Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رزم گفت:دانشگاه‌ها محل مطالبه‌گری، تحول و آرمان‌خواهی هستند اما دانشگاه‌ها نباید سیاست‌زده شوند.

به گزارش خبرگزاری برناازلرستان ؛ رزم  دریدار با رییس داشنگاه لرستان  ضمن تبریک هفته قوه قضاییه و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیرماه به ویژه شهید آیت‌الله دکتر بهشتی، شهید حجت‌الاسلام و المسلمین سیدفخرالدین رحیمی و شهید محمدحسین صادقی از شهدای حادثه انفجار حزب جمهوری اسلامی، اظهار کرد:دانشگاه محل کسب علم همراه با معنویت، اخلاق و انسان‌سازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  نقشه راه دانشگاه‌ها را تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری دانست و تصریح کرد: فعالیت‌های دانشگاه‌ها بایستی در جهت اجرا و عملیاتی کردن رهنمودهای مقام معظم رهبری درباره کارکرد دانشگاه در جامعه اسلامی باشد.

رئیس کل دادگستری استان لرستان تصریح کرد: این موضوع نیز اهمیت دارد که تلاش شود رشته‌های تحصیلی مختلف در دانشگاه‌ها متناسب با نیازهای بازار کار جامعه ایجاد شود تا اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی افزایش یابد.

رزم گفت:دانشگاه‌ها محل مطالبه‌گری، تحول و آرمان‌خواهی هستند اما دانشگاه‌ها نباید سیاست‌زده شوند و همانگونه که مقام معظم رهبری فرموده‌اند سیاست زدگی یک آسیب است ولی دانشجو باید بینش، نشاط و شناخت سیاسی داشته و مطالبه‌گر باشد.

او خاطر نشان کرد: در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و جامعه اسلامی، دانشگاه، فقط رسالت آموزش علم ندارد بلکه علاوه بر این وظیفه، بایستی در ترویج آموز‌ه‌های معنوی و دینی نیز نقش ایفاء نماید تا ارزش‌های دینی و اخلاقی نیز در جامعه تقویت شوند.

رئیس کل دادگستری استان لرستان گفت: همانگونه که حضرت امام خمینی (ره) فرموده‌اند دانشگاه کارخانه انسان‌سازی است؛ یعنی باید نیروی متعهد و متخصص برای جامعه اسلامی تربیت کند و براساس رهنمود‌های مقام معظم رهبری تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص می‌تواند باعث تحول‌خواهی و تحول‌آفرینی در جامعه اسلامی به سوی پیشرفت همه‌جانبه شود.

 رزم بیان کرد: علم‌آموزی در تعالیم دینی ما یک جایگاه والا و بسیار مهم دارد و این نشان می‌دهد دین اسلام، اهمیت ویژه‌ای برای کسب علم و دانش قائل است.

او یادآورشد: دانشگاه در نظام مقدس جمهوری اسلامی، یک دانشگاه انسان‌ساز است و این موضوع، جایگاه والای نهاد دانشگاه در نظام اسلامی را نشان می‌دهد.

رئیس کل دادگستری استان لرستان از بسط و توسعه همکاری‌ بین دانشگاه لرستان و دادگستری کل استان استقبال کرد و گفت: تشکیل کمیته‌های تخصصی با حضور متخصصان دانشگاهی و کارشناسان دادگستری با رویکرد تحقیقات و پژوهش‌های کاربردی می‌تواند در موضوعات حقوقی یا آسیب‌های اجتماعی، به رفع مشکلات این حوزه کمک نماید.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه توسعه دادگستری مقام معظم رهبری جامعه اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۳۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند

به گزارش خبرنگار مهر، ، فاضل احدی پیش از ظهر جمعه در دیدار با بسیجیان فناور اظهار کرد: فناوران به عنوان مرجع دانشی می توانند در زمینه تحقق شعار سال نقش آفرینی کنند و فضای امید و آینده نگری را توسعه دهند.

وی با تأکید بر اینکه افزایش تولید در جامعه زمینه بهره‌مندی آن جامعه از رفاه، آسایش و ایمنی را فراهم می‌کند، خاطرنشان کرد: با دست‌یابی به پیشرفت پایدار از مسیر دانشگاه و مراکز علمی فرصت رشد و تولید پایدار نیز مهیا می‌شود.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری اردبیل ادامه داد: رهبر معظم انقلاب همواره بحث تولید را با دانش‌بنیان بودن تولید گره زدند به این معنی که اگر قرار است کاری انجام دهیم، مبتنی بر فعالیت‌های دانش‌بنیان و بر اساس توسعه پایدار باشد.

احدی گفت: با توجه به رویکردهای جدید سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری اردبیل در سال جدید، باید بیش‌ازپیش در راستای تحقق شعار سال و افزایش شرکت های دانش بنیان گام برداریم.

وی با اشاره به اینکه تولیدی پایدار است که بر پایه فناوری بوده و پشتوانه علمی داشته باشد، افزود: فارغ‌التحصیلان باید متناسب با تخصصی که یاد می‌گیرند، بتوانند ایده‌های علمی خود را در قالب مسئله محوری و هسته سازی تبدیل به محصول، شغل و کسب درآمد کنند تا در جامعه خود نقش‌آفرین باشند یعنی محور اصلی تولید مبتنی بر دانش و دانش‌بنیان باشد تا توسعه پایداری را ایجاد کند.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری اردبیل با بیان اینکه سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری با حمایت از طرح ها و ایده های فناورانه، و اقتصاد دانش‌بنیان به‌عنوان مأموریت‌های جدید خود در حال فعالیت است، اظهار کرد: توسعه تیم ها و هسته های دانشی و پژوهشی در راستای کشف مسئله و حل آن ها می تواند مشکلات اساسی استان در بخش های مختلف را که منشعب از این مسائل هستند نقش بسزایی ایفا کنند.

احدی با تأکید بر اینکه ضروری است دانشگاه ها و مراکز علمی نیروهایی در تراز انقلاب اسلامی، کارآمد و متخصص تربیت کند، ادامه داد: طبق بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان، دانشگاه ها و مراکز علمی بایستی دانشجویان را به‌عنوان قوه عاقله کشور با نگاهی بر انسان‌ساز بودن در کنار پرورش و تربیت افراد مفید برای جامعه، مسئله محور بودن به‌ویژه در حوزه فناوری و ایجاد توسعه پایدار، نگاه به درون و ظرفیت‌های جامعه برای تحقق شعار سال تربیت کنند که در سال جاری با جدیت پیگیری می‌شود.

کد خبر 6082380

دیگر خبرها

  • ارزش مبادلات تجاری ایران و ازبکستان به یک میلیارد دلار افزایش می‌یابد
  • تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند
  • مبادلات تجاری ایران و ازبکستان افزایش می‌یابد
  • دانشگاه علوم و تحقیقات دارای ظرفیت توسعه ملی دانش رباتیک است
  • محصولات فناورانه دانشگاه آزاد یادگار امام افزایش می‌یابد
  • بیکاری فارغ التحصیلان مازندران بالاتر از میانگین کشور
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می‌شوند
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می شوند/ ضعف نظام آموزشی
  • بهره‌برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان
  • افزایش ۱۰ برابری تولید و اشتغال با توسعه کشت گلخانه‌ای