Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم تودیع محسن مومنی‌شریف و معارفه محمدمهدی دادمان در قامت ریاست حوزه هنری آغاز شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آیین تکریم از یک دهه  مدیریت محسن مومنی شریف در حوزه هنری انقلاب اسلامی و معارفه محمدمهدی دادمان رئیس جدید سازمان با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داریوش ارجمند بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون، عباس براتی شاعر، علیرضا تابش رئیس سازمان سینمایی فارابی، محمد نوربخش هنرمند موسیقی، ناصر فیض شاعر، سعید بیابانکی شاعر، علی‌محمد مودب شاعر و جمعی از نویسندگان و اهالی فرهنگ و هنر کشور در این مراسم حضور دارند.

«غلامعلی حداد عادل» رئیس فرهنگستان زبان فارسی در این مراسم در سخنانی اظهار داشت: حوزه هنری از نخستین فرزندان انقلاب اسلامی است؛ جوانان به‌یاد ندارند در دی‌ماه ۱۳۵۷ که ابعادی از پیروزی انقلاب روشن می‌شد، در آن هفته‌ها ما می‌شنیدیم که فکری برای امور فرهنگی جوانه زده و می‌شنیدیم که حضرت آقا (مقام معظم رهبری) و چند نفر دیگر که خانم طاهره صفارزاده و مرحوم امیرحسین فردی از آن‌ها بودند، اندیشه حوزه هنری را مطرح کرده‌اند.

وی افزود: مقارن با پیروزی انقلاب، حوزه هنری رسمیت پیدا کرد و در این ۴۱ سال گذشته انبوهی از آثار فرهنگی و هنری تولید کرده است. در این مرکز رویش‌های زیادی شکل گرفت و البته ریزش‌های اندکی هم وجود داشته است.

رئیس فرهنگستان زبان فارسی عنوان کرد: هنر از ذات بشر جدا نیست؛ بشر خدایی است و خدا نیز جمال را دوست دارد لذا زیبایی و هنر را خداوند آفریده است پس انسان از هنر جدا نیست. خدا برای تبلیغ خود هنر را بهترین ابزار و روش دانسته است؛ در واقع حقیقت با بال هنر پرواز می‌کند، حقیقتی که از هنر پشتیبانی نگیرد، لنگ است.

حداد عادل عنوان کرد: انسان نیز بدون هنر نمی‌تواند زندگی کند، کمتر انسانی در ۲۴ ساعت پیدا می‌شود که حال هنری نداشته باشد، جامعه نیز چنین است. هر جامعه‌ای همان‌طور که به آب و غذا نیازمند است، به‌هنر نیز نیازمند است. وظیفه مدیران تنها تامین آب و نان نیست، هنر نیز برای جامعه ضرورت دارد. مردم در شادی ،غم و حماسه به هنر نیازمند‌ند.

وی گفت: شکی نیست که تولیدات هنری جمهوری اسلامی باید منطبق بر ضوابط شرعی باشد و اگر تولید هنری نکنیم، جامعه به سمت تولیدات هنری دیگران خواهد رفت. ما به دلایل تاریخی بعد از مشروطه و از حدود ۲۰۰ سال پیش که جامعه‌ی ایرانی با تجدید روبرو شد، ما در عرصه هنر ما را ضعیف خواسته‌اند و این ضعف همچنان ما را آزار می‌دهد.

رئیس فرهنگستان زبان فارسی خاطرنشان کرد: ما در جمهوری اسلامی از ناحیه هنر آسیب پذیر هستیم و آسیب هم دیده‌ایم و می‌بینیم چراکه موسیقی‌های زیرزمینی، سریال‌های غیرمجاز کار خودشان را می‌کنند، همه این‌ها هشدار و علامت است. ما همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی امسال را سال جهش تولید معرفی کردند، باید در عرصه هنر، جهش تولید داشته باشیم و جهش تولید را منحصر به عرصه اقتصاد نکنیم.

حداد عادل تصریح کرد: ما باید برای همه جامعه اثر هنری تولید کنیم؛ البته این آثار همگی باید سالم باشند. حوزه‌های علمیه باید به کمک حوزه هنری بیایند تا ابهامات برخی از موضوعات هنری برطرف و کم شود و مانند فقیه قبل از انقلاب جهش داشته باشد و متناسب دوران پاسخگوی مسائل اجتماعی و سیاسی باشد.

وی با تاکید براینکه راه حل مسأله، حل مسئله است نه پاک کردن صورت آن، گفت: اگر چاره اندیشی و همت در عرصه هنر نکنیم، انقلاب در این عرصه ضربه خواهد خورد. پس هنر برای حفظ انقلاب امری بنیادی، حیاتی و ضروری و به هیچ وجه حاشیه‌ای نیست.

 در حال تکمیل...

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حوزه هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۵۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود تولیدات هنری در زمینه کاهش طلاق ملموس است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سیدحسن عاملی صبح سه شنبه در دیدار صمیمی با اصحاب فرهنگ و هنر در اردبیل اظهار کرد: سرمایه‌های بزرگ هنری در رشته های مختلف در جامعه فعالیت می کنند اما به نظر می رسد این‌ سرمایه ها محصول سیستم نیستند که اگر محصول سیستم بودند یک نفر نمی‌شدند و طبیعتاً ما تعداد عظیمی از این شخصیت‌ها را صاحب می‌شدیم.

وی خاطرنشان کرد: ما در یک پیچ تاریخی بزرگ از حیث اخلاقی، احساسی و عواطف به ویژه از نظر احیای احساسات جمعی نیاز ضروری به زبان هنر داریم.

امام جمعه اردبیل با تاکید بر اینکه هنر از جامعه و جامعه از هنر نباید جدا شود، گفت: هنر فاخر هنری است که گره های حساس جامعه معاصر را باز کند

عاملی بیان کرد: ما از نظر هنری به بعضی نقاط حساس و سرنوشت ساز باید وارد بشویم به عنوان مثال در مسئله طلاق هرچه نگاه شود یک تولید خوبی دیده نمی شود در حالی که طلاق این قدرت را دارد که عرش و کل کائنات را به لرزه در بیاورد.

وی افزود: این تعبیر برای این است که عمق و وسعت خرابی این ناهنجاری اجتماعی برای جامعه تبیین شود.

نماینده مردم اردبیل در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: ما در شورای فرهنگ عمومی هم از بعد نظری و تحقیقی و هم از بعد عملی در موضوع طلاق بسیار کار کردیم آخر سر به این نتیجه رسیدیم که جای فعالیت های هنری در این باب جدا خالی است.

عاملی تصریح کرد: انتظار داریم سرودهای جدید توسط مجموعه های هنری تولید شود که متاسفانه در این زمینه شاهد نوآوری چندان نیستیم.

وی ادامه داد: البته هنرمندان خوبی در این عرصه داریم اما حمایت مالی نمی شوند.

کد خبر 6086139

دیگر خبرها

  • با جدیت پیگیر بحث امنیت شغلی کارگران هستیم
  • برگزاری «هفته هنر انقلاب» مایه دلگرمی هنرمندان است/یک پیشنهاد مهم
  • مظلومیت غزه با روایت نشان داده می‌شود
  • تودیع و معارفه‌ استاندار مازندران از گلایه‌ها تا مطالبات
  • مراسم تودیع و معارفه استاندار مازندران
  • مسائل روز جامعه در تولید آثار هنری مورد توجه باشد
  • کمبود تولیدات هنری در زمینه کاهش طلاق ملموس است
  • سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آستارا معارفه شد
  • تودیع و معارفه رؤسای قدیم و جدید دانشگاه شهید محلاتی قم
  • برپایی ایستگاه شکرانه اقتدار در گچساران