده بود اصلاً خرابی نداشت، برای همین اهالی پولی برای حمام در خزینه پرداخت نمی‌کردند و این موضوع خیلی به چشم می‌آمد. تیر ماه هر سال زمان خرمن‌کوبی یک نفر برای جمع کردن سرانه حمام به خانه‌های اهالی سر می‌زد و مقدار مشخصی از کشت آن سال آنها را در ازای استفاده یک سال از خزینه می‌گرفت. با ساخت گرمابه آسیا برخی اهالی از اینکه باید برای استحمام پول بدهند شاکی شدند و استفاده از دوش را هم نمی‌پسندیدند. چون قبلاً در خزینه جلو حسینیه، آقایان از غروب خورشید تا طلوع و خانم‌ها از صبح زود تا مغرب می‌توانستند از حمام استفاده کنند. همین شد که حاج علی ارباب در قسمت پایینی حمام، با خراب کردن ۳ دوش یک خزینه‌ ساخت. اما به مرور و در سال‌های ۵۰ اداره بهداشت استفاده از خزینه را قدغن کرد، چون آن زمان بیماری‌های پوستی و کچلی شیوع پیدا کرده بود.»

کد خبر 845659 برچسب‌ها هویت شهری تهران

دیگر خبرها

  • تا کمتر از دو ماه دیگر، غزه تمام مراحل قحطی را پشت سر می‌گذارد
  • ترخیص کالا از گمرک؛ مراحل ترخیص + هزینه ها
  • تغسیل اموات کنار آب‌انبار شیخ در طرشت
  • انجام مراحل پایانی غرفه‌سازی ناشران در نمایشگاه کتاب
  • طرح تعیین حریم گسل‌های قائم‌شهر به اتمام رسید
  • احداث آرامستان مطالبه مردم شهریار
  • ۱۶۰۰۰ مترمربع از معابر آرامستان بهشت رحمت شهرکرد آسفالت شد
  • جا به جایی بیمارتوسط بالگرد هوایی اورژانس ۱۱۵ هرمزگان
  • توزیع ۴۲۰۰ تن آسفالت در معابر آرامستان بهشت رحمت
  • کفن و دفن جدیدی در آرامستان‌های قدیمی شهر تهران انجام نمی‌شود