Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا،  طاهر رستمی شنبه هفتم تیرماه اظهار کرد: از ایمیدرو خواسته شده ملاحظات زیست‌محیطی را در پی‌جویی‌ها و اکتشافات در منطقه آلبلاغ رعایت کند.  

وی افزود: بررسی‌های مختلف انجام شده و هنوز آلودگی سربی سد بیدواز محرز نشده است، اما در این زمینه، باید اقدامات لازم برای رفع نگرانی‌ها، انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رستمی گفت: شرکت آب و فاضلاب، با آزمایش‌های مستمر، سلامت آب سد بیداوز را رصد می‌کند و تاکنون مشکل خاصی گزارش نشده است و شهروندان نباید نگرانی در این‌باره داشته باشند.

فرماندار اسفراین خاطرنشان کرد: معدن سرب و روی آلبلاغ، در حوزه سد بیدواز قرار دارد، اما آلودگی تاکنون نتوانسته به آب این دریاچه نفوذ کرده و سبب ایجاد مشکل برای آب شود.

آب سد بیدواز اسفراین، آلودگی سربی ندارد

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی هم پیش‌از این گفته بود که آب سد بیدواز شهرستان اسفراین، هیچ آلودگی به فلز سنگین سرب ندارد و شهروندان نباید در این باره نگران باشند.

واسطه اظهار کرد: با توجه به برداشت‌های غیرمجاز مواد معدنی سرب و روی از معدن آلبلاغ اسفراین، شهروندان اسفراین از مدتی پیش نسبت به احتمال نفوذ این مواد به آب سد بیدواز اظهار نگرانی می‌کنند که هیچ جایی برای این نگرانی وجود ندارد.

وی افزود: آزمایش‌هایی که روی نمونه‌های برداشت از آب سد بیدواز انجام شده، نبود آلودگی فلزات سنگین را به اثبات رسانده است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی در عین حال پایش دائمی سلامت آب سد بیدواز را ضروری دانست و گفت: با توجه به حساسیت موضوع، نیاز است که به صورت دوره‌ای، نمونه‌برداری و آزمایش‌های لازم بر روی آب این سد انجام شود.

پیش‌از این مسئولان اداره حفاظت محیط‌زیست خراسان شمالی نسبت به آلوده شدن منابع آبی محدوده معدن آلبلاغ اسفراین به علت برداشت‌های سرب و روی، که البته به صورت غیرمجاز انجام می‌شود، هشدار داده بودند.  

معدن سرب و روی آلبلاغ در اسفراین، عرصه حضور سودجویان برای برداشت غیرمجاز از ذخایر سرب و روی این منطقه شده است که اکنون با صدور پروانه اکتشاف برای ایمیدرو، قرار است کار حفاظت از آن هم بر عهده این سازمان باشد.

گنجایش برنامه‌ریزی‌شده سد بیدواز ۳۸ میلیون متر مکعب است که اکنون به دلیل عملیات علاج بخشی در بدنه سد، کمتر از نیمی از ظرفیت این سد آبگیری شده است.

شهرستان ۱۲۰ هزار نفری اسفراین در ۶۰ کیلومتری جنوب شرقی بجنورد، مرکز خراسان شمالی قرار دارد و بخشی از آب مورد نیاز شهروندان این شهر از سد بیدواز تامین می‌شود.  

کد خبر 525922 برچسب‌ها آب استان خراسان شمالی معدن سد

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: آب استان خراسان شمالی معدن سد خراسان شمالی آب سد بیدواز سرب و روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۲۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۲۰۱ واحد صنعتی آلاینده در استان البرز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ مدیرکل محیط استان البرز در نشست خبری با اصحاب رسانه از شناسایی ۲۰۱ واحد صنعتی متخلف که با خروجی دادن پساب فاضلاب صنعتی خود به محیط زیست علاوه بر الودگی رودخانه شور تهران وتالاب مره قم باعث ایجاد فاجعه زیست محیطی در این منطقه شده بودند خبر داد. به گفته درگی در طول ۲ سال گذشته علاوه بر دادن اخطار به این واحد‌ها و معرفی به دستگاه قضائی تلاش شده روند تولید در این واحد‌ها متوقف نشود.  وی افزود: این واحد‌ها به این اخطار‌های زیست محیطی توجه نکردند که در نتیجه ۲۸ واحد در شهرک صنعتی اشتهارد پلمب شد.  مدیرکل محیط زیست استان البرز ادامه داد: اقدامات انجام شده موجب کاهش حد مجاز آلودگی‌های زیست محیطی از ۲۰۰ تا ۲۵۰ برابر به ۴ برابر حد مجاز شد که در تلاشیم این آلایندگی‌ها در شهرک صنعتی اشتهارد به حد استاندارد برسد. وی افزود: این واحد‌ها در طول شبانه روز ۴ هزار متر مکعب پساب صنعتی تصفیه نشده وارد محیط زیست پیرامون منطقه می کردند. وی گفت: برای کمک به کاهش آلایندگی واحد‌های صنعتی در استان البرز نیم تا یک ونیم درصد فروش فصلی این واحد‌ها تا زمان پایان الایندگی بعنوان جریمه عوارض الایندگی یا مالیات سبز گرفته می شود.  

دیگر خبرها

  • وضعیت زیست محیطی ومحل دفن زباله گاه هشترود ذوالبین مناسب نیست
  • معرفی ۳۶۷ متخلف زیست محیطی به مراجع قضایی آذربایجان غربی
  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • طرح‌های صنعتی باید پیوست زیست محیطی داشته باشد
  • جمع آوری ته سیگار‌های رها شده در بوستان ملت رودسر
  • ورود دادستان قائم شهر برای حل معضل زیست محیطی (شیرآبه زباله)
  • تأثیرات زیست‌محیطی سطل زباله چوبی
  • زمین پاک فرصتی برای افزایش آگاهی درباره مسائل زیست‌محیطی
  • روز زمین پاک، نمادی برای حفاظت از محیط زیست
  • شناسایی ۲۰۱ واحد صنعتی آلاینده در استان البرز