Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی فتوحی امروز در مراسم افتتاح مرکز نوآوری رسانه های صوتی و تصویری در ایستگاه نوآوری شریف گفت: برنامه راهبردی برای دانشگاه شریف در سال ۹۵ به تصویب هیئت امنای این دانشگاه رسید که شامل سه محور بود.

وی با اشاره به سه محور اساسی در دانشگاه صنعتی شریف گفت: سرآمد بودن در امر آموزش، سرآمد بودن در پژوهش و فناوری و سرآمد بودن در اثربخشی اجتماعی و تبدیل به دانشگاه جامع محور از محورهای اساسی این دانشگاه محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتوحی تصریح کرد: این دانشگاه در راستای مرجعیت علمی شدن تلاش های بی وقفه ای داشته است.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه ما همواره در گسترش رشته های میان رشته ای برنامه هایی در دستور کار داشته ایم، گفت: دانشگاه شریف همواره نقش عمده ای در اجرای پژوهش های کاربردی داشته، به صورتی که توانسته رتبه های خوبی در رتبه بندی جهانی به خود اختصاص دهد.

وی با اشاره به رتبه دانشگاه صنعتی شریف در رتبه بندی QS گفت: این دانشگاه رتبه ۲۸ جهان را در زمینه تعداد ارجاعات به خود اختصاص داده که این نشان دهنده کیفیت مقالات این دانشگاه است.

فتوحی با اشاره به وضعیت دانشگاه در زمینه ارتباط با صنعت گفت: در حال حاضر ۳۵ درصد از اعضای هیئت علمی این دانشگاه درگیر انعقاد قراردادها و پروژه های مرتبط با صنعت هستند.

وی با تأکید بر اینکه تلاش داریم ارتباط با صنعت را افزایش دهیم، گفت: این دانشگاه رتبه اول در کشور را در زمینه ارتباط با صنعت به خود اختصاص داده است.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف افزود: همچنین تلاش داریم که پروژه های پایان نامه دکترا و کارشناسی ارشد دانشجویان را بر اساس نیاز کشور و صنعت طراحی کنیم.

وی با تأکید بر اینکه پتانسیل علمی دانشگاه شریف در حوزه های شاخص بالاست که می تواند پروژه های علمی را به نتیجه برساند، گفت: حوزه های آب، محیط زیست، انرژی از جمله حوزه هایی هستند که دانشجویان این دانشگاه پتانسیل زیادی برای اجرای پروژه های مبتنی بر نیاز صنعت دارند.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف خاطرنشان کرد: این دانشگاه از ۲۰ سال گذشته بر مبنای تقویت اکوسیستم نوآوری فعالیت می کرده که اکنون با راه اندازی ناحیه نوآوری شریف، ۵۰۰ شرکت دانش بنیان را فعال کرده است.

فتوحی تأکید کرد: ما درصدد هستیم که استقلال مالی در این دانشگاه را به حداکثر میزان برسانیم، زیرا نمی توانیم صرفا با بودجه های دولتی، دانشگاه را اداره کنیم، به همین دلیل نیاز داریم که استقلال مالی را به واسطه شرکت های دانش بنیان در ناحیه نوآوری شریف داشته باشیم.

وی در خصوص ارتباط بین المللی دانشگاه گفت: همچنین یکی از اهداف ما ایجاد ارتباط بین المللی است که در این راستا از پتانسیل ایرانیان مقیم خارج بهره برده ایم و این اتفاق در حال توسعه است.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف تأکید کرد: ما در دانشگاه از سرمایه گذاران اطراف دانشگاه استقبال می کنیم، زیرا ناحیه نوآوری برای مردم و برای خدمت رسانی به آنها ایجاد شده است.

کد خبر 4959559 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی شریف نوآوری سرمایه گذاری وزارت علوم تحقیقات و فناوری ویروس کرونا امتحانات پایان ترم دانشگاه های علوم پزشکی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه ها منصور غلامی آموزش مجازی مرکز سنجش آموزش پزشکی شورای عالی انقلاب فرهنگی وزارت بهداشت دانشگاه خوارزمی دانشگاه های ایران رئیس دانشگاه صنعتی شریف ناحیه نوآوری نوآوری شریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۳۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرانول با دانشگاه شریف هم پیمان شد

تفاهم نامه همکاری فناورانه و دانش بنیان در صنعت روانکار بین مدیر عامل شرکت نفت ایرانول و رئیس دانشگاه صنعتی شریف به امضا رسید. - اخبار بازار -

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت نفت ایرانول، در جلسه امضا این تفاهم نامه که با حضور رئیس دانشگاه صنعتی شریف، معاون پژوهشی و برخی اعضای هیات علمی دانشگاه از یکسو و مدیر عامل شرکت نفت ایرانول و جمعی از معاونین و مدیران از سوی دیگر برگزار شد، دکتر سید عباس موسوی رییس دانشگاه شریف گفت:شرکت نفت ایرانول یکی از بزرگترین شرکت های فعال در صنعت روانکار است و با توجه به ظرفیت بالقوه و بالفعلی که دانشگاه صنعتی شریف دارد امیدواریم بتوانیم با همکاری موثر در حوزه های مختلف فناورانه و دانش بنیان، در بومی سازی ملزومات وارداتی، ارتقا کیفیت و ایجاد ارزش افزوده بالاتر از محصولات پالایشی و تحولات آینده نزدیک باتوجه به تغییر روندهای جهانی در فراگیری خودروهای الکتریکی، گام اساسی در پیشرفت راهبردی این صنعت داشته باشیم.

وی افزود: «با توجه به اینکه صنعت روانکار فقط اختصاص به خودرو ندارد و نقش اساسی در تمامی صنایع کشور ایفا میکند، امیدواریم با برنامه هایی که در زمینه داخلی سازی مواد اولیه و استفاده از فناوری های نوین در تولید محصولات شرکت نفت ایرانول داریم، بتوانیم با حداکثر توان موجود در این دانشگاه، در راستای ارتقای این شرکت در بازارهای داخل و خارج از کشور همکاری داشته باشیم.

در  این جلسه مهندس اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول نیز ضمن معرفی توانمندی های شرکت نفت ایرانول گفت: شرکت نفت ایرانول با سابقه ترین شرکت در صنعت روانکار کشور است که با دارا بودن دو پالایشگاه تهران و آبادان، ظرفیت بالایی در حوزه پیشرفت های دانش بنیان دارد. ما بدنبال تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و اجرایی شدن پروژه هایی در زمینه توسعه و ارتقا کیفیت محصولات، ایجاد ارزش افزوده در محصولات جانبی، بهبود و تحول در فرایندها، بومی سازی مواد اولیه، به کارگیری فناوری های دیجیتال و هوش مصنوعی و توسعه سرمایه انسانی متخصص هستیم.

وی افزود: با توجه به آینده صنعت روانکار و ورود خودروهای برقی در سال های آینده باید از هم اکنون تحقیقات و پژوهش در راستای محصولات این حوزه مانند انواع روغنهای دارای عمر روانکاری بالا و گریسهای خاص را شروع کنیم.

در این جلسه دکتر حدادپور معاون پژوهش و فناری دانشگاه، دکتر فراهانی مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه، دکتر جمشیدی رئیس دانشکده مهندسی شیمی و نفت و دکتر عینی معاون پژوهشی دانشکده در خصوص ظرفیتهای همکاری و سوابق همکاری های موثر دانشگاه با سایر صنایع صحبت کردند.

همینطور در این جلسه جناب آقای تولیت معاون مالی و اقتصادی، جناب آقای دکتر کامیار معاون و جناب آقای تدین مدیر طرح و توسعه(R&D) و جناب آقای صدقی مدیر کنترل کیفی شرکت نفت ایرانول، به بیان دیدگاه ها و نقاط مشترک همکاری موثر با دانشگاه پرداختند.

در پایان این جلسه تفاهم نامه توسط مهندس عیسی اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول و دکتر سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف به امضا رسید. پس از تبادل تفاهم نامه مقرر شد طی جلسات مشترک ماهانه در خصوص پیشرفت مفاد تفاهم نامه، اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • ۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • ایرانول با دانشگاه شریف هم پیمان شد
  • محدودیت تردد در دانشگاه شریف در روزهای کنکور
  • محدودیت تردد در دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد
  • راه‌های ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد
  • ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد
  • استقبال رسمی شهباز شریف از رئیسی در اسلام آباد
  • حمایت ۴ میلیارد تومانی بخش صنعتی از پژوهشگران امیرکبیر