Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@06:27:03 GMT

برخورد جدی با تخریب کنندگان آثار تاریخی

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۴۹۴۳۴

برخورد جدی با تخریب کنندگان آثار تاریخی

ایسنا/خراسان رضوی فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خراسان رضوی گفت: یگان حفاظت میراث فرهنگی استان خراسان رضوی در مورد تخریب آثار تاریخی در این استان به هیچ عنوان کوتاه نخواهد آمد و با متخلفان برخورد جدی خواهد داشت.

سرهنگ محمدعلی مدیر، هشتم تیر ماه، در جلسه با فرمانده انتظامی و دادستان‌ شهرستان کاشمر با بیان اینکه میراث فرهنگی امانتی گران‌بها برای انتقال به آیندگان است، اظهار کرد: فرهنگ‌سازی در زمینه حراست و پاسداری مردم از میراث فرهنگی کشور بسیار ضروری و راهگشا بوده و از ضروریات فعلی جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد: اگر حفاظت و حراست از میراث گران‌بهای فرهنگی کشور به‌ درستی انجام نشود، این ثروت ملی از بین خواهد رفت. در همین راستا بیشترین تعامل ما در هر زمینه با دستگاه قضا و نیروی انتظامی است.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خراسان رضوی اظهار کرد: بیشترین نیاز ما به پاسگاه‌های انتظامی در مناطق مرزی، کویری و شهر است چون هر گونه حفاری که انجام می‌شود، به‌ تنهایی نمی‌توانیم وارد عمل شویم بلکه باید یکی از عوامل انتظامی در کنار ما باشد تا بتوانیم حفاران غیر مجاز را دستگیر و اشیای تاریخی را ضبط کنیم.

وی تصریح کرد: باید در خصوص اهمیت میراث فرهنگی و داشته‌هایی که از گذشته به ارث رسیده، فرهنگ‌سازی و تبلیغات بیشتری شود، گفت: بدون شک در سال جاری از ظرفیت نیروی انتظامی برای حفظ و حراست آثار تاریخی استفاده بیشتری می‌شود. در سال جاری تمام تلاش خود را جهت استفاده بهتر از ظرفیت انجمن‌های میراث فرهنگی، شوراها، دهیاران، آموزش‌ و پرورش و نیروی انتظامی در جهت حفاظت از میراث فرهنگی به کار خواهیم گرفت. باید بیش از گذشته در راستای حفظ و حراست از آثار تاریخی، فرهنگ و تمدن استان گام برداریم.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان خراسان رضوی با بیان اینکه میراث فرهنگی هویت کشور است، مطرح کرد: وظیفه تمام مردم به خصوص نیروهای یگان حفاظت، حمایت و حفاظت از آثار گذشتگان و انتقال این آثار به نسل آینده است. حفظ و نگهداری از ابنیه تاریخی و میراث فرهنگی یکی از اولویت‌های یگان حفاظت است که بدون همکاری نیروی انتظامی و مردم این مهم امکان‌پذیر نیست.

مدیر گفت: علاوه بر حفاظت از آثار و میراث تاریخی، حفاظت و حراست از میراث فرهنگی و معنوی و حفظ و انتقال آن به نسل آینده از برنامه‌های مهم در دست اقدام و یکی از اصلی‌ترین مأموریت‌هاست.

فرمانده انتظامی کاشمر نیز در این جلسه اظهار کرد: میراث فرهنگی امانتی گران‌بها برای انتقال به آیندگان است و نگاه و دید فرماندهی انتظامی کاشمر به مقوله میراث فرهنگی، نگاهی از سر احساس مسئولیت و عرق ملی است.

سرهنگ حسین احمدی مطرح کرد: کارکنان فرماندهی انتظامی کاشمر در کنار مأموران پر تلاش اداره میراث فرهنگی آماده حراست از میراث فرهنگی سطح شهرستان به‌ عنوان هویت ملی خود هستند.

در این جلسه که رئیس و تعدادی از مدیران اداره میراث فرهنگی شهرستان کاشمر و همچنین معاونان و مدیران فرماندهی انتظامی کاشمر حضور داشتند، در زمینه ساماندهی و شناسنامه‌دار کردن اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی، ترسیم نقشه جغرافیایی آثار میراث فرهنگی حوزه کلانتری‌ها و استفاده بهینه از اقامتگاه‌های بوم‌گردی و جهانگردی این شهرستان برنامه‌ریزی شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تخریب آثار تاریخی کاشمر میراث فرهنگی نیروی انتظامی انتظامی کاشمر خراسان رضوی آثار تاریخی یگان حفاظت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۹۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسخه‌های خطی آثار سعدی در موزه بزرگ خراسان رونمایی شد

 معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی در حاشیه رونمایی از این آثار افزود: این مراسم با توجه به وجود نسخ خطی نفیس در گنجینه موزه بزرگ خراسان و به مناسبت روز بزرگداشت «ابومحمد مشرف‌الدین مصلح بن‌عبدالله بن‌مشرف» متخلص به سعدی، شاعر و نویسنده پارسی‌گوی ایرانی برگزار شد.

احسان زهره وندی ادامه داد: یکی از اولویت‌های کاری معاونت میراث فرهنگی خراسان رضوی تبیین و معرفی مشاهیر ادبی ایران است که از اسفند سال گذشته با برنامه (بزرگداشت نظامی) شروع و در سال‌جاری نیز ادامه خواهد داشت و طبق تقویم فرهنگی اقدام به برپایی نمایشگاه‌های مشاهیر فرهنگی و هنری براساس آثار موجود در خراسان رضوی می‌کند.

وی بیان کرد: در این مراسم ۲ نسخه خطی نفیس سعدی از کلیات گلستان و یک رقعه متعلق به دوره تیموری رونمایی شده است.

معاون میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: یکی از نسخه ها شامل غزلیات سعدی به ضمیمه غزلیات قاسم انوار و بخشی از دیوان حافظ است که با خط نستعلیق ۱۴ سطری نوشته شده و تاریخ تحریر آن مربوط به دوره تیموری و قرن ۱۰ هجری قمری است.

زهره وندی ادامه داد: نسخه دیگر کلیات سعدی شامل گلستان، بوستان و دیوان اشعار بوده که با خط نستعلیق تحریر شده است.

نسخه های خطی سعدی از سوم تا نهم اردیبهشت ماه در موزه بزرگ خراسان واقع در بوستان کوهسنگی مشهد از ساعت ۹ تا ۲۰ میزبان علاقه‌مندان به هنر، شعر و ادبیات فارسی است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • تخلفی که در «سنگلج» رخ داده است
  • سعدآباد پر حاشیه
  • سعدآباد پرحاشیه
  • خبرنگاران با چشم خود اثرات فرونشست بر آثار تاریخی اصفهان را دیدند/ ترک سه انگشتی در دیوار مسجد علیقلی آقا/ آثار تاریخی اصفهان فرو می ریزد؟ (فیلم)
  • ۷۰ اثر موزه شوش مرمت شد
  • ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز
  • میراث فرهنگی به سنگلج کمک کند/بی‌اعتنایی به طرح توسعه تئاتر قدیمی
  • کشف هزار و ۷۶۰ عدد سکه فلزی تاریخی از منزل یک روستایی در مراغه
  • حاجی بادام؛ میراث شیرین یزدی‌ها
  • نسخه‌های خطی آثار سعدی در موزه بزرگ خراسان رونمایی شد