Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، خود را مهیا کرده بودند تا برای نوروز شیرینی‌های خوشمزه‌ای که تهیه کرده بود را به بازار عرضه کنند، اما کرونا مهلت شان نداد و بازار خرید و فروش شیرینی هم کساد شد.

ماه‌های فروردین و اسفند هر طور بود با سختی عبور کرد هرچند قنادی‌ها و شیرینی فروشی‌ها از اصنافی هستند که جزو مشاغل پر خطر نیستند، اما در دوران کرونا تقاضا برای محصولات این صنف به شدت کاهش یافت آن طور که مسئولان از خسارت میلیونی به هر کدام از شیرینی فروشی‌ها خبر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیرینی‌های رنگارنگ با شکل و طعم‌های خاص و قشنگ در کنار هم پشت ویترین و یخچال مغازه چیده شده‌اند، اما مدتی است که جرأت خرید شیرنی هم از مردم گرفته شد، چون با افزایش قیمت‌ها شیرینی، آبنبات و بستنی هم از سبد خانوار پر کشید و بوی گرانی کام مردم را تلخ کرد.

گرانی‌هایی که از حبوبات، تخم‌مرغ و مرغ آغاز شد و امروز پایش به شیرینی فروشی‌ها رسیده است. آن طور که مشتریان از افزایش ۳۳ درصدی شیرینی در بیرجند شوکه شده‌اند.

تورم، گرانی و افزایش قیمت‌ها مواردی است که این روزها نقل هر مجلسی است و در هر مکانی بدون شک سخن از گرانی است با این وجود بسیاری از مردم در این اندیشه هستند که شاید این افزایش قیمت‌ها به نفع اصناف و فروشندگان است، اما وقتی به سراغ اصناف مختلف رفتیم شاهد گلایه آنان نیز از گرانی بودیم به گونه‌ای که هر صنفی به روش مختلفی از روند افزایش قیمت‌ها شاکی بوده و هیچ کدام سودی از این اتفاق نمی‌برند.

مردم این روزها دلشان از گرانی‌ها خون است و به قول معروف چاقو بزنی خونی در نمی‌آید البته گرانی شیرینی و آبنبات را نیز مانند دیگر گرانی‌ها به ناچار پذیرفته‌اند و می‌گویند مصرف شیرینی خود را کمتر می‌کنیم چاره چیست؟

یکی از بانوان بیرجندی گفت: طبق روال همیشه وقتی امروز برای خرید بستنی به یکی از شیرینی فروشی‌ها مراجعه کردم که با افزایش قیمت ۳۰ برابری آن مواجه شدم.

یکی دیگر از شهروندان هم از افزایش قیمت ۲۵ درصدی آبنبات در بیرجند گلایه‌مند بود و افزود: به هرجا مراجعه می‌کنی با افزایش قیمت‌ها مواجه می‌شویم صدایمان هم به جایی نمی‌رسد.

به سراغ شیرینی فروشی‌ها رفتم یکی از فروشندگان گفت: شکر، تخم‌مرغ و حتی جعبه شیرینی افزایش قیمت داشته است و در برابر این افزایش قیمت‌ها چطور ما شیرینی را گران نکنیم؟

این شیرینی فروش بیرجندی به یخچال‌های نیمه‌خالی مغازه خود اشاره کرد و گفت: تقاضا کمتر است ما هم پخت خود را کمتر کرده‌ایم تا بیشتر از این ضرر نکنیم. برخی از مردم شیرینی را از سبد خود حذف کرده‌اند.

یکی دیگر از مراکز شیرینی فروشی در بیرجند گفت: این روزها چه چیزی گران نشده که افزایش قیمت شیرینی در بیرجند جای تعجب داشته باشد؟، روزهای نزدیک سال جدید که ما شیرینی فروشان رکود داشتیم چه کسی ضرر و زیان ما را دید و حال ما را درک کرد؟

رئیس اتحادیه شیرینی فروشان و قنادان در بیرجند نیز از افزایش ۳۳ درصدی شیرینی در بیرجند خبر داد و گفت: طبق نرخ نامه جدید در بیرجند شیرینی، آبنبات و بستنی افزایش قیمت دارد.

نیک‌افروز افزود: بستنی ۳۰ درصد و آبنبات ۲۵ درصد در بیرجند طبق مصوبه نرخنامه جدید افزایش قیمت دارد، همچنین گرانی مواد اولیه مانند تخم مرغ، شکر و هل از مهم‌ترین دلایل افزایش قیمت است.

وی افزود: نارگیل و پودرهای مورد استفاده در شیرینی افزایش قیمت دارد و نمی‌شود مواد اولیه گران شود، اما قیمت شیرینی تغییری نکند.

رئیس اتحادیه شیرینی فروشان و قنادان در بیرجند به خسارت قنادان در ایام کرونا اشاره کرد و گفت: در ایام کرونا هر واحد شیرینی فروشی در بیرجند بین ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان خسارت دید.

کد خبر 526189 برچسب‌ها قیمت - تنظیم بازار كرونا در ايران استان خراسان جنوبی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: قیمت تنظیم بازار كرونا در ايران استان خراسان جنوبی شیرینی فروشی ها افزایش قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۱۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰درصد بازار شیرینی و شکلات کشور در دست صنایع آذربایجان شرقی است

به گزارش خبرنگار مهر، مالک رحمتی صبح روز چهارشنبه در مراسم گشایش نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات تبریز، افزود: نشان تجاری باید به گونه‌ای باشد که مردم در داخل و خارج کشور آن را بشناسند، اگر محصولی با نشان تجاری در دنیا شناخته شده و مردم به آن اعتماد کنند یعنی تولید پایدار است.

وی ادامه داد: محصول دارای نشان تجاری اگر بازارسازی نشود، ناقص بوده و احتمال دارد در مسیر صعودی تولید زمین بخورد.

وی با بیان این‌که تولید باکیفیت، ساختن نشان تجاری مؤثر و قابل اعتماد برای دنیا و بازارسازی سه اصل مهم در صنعت شیرینی و شکلات است، گفت: کار نمایشگاه‌ها نیز بازارسازی است و طراحی یک نمایشگاه خوب بین المللی موجب می‌شود تا بتوانیم محصول خود را به دنیا عرضه کنیم.

رحمتی با اشاره به اینکه این نمایشگاه پس از ۱۷ دوره برگزاری در کشور برای نخستین بار در تبریز برگزار شده است، افزود: این نمایشگاه اکنون به جای اصلی خود بازگشته است و آذربایجان شرقی، قطب صنایع غذایی و محصولات شیرینی و شکلات در کشور است.

وی ادامه داد: تقریباً ۱۰۰ درصد بازار شیرینی و شکلات کشور در دست صنایع آذربایجان شرقی بوده و سالانه ۲۱۵ هزار تن صادرات به ۷۹ کشور خارجی انجام می‌گیرد.

استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم توجه به انعکاس رسانه‌ای نمایشگاه‌ها تاکید کرد و افزود: با معرفی محصولات و دستاوردهای نمایشگاه‌ها از طریق رسانه و شبکه‌های مجازی که امروز در موضوع بازارسازی نقش قابل توجهی را ایفا می‌کنند، می‌توان شاهد توسعه بازار صنایع بود.

کد خبر 6087201

دیگر خبرها

  • ۱۰۰درصد بازار شیرینی و شکلات کشور در دست صنایع آذربایجان شرقی است
  • آخرین وضعیت پلمب شیرینی فروشی قدیمی در خیابان انقلاب/ عکس
  • فیلم/ بهادری جهرمی: افزایش قیمت بدون مبنا گران فروشی است
  • قیمت طلا و سکه کاهشی می‌شود
  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول
  • افزایش قیمت کارخانه ای خودرو‌؛ کسی گرانی را به گردن نمی‌گیرد
  • رونمایی از پشت پرده گرانی خودرو
  • بیشترین نارضایتی مردم از خودرسازان چیست؟ | ویدئو
  • قیمت سکه در جا زد/ طلا کاهشی شد