Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از گرگان : آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی در دیدار مجمع نمایندگان استان گلستان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: همه باید تلاش کنند تولید در کشور رونق بگیرد و اینکه مقام معظم رهبری بر مسئله تولید تاکید داشته و دارند برای این است که  امروزه در همه جوامع بشری، تولید از اهمیت خاصی برخوردار است و همه به نقش و اهمیت آن واقفند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خطاب به نمایندگان استان در مجلس یازدهم گفت: شما اهل این استان هستید و به یاد دارید که در گذشته اگر کسی به کار کشاورزی مشغول بود یک سر و گردن از دیگران بالاتر بود و در واقع آنهایی که در جامعه امتیاز داشتند از کشاورزان بودند. اما امروز وضعیت کشاورزان ما این چنین نیست، امر تولید در همه بخش‏‌ها به‌ویژه در بخش کشاورزی به‌هم ریخته است و باید مجلس در این باره فکر اساسی کند.

نماینده مردم استان در خبرگان رهبری افزود: اینکه مردم ببینند مجلس شورای اسلامی در وظایف خودش محکم و استوار است و به وظیفه اصلی خودش در امر قانون‌گذاری و نظارت درست عمل می‌کند اعتمادشان به نمایندگان خود و مجلس بیشتر خواهد شد. همه کسانی که دستی در کار دارند باید تلاش کنند و این تلاش صادقانه باشد تا اعتماد هر چه  بیشتر مردم را جلب کنند.

نورمفیدی با اشاره به اینکه امروز یکی از مشکلات جامعه ما کم اعتمادی مردم به سازمان‌های دولتی است اضافه کرد: امروز مسئولیت شرعی و انقلابی ما ایجاب می‌کند به‌جای اینکه عده‌ای را به این جناح و عده دیگر را به آن جناح نسبت دهیم با خدا پیمان ببندیم که به این مردم در حد توان‌مان خدمت و در رفع مشکلات کشور تلاش کنیم این به نوبه خودش رضایت خدا و مردم را در پی خواهد داشت و اعتماد آنان را بر می‌گرداند.

امام جمعه گرگان گفت: ریشه اصلی و اساسی مشکلات دشمنان با جمهوری اسلامی ایران این است که ما یک راه و مسیر مستقل و مبتنی بر ارزش‌های الهی را  برای کشور خودمان انتخاب کردیم؛ مسیری را که از زمان شروع آن تا به امروز نظیر نداشته و نخواهد داشت.

وی ادامه داد: این طبع و خاصیت انقلاب ماست و یقینا این روش به‌طور طبیعی برای دشمنان ما قابل تحمل نیست. مسیر غیر از مسیر مورد نظر مستکبران توسط آنها تحمل نمی‌شود و با مشکلات عدیده روبه‌رو خواهد شد البته شک نکنیم که مشکلات، سختی‌ها و دشواری‌ها خودش سازنده خواهد بود چرا که این منطق  قرآنی ما است.

نماینده ولی‌فقیه در استان گلستان خاطرنشان کرد: بخشی از مشکلات ما به اوضاع و احوال و شرایط جهانی برمی‌گردد اما بخشی از مشکلات به مسائل داخلی خودمان مربوط است و در این بخش تا می‌توانیم باید به‌دنبال اصلاح و برطرف کردن آن باشیم. نباید ناامید شویم و باید امید را به مردم برگردانیم، شرایط حساسی داریم و از بیرون و درون مشکلات بر کشور ما فشار می‏‌آورد. اینکه بخواهیم پیمان اخلاقی ببیندیم ولی به آن عمل نکنیم هیچ فایده‌ای نخواهد داشت.

وی به نمایندگان توصیه کرد: در عمل فقط خودمان را نبینیم و به‌دنبال منافع و مصالح جناح خود نباشیم، اگر این گونه بودیم جز ناامیدی چیز دیگری را در پی نخواهد داشت. باید به خدا پناه ببریم چرا که یک روزی از این دنیا سفر می‌کنیم و بدانیم که مرگ و برزخ و قیامتی است، اینجا شاید به کسی پاسخگو نباشیم اما آنجا باید پاسخگو باشیم.

نورمفیدی گفت: ضمن توجه به تکمیل پروژه زهکشی زمین‌های زراعی استان و آشوراده تلاش کنید اجماعی در مجلس شکل بگیرد تا راه‌آهن اینچه‌برون به گنبد، آزادشهر و شاهرود و خط ریلی بندرعباس متصل و با همراهی نمایندگان استان‌های ذی‌نفع این طرح اجرایی شود چرا که نقل و انتقال کالا و تجارت کمک بزرگی به اقتصاد استان ما خواهد کرد.

48

کد خبر 1404376

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۸۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای ۵ اخطار رهبری به مجلس انقلابی | نماینده‌ای داشتیم که به «مهسا امینی» فقط فحش نمی‌داد!

برخی از نمایندگان این دوره از مجلس حاضر نشدند درباره اخطار رهبری به مجلس یازدهم که مدتی است درباره آن در فضای اصولگرایی صحبت می‎شود، صحبت کنند. برخی به دلیل آنکه اعتقاد داشتند رهبری از آن‌ها تعریف کرده، موضوع اخطار‌ها را منتفی می‌دانستند و برخی دیگر اظهار بی‌اطلاعی کردند از این تذکرات و اخطارها. درحالی‌که بودند افرادی که به صراحت درباره اینکه این تذکرات نه‌تن‌ها در رسانه‌ها بلکه صحن علنی و از سوی رئیس مجلس نیز مطرح شده است، سخن گفتند.

 

به گزارش هم میهن، مرتضی محمودوند، عضو امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با چند مصداق این تذکرات و عدم توجه برخی از نمایندگان مجلس یازدهم نسبت به آن را تشریح کرد. این گفتگو در ادامه می‎آید:

موضوعی که در این بین مطرح می‎شود این است که چرا با وجود شعار ولایتمداری رهبری، نمایندگان به‌نوعی رفتار کردند که بیش از سایر مجالس اخطار علنی رهبری را داشتند، چنانچه ایشان ۵ اخطار به مجلس یازدهم داده‌اند؟

اخطار‌های رهبر انقلاب با موضوع نیامدن پول نفت بر سر سفره‌ها مطرح شده است. هر فرد دلسوز و منصفی می‌داند که فشار معیشتی و اقتصادی بیش از حد طاقت‌فرسا بوده و به مرحله کمرشکن رسیده است. مردم ایران واقعاً نجابت دارند و با بزرگواری می‌سوزند و می‌سازند. اما نجابت و بزرگواری دلیلی بر این نیست که مسئولان به کم‌کاری‌های خود ادامه دهند. من بار‌ها در این مورد تذکراتی را به مسئولان داده‌ام.

اخطارها، اما ربطی به موضوع نفت و کوچک‌تر شدن سفره‌های مردم نداشته است. بیشتر درباره عملکرد و رفتار نمایندگان بوده است...

بله. به‌عنوان مثال استیضاح وزیران و استفاده درست از ابزار نمایندگی یکی از موضوعاتی است که رهبری درباره آن تذکر داده‌اند. من جزو افرادی بودم که استیضاح برخی از وزرا را با ۷۰ تا ۸۰ امضا مطرح کردند و هنوز امضای خود را پس نگرفته‌ام و بر سر امضای خود پا برجا مانده‌ام. در حقیقت امضای طرح استیضاح چند وزیر را که امضا کردم، هنوز در سامانه وجود دارد. در دفاع از مردم هیچ کوتاهی نکردم و با هیچ فردی هم تعارف نداشتم.

کل نمایندگان مجلس هم این رفتار را از خود نشان دادند؟

اگر این رفتار کل نمایندگان بود که الان مردم مشکلی نداشتند. من به‌عنوان عضو کمیسیون امنیت ملی نه‌فقط درباره موضوعات امنیتی بلکه به موضوعات اقتصادی و معیشتی مردم فریاد می‌زدم. اگر نمایندگان پای کار می‌ماندند قطعاً انقلابی در بودجه رخ می‌داد. نمایندگان در این دوره از مجلس می‌توانستند تحولی عظیم در توجه به معیشت (که به بودجه و تلفیق گره خورده) به وجود آورند.

لابی‌گری در این سطح و به ضرر مردم واقعاً قابل قبول نیست. امیدوارم حسن‌نیت و توجه خیرخواهانه آحاد مردم را به نفع مردم خود تفسیر به رای نکنند. این میزها، مدیریت‌ها و ریاست‌جمهوری‌ها برای هیچ‌کس نمانده است و در پایان باید گفت؛ خوش به حال کسانی که در راه دفاع از مردم مظلوم و با توجه به منافع ملی و کشور حرکت کرده باشند و بد به حال کسانی که رسماً خیانت کردند و خود را در این دنیا و آن دنیا گرفتار کردند.

مهم‌ترین توصیه رهبری در جلسات خصوصی با نمایندگان مجلس چه بود که اکثریت نمایندگان به اجرای آن تن ندادند؟

تا جایی که من می‌دانم اکثر نمایندگان دستورات رهبر انقلاب را رعایت کردند.

اگر رعایت می‌شد که نیازی به اخطار احساس نمی‌شد.

به‌عنوان مثال موضوع استعفای نمایندگان مجلس برای حضور در دولت را مطرح می‌کنند که یکی از توصیه‌های رهبر انقلاب در این مورد بوده است. دولت تعدادی از نمایندگان را نشان کرد برای وزارتخانه‌ها و مدیریت‌ها.

با توجه به توصیه رهبری چرا مجلس قبول کرد که آن‌ها استعفا دهند و از مجلس بروند؟

اتفاقاً در رای‌گیری‌ها بحث لابی‌گری‌ها مطرح بود و برخی از افرادی با خواهش از نمایندگان امضا گرفتند تا با استعفای آن‌ها موافقت کنند که به نظرم این رفتار خوب نبود. یعنی خواهش می‌کردند و تلاش نمایندگان هم این بود که خواهش همکارشان را زمین نیاندازند. البته بودند نمایندگانی که به استعفا و خروج نمایندگان از مجلس رای ندادند.

در هر صورت آن‌ها از مجلس رفتند و به توصیه رهبری عمل نشد.

اگر فرامین رهبر انقلاب را رعایت می‌کردند شرایط جامعه این نبود. تصور کنید در زمان اعتراضات ۱۴۰۱ رهبر انقلاب درباره مهسا امینی گفتند: «من دلم برای این دختر سوخت.»، اما در مجلس نماینده‌ای داشتیم که در مصاحبه‌هایش فقط فحش نمی‌داد. بسیاری از مواقع می‌گویند، ولی امر، ولایت، مسائل شرعی و...، اما در بزنگاه‌ها خود را نشان می‌دهند. به‌عنوان مثال خیانت و جنایت بالاتر از مسمومیت دختر بچه‌های مظلوم کشورمان؟ من چند بار این موضوع را مطرح کردم و در صحن درگیری ایجاد شد، تا اینکه رهبر انقلاب گفتند: «این یک جنایت است.»

بعد از صحبت رهبر انقلاب گرد مرده روی همان آقایانی پاشیدند که با من درگیر بودند. مگر رهبر انقلاب نگفتند این مسمومیت‌ها جنایت است؟ این افراد قبول نداشتند که جنایت است و به آن‌ها برخورده بود که ما مسمومیت این دختربچه‌های مظلوم را جنایت می‌دانستیم. قبل از آنکه رهبر انقلاب این جمله را بگویند، آنقدر غضب و ناراحتی داشتند که از صورت‌شان آتش می‌بارید. من گفتم این‌ها از مجلس استعفا می‌دهند و می‌روند، اما حالا دوباره شده‌اند همه‌کاره جمهوری اسلامی. وقتی رهبر انقلاب گفتند: «این جنایت است.» باید می‌گفتند: «اطاعت امر.»

به نظر شما آیا این گذاره درباره مجلس یازدهم درست است که این مجلس شعار ولایتمداری می‌دهد، اما اطاعت امر نمی‌کند؟

بی‌تعارف؛ جنگ قدرت است و نابرابری و نامردی. ما جانانه از مردم خودمان دفاع کردیم و کوتاه نیامدیم به همین دلیل امروز آرامش داریم. اما جالب است که این آقایان که حرف رهبر انقلاب را در خصوص دختربچه‌های مظلوم و معصوم را قبول نداشتند، همه‌کاره انتخابات بودند. درد از این بزرگ‌تر؟ آن‌ها تمام بچه‌های دلسوز را رسماً و عامدانه تخریب کردند. در این شرایط چه چیزی از نهاد دموکراسی و نظر ملت می‌ماند؟

دیگر خبرها

  • نقدعلی، نماینده مجلس: نیروی انتظامی قبل از آنکه لایحه حجاب به سرمنزل مقصود برسد پیش‌دستی کرد؛ قدردان شماییم/ نمایندگان نسبت به معیشت این عزیزان اقدام کنند که هر روز شهدایی را تقدیم می‌کنند
  • انتقادات تند ذوالنوری از قالیباف در صحن مجلس /قدرت باید به نمایندگان برگردد
  • مجلس باید «نماینده‌محور» باشد نه رییس‎‌محور
  • راه حل رفع مشکلات کشور رای به گزینه های توانمند در انتخابات است
  • باید بسترهای مشارکت مردم در امر رونق اقتصاد و جهش تولید را فراهم آوریم/ از بازدید نماینده‌های مجلس از زندان‌ها استقبال می‌کنیم
  • هشدار نماینده ولی فقیه به اعضای شورای اسلامی شهر ارومیه/ برای جبران عقب افتادگی‌ها از حواشی بپرهیزید
  • ماجرای ۵ اخطار رهبری به مجلس انقلابی | نماینده‌ای داشتیم که به «مهسا امینی» فقط فحش نمی‌داد!
  • نماینده‌ای داشتیم که به مهسا امینی فقط فحش نمی‌داد
  • باهنر: اغلب نمایندگان مجلس و دولتمردان می‌خواهند مشکلات را با مسائل عاطفی حل کنند
  • سلیمی: حضور گسترده مردم در انتخابات پشتوانه نمایندگان در مجلس است