Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@14:13:07 GMT

لرستان جز چهار تاریخ برگزیده جهان است

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۳۴۹۷۵

لرستان جز چهار تاریخ برگزیده جهان است

علی اکبر ولدبیگی روز شنبه در نشست خبری شورای سیاست‌گذاری جشنواره ملی فیلم مستند کلدر در سالن حوزه هنری خرم‌آباد اظهار داشت: سینما قابلیت کنار هم قرار دادن تفکرات پراکنده را داشته و از یک سال پیش نسبت به اجرای مستند کلدر با یک تیم قوی را اقدام کرده‌ایم.

وی اظهار کرد: چندین حمایت کننده مالی اعلام آمادگی کرده اما به دلیل حساسیت موجود هنوز تصمیم‌گیری نکرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: کشورهای جهان سوم بر زیر وزنه تاریخ کمر خم کرده‌اند و باید با مستند غار کلدر بتوانیم موثرترین اقدام فرهنگی را انجام دهیم.

ولدبیگی بیان کرد: این جشنواره مستندات تاریخی را از موزه ای به بازتولید فرهنگی تبدیل کرده است و ما پروژه را آغاز کرده‌ایم و هرکس می‌تواند باید در این مسیر کمک کنند.

وی اضافه کرد: لرستان جزو چهار تاریخ برگزیده جهان است و غار کلدر موازنه تاریخ را برهم زد چراکه با ۶۳ هزارساله قدمت نشان از وجود انسان هوشمند دارد.

وی ادامه‌داد: باید با گسترش و معرفی این جاذبه سعی در رونق اقتصادی داشت و همچنین جشنواره به دنبال پیدا شدن رازهای نهان تاریخ می‌باشد.

دبیر جشنواره ملی فیلم مستند غار کلدر در ادامه گفت: با اطلاع رسانی و همکاری بیشتر می‌توان در این مسیر موفق بود که نیاز به حمایت می‌باشد.

فرود عوض پور افزود: برای انتخاب نام کلدر بیش از هشت جلسه برگزار و تمام زوایای آن دیده شده است.

وی اضافه کرد: قدمت غار کلدر ۶۳ هزار سال می‌باشد که بسیار ارزشمند است و باید بنگریم هرکدام از آثار در جشنواره چه سرگذشتی و سرنوشت را بیان می‌کند.

وی گفت: فراخوان جشنواره بزودی به نشانی www.kaldarfestival.com see اعلام می‌شود و هرآنچه که فیلم در خصوص تاریخ ساخته شده می‌تواند شرکت کند همچنین فیلمسازان ایرانی که در خارج از کشور هم مستند ساخته اند می‌توانند آثار خود را ارسال کنند.

عوض پور اظهار کرد: زمان زیادی صرف شد تا نهایتا به امروز رسیدیم و بدنبال برگزاری این جشنواره در خرم‌آباد هستیم.

وی ادامه داد: به دلیل اینکه این جشنواره در پی تغییر مدیران و سیاست یک نهاد آسیب نبیند از همان ابتدا تصمیم گرفتیم آن را به صورت مستقل برگزار کنیم. 

عوض پور بیان کرد: مستقل بودن جشنواره به این معنا نیست که ارتباطی با نهادها و مسوولان نداشته باشیم بلکه برای برگزاری جشنواره نیازمند حمایت هستیم.

غلامرضا نعمت‌پور مستندساز لرستانی در ادامه اظهار داشت: سال اول این جشنواره به صورت ملی و در سال‌های بعدی مقدمات برگزاری یک جشنواره بین‌المللی با حضور مستندسازان جهانی برگزار خواهد شد.

وی افزود: اولین دوره جشنواره ۲۴ تا ۲۷ اردیبهشت سال ۱۴۰۰ در خرم‌آباد برگزار می‌شود.

مسئول اجرایی جشنواره ملی فیلم مستند کلدر در ادامه گفت: باستان شناسی مطالعه رفتارهای فسیل شده بشری است و این رفتارهای فسیل شده در واقع هسته مرکزی علم باستان‌شناسی می‌باشد و یک باستان‌شناس بر اساس شناخت آنها یک مقاله و کتاب می‌نویسد. 

بهروز بازگیر افزود:یک مستند ساز می‌تواند افکار یک باستان‌شناس را روی پرده سینما و تلویزیون پیاده کند و سینمای مستند می‌تواند این نقاط را به هم وصل کند.

وی ادامه داد: عوامل جشنواره با روحیه و نشاط قوی بدنبال یک منبع مهم برای تولید مستند در این حوزه هستند.

برچسب‌ها خرم آباد میراث فرهنگی لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خرم آباد میراث فرهنگی لرستان خرم آباد میراث فرهنگی لرستان غار کلدر خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۴۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی برگزیدگان سومین جشنواره پژواک/ وعده معاون صدا برای برگزاری دور چهارم به صورت بین‌المللی

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزری علم وفناوری آنا، مراسم افتتاحیه سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک با حضورعلی بخشی‌زاده معاون صدای رسانه ملی، جمعی از پیشکسوتان و هنرمندان رادیو، برنامه سازان، اهالی رادیو و اصحاب رسانه در استودیو شماره یک ساختمان شهدای معاونت صدا با معرفی برگزیدگان در بخش‌های برنامه‌های مستمر، مستند‌های مستمر، مشاغل عصر سه شنبه چهارم اردیبهشت، همزمان با سالروز رادیو برگزار شد.

علی بخشی زاده، معاون صدای رسانه ملی ضمن قدردانی از اهالی رادیو در سالروز ۸۴ سالگی این رسانه گفت: بالندگی رادیو مدیون زحمات همکاران ما در رادیو است. امروز سالی پرشکوه برای رادیو بود. طبق نظرسنجی مرکز تحقیقات سازمان صدا و سیما، رادیو در مقایسه با سال گذشته افزایش مخاطب داشته است.

معاون صدا با اشاره به دلایل برگزاری جشنواره مستند رادیو افزود: مستند رادیویی یکی از قالب‌های برنامه سازی است که نیاز به احیا داشت. این قالب فراموش شده بود و ما با برپایی جشنواره پژواک تلاش کردیم تا این قالب جذاب برنامه سازی را زنده کنیم. حیف بود این قالب تاثیرگذار که بهترین ساختار برنامه سازی برای تبیین پیشرفت‌های کشور است، مغفول واقع شود.

وی ضمن قدردانی از ریاست سازمان صدا و سیما از بین المللی شدن چهارمین دوره از جشنواره پژواک خبر داد و عنوان کرد: سال آینده چهارمین دوره، بین المللی برگزارخواهد شد و قرار است تمام قالب‌های برنامه سازی در رادیو را پوشش دهد.

بخشی‌زاده یادآور شد: جا دارد یاد و خاطره مرحومه صدیقه اعتماد سعید، مدیر فقید شبکه رادیویی سلامت را گرامی داشته باشیم که سال‌ها برای خانواده رادیو زحمت کشید.

معاون صدا با اشاره به سند تحول در رسانه ملی گفت: رادیو در جهت تحول گام‌های بسیاری برداشته است و قرار است این مسیر با قدرت بیشتری ادامه پیدا کند.

بخشی‌زاده در ادامه به بحث ذائقه شناسی مخاطب اشاره کرد و افزود: ما باید به فکر سلیقه و ذائقه مخاطبان باشیم.
معاون صدای رسانه ملی با تاکید بر اینکه ما باید برای پاسداشت زبان فارسی تلاش کنیم، خاطرنشان کرد: یکی از متولیان زبان فارسی، رسانه ملی است و ما سعی می‌کنیم مساله آموزش در این حوزه را با جدیت پیگیری کنیم.

بخشی زاده در پایان گفت: رویکرد اصلی ما در رادیو، امیدآفرینی و نشاط آفرینی خواهد بود.

حمیدرضا افتخاری، دبیر جشنواره با یادی از شهید تهرانی مقدم گفت: این شهید افتخار و سربلندی ما در اجرای عملیات تنبیهی وعده صادق بود.

وی افزود: به عنوان کسی که ۲۸ سال از زندگیش را در رادیو گذرانده این روز را به اهالی رادیو تبریک می‌گویم. ما صدای لحظه‌ها هستیم. رادیو این توان را دارد که به روز و در لحظه صدایش را به گوش مخاطب برساند.

افتخاری در ادامه از افزوده شدن بخش جدیدی به جشنواره خبر داد و افزود: در یک ماه باقیمانده یک بخش ویژه به اختتامیه جشنواره اضافه کردیم و قرار است مستند‌هایی که با محوریت عملیات تنبیهی وعده صادق پخش شده، اختصاص بدهیم.

دبیر جشنواره پژواک در پایان صحبت هایش یاد هنرمندان و پیشکسوتان رادیو را که امروز در میان ما نیستند، گرامی داشت و بیان کرد: یاد عزیزان درگذشته گرامی و آرزوی سلامتی برای استاد مسعود اسکویی داریم که در بستر بیماری هستند.

در بخشی از این مراسم از محمد قربانی پیشکسوت رادیو تجلیل شد. همچنین برگزیدگان در بخش‌های برنامه‌های مستمر، مستند‌های مستمر و مشاغل معرفی شدند که به شرح ذیل است:

برگزیدگان بخش مشاغل

فهرست برندگان گویندگی مرد

برگزیده: مهبد قناعت پیشه / نام برنامه: شما و صبا/ شبکه: رادیو صبا

برگزیده: پیمان طالبی / نام برنامه: جوان ایرانی سلام / شبکه: رادیو جوان

فهرست برندگان گویندگی زن

برگزیده: آرزو جعفرپور / نام برنامه: جوونی مجاز / شبکه: رادیو جوان

فهرست برندگان گزارشگری

برگزیده: گیتی محمدی / نام برنامه: سلام صبح به خیر / شبکه: رادیو ایران
دیپلم افتخار: زهرا متقیان / نام برنامه: روزی نو گروه ۱ / شبکه: رادیو اقتصاد

فهرست برندگان برگزیدگان بازیگری

برگزیده: مهدی مجنونی / نام برنامه: تهران من / شبکه: رادیو تهران

فهرست برندگان نویسندگی

برگزیده: محمدرضا حاج حیدری / نام برنامه: سرزمین من / شبکه: رادیو فرهنگ

دیپلم افتخار: فاطمه شهبازی / نام برنامه: زیست رو / شبکه: رادیو سلامت

فهرست برندگان صدابرداری

برگزیده: مجید آینه / نام برنامه: یک دو صدا / شبکه: رادیو قرآن

دیپلم افتخار: محمد خاتونی / نام برنامه: بوستان تلاوت / شبکه: رادیو قرآن

فهرست بخش برنامه‌های مستمر صبحگاهی

برگزیده: امیرحسین ثقفی/ نام برنامه: شهر آفتاب/شبکه: رادیو تهران

دیپلم افتخار: امیر اکبری/نام برنامه: صبح صبا/ شبکه: رادیو صبادیپلم افتخار: مجتبی حسنی/ نام برنامه: جوان ایرانی سلام/شبکه: رادیو جوان
فهرست بخش برنامه های مستمر ترکیبیبرگزیده: مینا نیکانیک/نام برنامه: تهران من/شبکه: رادیو تهران

فهرست بخش برنامه های مستمر مسابقهبرگزیده: منصوره توحیدلو/ نام برنامه: چوبخط/شبکه: رادیو جوان

فهرست بخش برنامه های مستمر تولید محتوای مردمیبرگزیده: الهه سلحشور/ نام برنامه: شما و صبا/ شبکه: رادیو صبا

فهرست برندگان بخش مستندنگاریبرگزیده: حسن حیدرزاده/ نام برنامه: کوچک، بزرگ، بزرگتر/ شبکه: رادیو معارفمنتخب: جمیله توکلی شاندیز/ نام برنامه: زخمه های عاشقی/ شبکه: مرکز خراسان رضویدیپلم افتخار: سمیرا شرافتی نژاد/نام برنامه: طنین کوهساران/ شبکه: مرکز خراسان شمالیدیپلم افتخار: مریم هدیه لو/نام برنامه: باورهای اصیل یک کودک کش/ شبکه: رادیو ایراندیپلم افتخار: طلیعه السادات کمالی/ نام برنامه: بازنمایی خانوار در شبکه های اجتماعی/رادیو: ایرانصدادیپلم افتخار: هاجر کوشکی/ نام برنامه: تکیه گاه/ شبکه: مرکز فارس

فهرست برندگان مستندهای مستمر با موضوع انقلاب اسلامی و دفاع مقدسبرگزیده: مجتبی محمدی/نام برنامه: خط مقدم/ شبکه: رادیو معارف

فهرست برندگان مستندهای مستمر با موضوع حجاب و عفافبرگزیده: مهدی میرزایی/ نام برنامه: مثل مریم/ شبکه: رادیو معارف

فهرست برندگان مستندهای مستمر با موضوع قهرمان ایرانیبرگزیده: فرانک سعیدی آریا/ نام برنامه: فرزند ایران/ شبکه: رادیو معارف

فهرست برندگان مستندهای مستمر با موضوع محیط زیستدیپلم افتخار: سیما پاتیمار/ نام برنامه: آوای زمین/شبکه: رادیو ایران

فهرست برندگان مستندهای مستمر با موضوع هنر و ادبیات ایرانی - اسلامیبرگزیده: انسیه شمس اللهی/ نام برنامه: موسیقی کبیر/ شبکه: رادیو صبا

فهرست برندگان مستندهای مستمر با موضوع آزادبرگزیده: مهدی حجت پناه/ نام برنامه: سرزمین امام باره ها/شبکه: رادیو معارفدیپلم افتخار: محسن شاهمرادی/نام برنامه: آسیا در جام/شبکه: رادیو ورزش

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روایت عشق و فلسفه در شبکه چهار
  • گزارش تصویری | سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • معرفی برگزیدگان سومین جشنواره پژواک/ وعده معاون صدا برای برگزاری دور چهارم به صورت بین‌المللی
  • چهارمین جشنواره پژواک بین المللی می شود
  • جشنواره پژواک رادیو با تقدیر از پیشکسوتان و برنامه‌سازان برگزار شد
  • افتتاحیه «پژواک» با تقدیر از پدر رادیو/ بخش «وعده صادق» اضافه شود
  • نمایش اثرهنری جشنواره قصص قرآنی در مشهد
  • «اقیانوس پشت پنجره» برگزیده جشنواره هندی شد
  • برگزیده شدن دو اثر ایرانی در جشنواره فیلم کودکان هند
  • اختصاص جایزه ۴ میلیارد تومانی برای طرح برگزیده «آسمانه هنر ایران»