Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: تعطیلی جایگاه «سی ان جی» سرخه که مالک آن شهرداری است، برای مردم این شهرستان مشکلات عدیده‌ای را ایجاد کرده که از جمله آن صفوف طولانی برای سوخت‌گیری در دیگر جایگاه‌ها است.

این جایگاه یک ماه است که تعطیل‌شده و مشکلات عدیده‌ای برای مردم به وجود آورده است که از جمله آن می‌توان به استفاده بنزین در خودروهای دوگانه و نارضایتی مردم در این زمینه اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعطیلی طولانی جایگاه

حسین یکی از شهروندان سرخه با بیان اینکه تعطیلی جایگاه سوخت واقع در میدان امام رضا (ع) یکماه است که زندگی ما را فلج کرده است، گفت: مسئولان می‌گویند استانداردسازی نشده، سوال اینجا است که چطور با همین منوال و پیش از این سوخت رسانی می‌کرد و یکباره این جایگاه استاندارد خود را از دست داد یا موضوع دیگری در پس ماجرا است؟

وی با بیان اینکه در یک کانال تلگرامی دو هفته پیش دیدیم که مدیر شرکت توزیع و پخش فراورده‌های نفتی منطقه شاهرود که مسئول تمام جایگاه‌های سوخت رسانی در استان سمنان محسوب می‌شود در جلسه‌ای با مدیران نسبت به درک مشکلات مردم سخن گفت، اما عملاً چرا کاری انجام نمی‌شود؟

این شهروند اما علت تأخیر را بروز برخی اختلافات بین شهرداری و پیمانکار می‌داند و می‌گوید: می‌توانستند به گونه‌ای عمل کنند که اصلاً مشکل به استاندارد و تعطیلی و… نینجامد اما متأسفانه مشکلات در این شهرستان یکی دو تا نیستند.

مشکلات سوخت‌گیری در سرخه

مصطفی پیوندی از دیگر شهروندان سرخه‌ای با بیان اینکه این جایگاه تنها جایگاه «سی ان جی» داخل شهر است و ما برای سوخت‌گیری باید تا بعد از پلیس راه مسافتی را طی کنیم که بسیار خطرناک است، می‌گوید: بسیاری از مردم امروز بنزین می‌زنند و عطای «سی ان جی» را به لقایش بخشیدند اما با این سهمیه‌های اندک مگر چقدر می‌شود بنزین زد از سوی دیگر مسافر کش‌ها و تاکسی‌ها چه کنند که روزی شأن از این طریق است.

این شهروند سرخه‌ای با بیان اینکه صبر مردم لبریز شده چرا که مسئولان هر روز یک جوابی می‌دهند، می‌افزاید: جالب اینجا است که هر وقت از میدان امام رضا (ع) عبور می‌کنی هیچ کاری در جایگاه «سی ان جی» سرخه انجام نمی‌شود که مردم امیدوار شوند که قرار است اینجا تعمیر شود، استاندارد سازی شود و یا حتی راه اندازی شود.

شیرهای اطمینان باید عوض شوند

پاسخ علت تعطیلی جایگاه «سی ان جی» سرخه را باید از مدیران شرکت نفت خواست آنطور که علی اکبر عرب عامری مدیر شرکت پخش و توزیع فراورده‌های نفتی منطقه شاهرود در گفتگو به خبرنگار مهر، می‌گوید: این جایگاه به دلیل مسائل استانداردسازی تعطیل‌شده است.

عرب عامری با بیان اینکه اداره کل استاندارد استان سمنان ایراد اساسی از این جایگاه گرفته است، تاکید داشت: موضوع استفاده از شیرهای اطمینانی است که به زعم اداره استاندارد مشکل دارند و می‌بایست تعویض شوند.

وی افزود: جایگاه «سی ان جی» سرخه از شیرهای وارداتی استفاده کرده بود که مقرر شد تا با مکاتباتی که صورت گرفت مجوز خرید شیرهای داخلی صادر شود شهرداری نیز تعهد خرید و استفاده از این شیرها را داد و ما روز ۲۹ خرداد ماه این شیرها را در جایگاه تست کردیم اما متأسفانه جواب نداد. مقرر شد تا دوباره این شیرهای اطمینان که نمونه وارداتی آن کمیاب هستند تهیه نصب و پس از تست مجدد راه اندازی شود که مشکلی در این زمینه برای مردم سرخه پیش نیاید.

استاندارد به نفع مردم است

اداره کل استاندارد استان سمنان نیز تعطیلی این مجموعه را برای ایمنی خود مردم شهرستان دانست و تاکید دارد که نصب شیرهای مناسب اطمینان و تست مخزن می‌تواند دوباره این جایگاه «سی ان جی» را به روی مردم باز کند و مشکلی در این راستا وجود ندارد.

صحبت اداره کل استاندارد منطقی است از سوی دیگر شرکت نفت نیز صحبتی درست را انجام می‌دهد اما مشکل اساسی این است که چرا این قدر تعویض و خرید یک شیر اطمینان باید به طول بینجامد تا موجبات نارضایتی مردم را فراهم کند؟ شیرهای خارجی به دلیل تحریم‌ها کمیاب هستند از سوی دیگر هزینه بالایی دارند اما مگر این هزینه کرد به جان مردم نمی‌ارزد؟

وعده ۲ هفته‌ای شهرداری

شهردار سرخه درباره تأخیر در بازگشایی جایگاه «سی ان جی» می‌گوید: در حال حاضر این شیرها در کشور موجود نبوده و یا بسیار کمیاب هستند و تنها دلیل عدم راه اندازی جایگاه است قیمت شیر ۵۵۰ میلیون ریال برآورد شده و شهرداری علی‌رغم بالا بودن قیمت در خصوص خرید و تأمین منابع مالی آن مشکلی ندارد.

مصطفی نطنزی با بیان اینکه شهرداری مشکل مردم را درک کرده و می‌داند که این جایگاه به دلیل داخل شهر بودن چقدر برای مردم اهمیت دارد ابراز داشت: تلاش‌های زیادی برای تهیه این شیرها صورت گرفته و هماهنگی‌های لازم با شرکت‌های موردنظر برای آزمایش مخازن انجام‌شده که تا دو هفته آینده این مشکل حل خواهد شد همچنین شهرداری سرخه در نظر دارد در ضلع شمالی پلیس راه سرخه در مجتمع خدماتی و رفاهی که در آینده احداث کند تا مشکلات مردم کمتر نیز شود.

به‌هرحال وضعیت جایگاه سی ان جی سرخه امروز سبب بروز نارضایتی مردم شده است. یک ماه گذشته و دو هفته دیگر هم به زعم شهردار سرخه باید طی شود تا این جایگاه دوباره راه اندازی شود اما موضوع اصلی اینجا است که آیا این شیرهای اطمینان از قبل هم غیراستاندارد بوده‌اند و حالا این موضوع مشخص‌شده است؟ اگر این‌طور است باید خدا را شکر کرد که هیچ حادثه‌ای تاکنون رخ نداده است.

در نهایت باید منتظر ماند و دید که وعده دو هفته‌ای شهردار سرخه برای راه اندازی این جایگاه محقق خواهد شد یا خیر. با توجه به هزینه بالای بنزین و سهمیه اندک دولتی به نظر می‌رسد سی ان جی برای مردم سرخه به خصوص انانی که ارتزاقشان از راه رانندگی است دارای اهمیت قلمداد می‌شود.

کد خبر 4959224

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری سرخه سی ان جی جایگاه سوخت ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین شیوع کرونا گرگان استانداری سمنان خطبه های نماز جمعه مواد مخدر ایلام سازمان تبلیغات اسلامی دهه کرامت بیرجند شیرهای اطمینان تعطیلی جایگاه راه اندازی برای مردم سی ان جی دو هفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۹۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی پنجشنبه یعنی محروم‌سازی فعال اقتصادی ایرانی از ارتباطات جهانی/ تاکنون کمیسیون اجتماعی به جمع بندی نهایی نرسیده است

عباس آرگون گفت: امروز ایران عضو پیمان شانگهای، بریکس و اوراسیا است. اغلب کشورهای عضو این پیمان‌ها و گروه‌ها شنبه و یکشنبه تعطیل هستند، سوالی که پیش می‌آید این است که با تعطیلی پنجشنبه به چه نحوی می‌خواهیم با این کشورها ارتباط برقرار کنیم؟

عباس آرگون عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در مورد افزودن روز پنجشنبه (به جای شنبه) به تعطیلات پایان هفته گفت: هیات رئیسه اتاق بازرگانی یکشنبه هفته جاری جلسه‌ای با کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی داشت؛ برآیند ما از این جلسه این بود که هنوز این کمیسیون به جمع بندی نهایی نرسیده و در حال بررسی است.

این فعال اقتصادی ادامه داد: دلیل اصلی بخش خصوصی برای اینکه این تعطیلات به جای پنجشنبه، شنبه باشد این است که بتواند از ظرفیت تعامل با دنیا بهره گیرد. یعنی اگر روز پنجشنبه تعطیل شود تعامل اقتصادی کشورمان با دنیا به سه روز تقلیل پیدا می‌کند.

آرگون ادامه داد: همانطور که مستحضر هستید اگر پنجشنبه و جمعه ما تعطیل باشیم، شنبه و یکشنبه هم دیگر کشور‌ها تعطیل هستند عملا فرصت ارتباط اقتصادی دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه خواهد بود.

عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران اظهار داشت: طبق مطالعاتی که در اتاق داشتیم حدود ۹۰ درصد کشور‌ها روز‌های شنبه و یکشنبه تعطیل هستند الباقی کشور‌ها نیز که اکثرا اسلامی هستند جمعه و شنبه تعطیل هستند. اگر جمع بندی این باشد که پنجشنبه در کشور ما تعطیل باشد، اولین کشوری خواهیم بود که به طور رسمی این روز را تعطیل کرده‌ایم.

آرگون ادامه داد: مدافعان تعطیلی پنجشنبه اینگونه مطرح می‌کنند که ارتباطات سازمانی و اداری داخلی پایدار خواهد ماند اما باید به این نکته توجه داشت که بانک‌ها و سازمان‌های بین‌المللی طبق روال گذشته خود عمل می‌کنند و در این موقعیت فعالان اقتصادی که می‌خواهند ارتباطات فراسرزمینی داشته باشند متضرر می‌شوند.

وی تصریح کرد: البته فقط از ناحیه بانک‌های خارجی فعالان اقتصادی متضرر نمی‌شوند، از تعطیلی گمرکات کشور‌های دیگر، ادارات بیمه، ترانزیت و تمام زیر ساخت تجارت جهانی نیز متاثر و متضرر می‌شوند. ‎

این فعال اقتصادی گفت: تعطیلی روز پنجشنبه به مثابه محروم سازی اقتصاد و فعالان اقتصادی کشور از امکان ارتباطات بین المللی و اقتصادی است. در هر صورت نیاز است که ما یک هماهنگی با تقویم جهانی داشته باشیم.

عضو اتاق بازرگانی ادامه داد: امروز ایران عضو پیمان شانگهای، بریکس و اوراسیا است. اغلب کشور‌های عضو این پیمان‌ها و گروه‌ها شنبه و یکشنبه تعطیل هستند، سوالی که پیش می‌آید این است که با تعطیلی پنجشنبه به چه نحوی می‌خواهیم با این کشور‌ها ارتباط برقرار کنیم؟ تصمیم‌سازان به این موضوع فکر کرده‌اند؟

وی افزود: واقعیت اینجاست، به غیر از فعالان اقتصادی مردم هم با تعطیلی شنبه موافق‎تر هستند. به عقیده من اصل افزایش تعطیلات اقدام مناسبی است و می‌تواند به صنعت گردشگری کمک کند و تقاضا را در بخش خدمات تحریک کند.

آرگون گفت: آنچه امروز اهمیت دارد میزان کارایی و بهره‌وری است و دیگر میزان حضور افراد در محل کار در اولویت نیست. دنیا هم به همین سمت در حال حرکت است. با کاهش ساعت کار مصرف انرژی، ترافیک و آلودگی نیز کاهش پیدا می‌کند.

 

بنابراین گزارش، اتاق بازرگانی تهران پیشتر در بیانیه‌ای اعتراض خود را به تعطیلی پنجشنبه اعلام کرده بود. در بیانیه پارلمان بخش خصوصی آمده بود: «اسباب نگرانی است که نمایندگان مردم در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، در تازه‌ترین تصمیم خود با بی‌توجهی به پیشنهاد منطقی، کارشناسانه و مبتنی بر منافع ملی که توسط فعالان اقتصادی و صاحبان کسب‌وکار در مورد تعیین روز شنبه به عنوان دومین روز تعطیلات پایان هفته ارائه شده بود، در اصلاح لایحه ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری با کاهش ساعات کاری هفته از ۴۴ به ۴۰ ساعت، روز‌های کاری را نیز شنبه تا چهارشنبه و تعطیلات دو روزه پایان هفته را روز‌های پنجشنبه و جمعه تعیین کردند.

تصمیم اخیر کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در صورت تایید نهایی و تبدیل به قانون جاری کشور، قطع ارتباط اقتصاد کشور با بازار‌های بین‌المللی را به چهار روز در هفته افزایش می‌دهد و روشن است که در شرایط تحریم و محدودیت‌های خارجی و تنگنا‌های داخلی، ضمن تحمیل زیان مضاعفی بر اقتصاد کشور خصوصاً در شرایط دشوار کنونی، نقض اکید منویات مقام معظم رهبری در دستیافت به اهداف شعار سال خواهد بود.»

دیگر خبرها

  • برنامه‌های تولیدی رادیو بوشهر کیفی شود
  • تعمیر شیرهای فشارشکن ١٥٠میلی متری خط انتقال فیرورق
  • امروز در جایگاه به کرسی نشاندن شروط مقاومت ایستاده‌ایم
  • علی دایی شهریار باقی می ماند اگر به فوتبال برنگردد
  • بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض
  • تعطیلی پنجشنبه یعنی محروم‌سازی فعال اقتصادی ایرانی از ارتباطات جهانی/ تاکنون کمیسیون اجتماعی به جمع بندی نهایی نرسیده است
  • ماجرای تخلف و درگیری جایگاه سوخت در اراک چه بود؟
  • ۷۰ درصد از مردم از کارت شخصی سوخت استفاده می‌کنند
  • آزمون ۱۰۵ نازل جایگاه‌های عرضه سی ان جی خراسان جنوبی
  • اجرای طرح نظارت و کنترل از بیش از هزار جایگاه عرضه سوخت