Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-فراخوان سی و هفتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران با تأکید بر اجرای کامل ضوابط و پروتکل اعلام شده ستاد ملی مقابله با کرونا منتشر شد.
به گزارش آریا، انجمن سینمای جوانان ایران به منظور شناسایی و معرفی برترین آثار کوتاه در سطح ملی و بین‌المللی و ایجاد رقابت سازنده بین فیلم‌سازان، سی و هفتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران را برگزار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فیلم‌هایی که با رویکردی خلاقانه و نوآورانه بر نشاط اجتماعی، امید به آینده، عدالت‌خواهی، مبارزه با فساد، انسجام ملی و توجه به سرمایه‌های اجتماعی تأکید می‌کنند در این جشنواره از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند.
این جشنواره با اجرای کامل ضوابط و پروتکل اعلام شده وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا برگزار خواهد شد.
 اهداف جشنواره:
الف- تقویت جایگاه فیلم کوتاه به عنوان جریانی مستقل و اندیشمند در سینمای کشور
ب- شناسایی و معرفی استعدادهای سینمایی
ج- روز آمد کردن دانش و مهارت‌های سینمایی
د- تقویت چرخه اقتصادی فیلم کوتاه با ایجاد زمینه‌های بازاریابی داخلی و خارجی
ه- گسترش و جذب مخاطبان فیلم کوتاه
بخش‌های‌ جشنواره:
جشنواره فیلم کوتاه تهران در دو بخش سینمای ایران و سینمای بین‌الملل برگزار می‌شود.
الف: سینمای ایران
بخش مسابقه
بخش نگاه ویژه
مسابقه سینمای ایران
همۀ آثار تولیدی در چارچوب اهداف جشنواره و در قالب‌های داستانی، مستند، تجربی و پویانمایی می‌توانند در این بخش حضور یابند.
* مقررات خاص بخش سینمای ایران
1. حداکثر زمان برای فیلم‌ها 30 دقیقه است.
2. آثار قابل پذیرش:
الف- فیلم‌های داستانی، مستند، پویانمایی و تجربی تولید شده از سال1398 تاکنون
ب- فیلم‌هایی که در جشنواره‌های منطقه‌ای سینمای جوان در سال 98 موفق به اخذ جایزه بهترین فیلم و یا بهترین کارگردانی در بخش‌های داستانی، مستند، تجربی و پویانمایی شده‌اند، مشروط به آن‌که تاکنون در جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران به نمایش در نیامده باشند،  مستقیماً به بخش مسابقه سینمای ایران راه خواهند یافت.          
جوایز مسابقه سینمای ایران:
 -  تندیس جشنواره و مبلغ 300,000.000 ریال به عنوان جایزه بهترین فیلم در بخش سینمای ایران (این جایزه به تهیه‌کننده حقیقی تعلق می‌گیرد.)
-  تندیس جشنواره و مبلغ 200,000.000 ریال به عنوان جایزه ویژه هیئت داوران در بخش فیلم‌های داستانی یا تجربی
-  تندیس جشنواره و مبلغ 180,000.000 ریال به بهترین کارگردانی در بخش فیلم داستانی
-   تندیس جشنواره و مبلغ 180,000.000 ریال به بهترین کارگردانی در بخش فیلم تجربی
-   تندیس جشنواره و مبلغ 150,000.000 ریال به بهترین کارگردانی در بخش فیلم مستند
-   تندیس جشنواره و مبلغ 150,000.000 ریال به بهترین کارگردانی در بخش فیلم پویانمایی
-   تندیس جشنواره و مبلغ 150,000.000 ریال به بهترین فیلمنامه
- تندیس جشنواره و مبلغ 100,000.000 ریال به بهترین فیلمنامه اقتباسی
- تندیس جشنواره و مبلغ 100,000.000 ریال به بهترین تحقیق و پژوهش در فیلم مستند
-   تندیس جشنواره و مبلغ 100,000.000 ریال به بهترین صدای فیلم
-   تندیس جشنواره و مبلغ 100,000.000 ریال به بهترین تدوین
-  تندیس جشنواره و مبلغ 100,000.000 ریال به بهترین فیلمبرداری
- هیئت داوران می‌تواند حداکثر سه دیپلم افتخار و مبلغ 80,000.000 ریال به نوآوری و خلاقیت در هر یک از ویژگی‌های «بازیگری، موسیقی، عنوان‌بندی، جلوه‌های ویژه، طراحی صحنه و لباس و ...» در فیلم کوتاه اهدا کنند.
- تندیس جشنواره و مبلغ 100,000.000 ریال به «بهترین فیلم از نگاه تماشاگران» تعلق خواهد گرفت.
2:   نگاه ویژه
-  هیئت داوران می‌توانند از بین فیلم‌های بخش مسابقه تندیس جایزه نقدی به مبلغ 150,000.000 ریال را به یکی از فیلم‌ها با مضمون  هویت ملی و افزایش سرمایه‌های اجتماعی اهدا کنند.
-  با توجه به شرایط عمومی جامعه جهانی و مسئولیت اجتماعی هنرمندان بویژه سینماگران، هیئت داوران سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران دیپلم افتخار و جایزه نقدی به مبلغ 150,000.000 ریال  را به بهترین فیلم با موضوع " کووید 19" اهدا می‌کند.
ب: سینمای بین‌الملل
این بخش با رویکرد ارزش‌های انسانی و جامعه، شامل آثار فیلم‌سازانی است که فیلم‌های خود را در قالب داستانی، مستند، پویانمایی و تجربی که خارج از کشور ایران تولید شده باشند. (آثار این بخش می‌بایست بعد از سال 1397 ( 2019 میلادی تولید شده) و همچنین تاکنون در هیچ جشنواره دیگری در ایران نمایش داده نشده باشند.)
جوایز:
-  تندیس جشنواره و مبلغ 2000 دلار جایزه بزرگ بخش بین‌الملل
-  تندیس جشنواره و مبلغ 1000 دلار به بهترین  فیلم داستانی
-  تندیس جشنواره و مبلغ 1000 دلار به بهترین  فیلم مستند
-  تندیس جشنواره و مبلغ 1000 دلار به بهترین  فیلم پویانمایی
-  تندیس جشنواره و مبلغ 1000 دلار به بهترین  فیلم تجربی
***دیگر اطلاعات بخش بین‌الملل از طریق سایت اختصاصی جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران قابل دسترسی است.
شرایط عمومی برای شرکت در بخش ملی جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران
شرکت همه‌ فیلم‌سازان، نهادها، سازمان‌های دولتی و تهیه‌کنندگان بخش خصوصی آزاد است.
توجه : ثبت‌نام و ارسال آثار در جشنواره تنها به شیوۀ اینترنتی امکان‌پذیر است بنابراین لازم است درخواست‌کنندگان با مراجعه به سایت www.iycs.ir  فرم تقاضای شرکت در جشنواره را تکمیل کرده و سپس فایل فیلم را به کد دریافتی از سایت تغییر نام داده و بارگذاری نمایند.  
حجم فایل بارگذاری شده در سایت می‌بایست بین 250 تا 1000 مگابایت باشد.
فیلم‌سازانی که فیلم آن‌ها به بخش مسابقه راه می‌یابد، می‌بایست حداکثر تا 5 روز بعد از اعلام اسامی راه‌یافتگان، نسخه اصلی فیلم را طبق شرایط فنی اعلام شده در بند زیر به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند. درصورت تأخیر دبیرخانه می تواند نسبت به حذف فیلم اقدام کند.
فیلم‌هایی که به بخش مسابقه راه می‌یابند، باید دارای نسخه زیرنویس انگلیسی باشند.
ارسال تیزر با فرمت MPG4؛ حداکثر یک دقیقه و با حجم 25 مگابایت به همراه نسخه  فیلم الزامی است.
فیلم‌هایی که به بخش مسابقه راه می‌یابند، گواهی شرکت در جشنواره دریافت خواهند کرد.
فیلم‌هایی که  از استانداردهای فنی لازم برخوردار نباشند، به تشخیص دبیرخانه جشنواره از بخش مسابقه حذف می‌شوند.
پس از راه‌یابی فیلم‌ها به  جشنواره امکان خارج کردن آن‌ها از برنامه جشنواره وجود ندارد.
تصمیم نهایی درباره موارد پیش‌بینی نشده که در مقررات حاضر لحاظ نشده و یا ابهامات ناشی از مفاد آن و تغییر در بعضی از مقررات، با دبیر جشنواره است.
تهیه کننده اثر یا نماینده قانونی ایشان با ارسال فیلم به جشنواره " بین‌المللی فیلم کوتاه تهران "، اختیار و اجازه می‌دهد که فیلم‌های منتخب را فارغ از جنبه انتفاعی و مالی و به منظور بهره‌برداری آموزشی به ویژه در دفاتر و نمایندگی‌های انجمن سینمای جوانان ایران درسراسر کشور و در قالب پاتوق فیلم کوتاه به نمایش درآورد و در این زمینه اعتراضی نخواهد داشت.
تکمیل فرم تقاضای شرکت در جشنواره به معنای پذیرش کلیه مقررات اعلام شده است.
شرایط فنی آثار راه یافته به بخش مسابقه:
تمامی آثار ارسالی باید به صورت فایل دیتا به دبیرخانه جشنواره ارائه گردند.
آثار بایستی در یکی از قطع های Full HD- HDV – DV   و لزوماً با فریم ریت‌های 24p-  25p یا 50i به دفتر جشنواره تحویل داده شوند.
فرمت‌های قابل پذیرش:
MXF
MOV (H,264)
MPEG 4 (H,264)
MPEG 2
DV AVI
تذکر مهم:  
صاحبان آثاری که به شیوه 5,1 صداگذاری شده‌اند، می‌توانند این نسخه را (5.1) به همراه نسخه استریو به دبیرخانه جشنواره ارائه نمایند.
بدیهی است به علت فراوانی آثار و محدودیت زمانی، فرمت‌های متفرقه یا فایل‌های دارای اشکال، در مرحله انتخاب آثار شرکت داده نخواهند شد.
  شرایط فنی زیرنویس: زیرنویس انگلیسی آثار باید به صورت یک‌پارچه با خود تصویر (Merg)  آماده شده باشد؛ همچنین پیشنهاد می‌شود برای تمامی آثار از فونت Arial black  در اندازه 36 با رنگ زرد و حاشیه (stork)  مشکی استفاده گردد.
گاه‌شمار جشنواره:
تاریخ شروع ثبت نام در سایت‌: هشتم تیرماه 1399
تاریخ پایان ثبت نام در سایت و ارسال آثار:  20 مردادماه 1399
اعلام فیلم‌های راه‌یافته به بخش مسابقه‌: از 26 شهریورماه 1399
نتایج بازبینی فقط از طریق سایت اختصاصی جشنواره اعلام می‌شود.
زمان برگزاری جشنواره : 7 الی 13 آبان‌ماه
توجه: تأکید می‌شود «مهلت ارسال آثار به هیچ عنوان تمدید نشده و رأس تاریخ اعلام شده، سایت ثبت‌نام بسته خواهد شد».
نشانی دبیرخانه: تهران – میدان ونک – خیابان گاندی جنوبی – خیابان نوزدهم – شماره 20 - دبیرخانه سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فراخوان جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران تندیس جشنواره و مبلغ 100 000 000 ریال به بهترین 000 000 ریال به بهترین کارگردانی در بخش فیلم جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران دبیرخانه جشنواره مبلغ 150 000 000 ریال بهترین فیلم بخش مسابقه سینمای ایران فیلم هایی هیئت داوران سی و هفتمین اعلام شده ثبت نام فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۷۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوران بخش فیلم‌های داستانی کوتاه جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی معرفی شدند

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی، بهمن ارک، آرش رصافی، مونا زندی حقیقی، بهروز شعیبی و نقی نعمتی به‌عنوان داوران بخش فیلم‌های داستانی کوتاه نخستین دوره این رویداد هنری انتخاب شدند.
۶۵ فیلم‌ داستانی کوتاه از نقاط مختلف کشور و از میان فرهنگ‌ها و اقوام متنوع برای رقابت در این بخش انتخاب شده‌اند.
آشنایی کوتاه با پیشینه اعضای داوران بخش فیلم‌های داستانی کوتاه:
بهمن ارک، کارگردان و برادرش بهرام با فیلم کوتاه «حیوان» به شهرت رسیدند. این فیلم جوایز ملی و بین‌المللی زیادی دریافت کرد، ازجمله در جشنواره کن جایزه سینه فونداسیون شد. فیلم بلند سینمایی «پوست» به کارگردانی این دو برادر نیز با استقبال مواجه شد.
آرش رصافی، کارگردان، تدوینگر و تصویربردار و مؤلف کتاب «رباعی سینما» درباره فیلمنامه کوتاه است. او سابقه مدیریت در سطوح مختلف انجمن سینمای جوانان ایران را دارد.
مونا زندی حقیقی کارگردان سینما  در سال ۱۳۸۴ پس از ساخت چند مستند و فیلم کوتاه، اولین فیلم سینمایی خود، «عصر جمعه» را ساخت که جوایز متعدد داخلی و خارجی کسب کرد. او همچنین کارگردان فیلم «بنفشه آفریقایی» با بازی فاطمه معتمدآریا است. که این فیلم نیز بسیار تحسین برانگیخت.
بهروز شعیبی، کارگردان و بازیگر و سازنده فیلم‌هایی چون «دهلیز»، «سیانور»، «دارکوب» و «بدون قرار قبلی» است و در بیش از ۱۰ فیلم ازجمله «طلا و مس»، «مهمان داریم» و «مغز استخوان» بازی کرده است. او برای کارگردانی «دهلیز» برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم بخش «نگاه نو» (مسابقه فیلم‌های اول) از جشنواره فجر شد.
نقی نعمتی، کارگردان، تهیه‌کننده، فیلمنامه‌نویس و مستندساز و سازنده فیلم‌های سینمایی «سه و نیم»، «آن سه» و فیلم کوتاه «تکلیف گمشده» است.
نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی توسط موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایران‌شناسی، به دبیری کمال تبریزی و با شعار «اقوام، ریشه ایران‌زمین»، ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت‌ در تهران برگزار می‌شود.
بخش اصلی شامل فیلم‌های داستانی (بلند و کوتاه)، مستند، انیمیشن و نماهنگ منطبق با موضوع جشنواره است که گستره‌ زیست‌بوم، آیین‌های فرهنگی و مذهبی، سبک زندگی، آداب و رسوم و سنن اقوام ایرانی، تاریخ اقوام، میراث فرهنگی ملموس و ناملموس و ظرفیت‌های گردشگری را در برمی‌گیرد.
اسامی داوران دیگر بخش‌ها متعاقباً اعلام می‌شود.

دیگر خبرها

  • فراخوان جایزه مهرگان علم (علم برای همه) دوره‌های هجدهم و نوزدهم منتشر شد
  • انتشار فراخوان دوره‌های ۲۳ و ۲۴ جایزه مهرگان ادب
  • تقدیم اجرای «هیدن» به آتیلا پسیانی
  • فراخوان اجرا در تماشاخانه‌های مهر و ماه حوزه هنری منتشر شد
  • فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • معرفی داوران مستند و نماهنگ جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی
  • سازمان سینمایی فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد
  • رسانه‌های شخصی هم می‌توانند در جشنواره ملی طنزپهلو شرکت کنند
  • معرفی داوران بخش فیلم‌های داستانی کوتاه جشنواره فیلم اقوام ایرانی
  • داوران بخش فیلم‌های داستانی کوتاه جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی معرفی شدند