Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ یک سخنگوی اتحادیه اروپا در واکنش به درخواست قانونگذاران آمریکایی برای تروریستی خواندن کل حزب الله به طور ضمنی با آن مخالفت و تاکید کرده که شاخه سیاسی حزب الله بخش اجتناب ناپذیر از فضای سیاسی لبنان است.

چندین نماینده مجلس نمایندگان و سنای آمریکا با ارسال نامه‌ای به اتحادیه اروپا خواستار تروریستی خواندن شاخه سیاسی حزب الله لبنان از سوی بروکسل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نامه که توسط نماینده جمهوریخواه «مارشا بلکبرن» و «جکی راسن» نماینده دموکرات و دونماینده دموکرات و جمهوریخواه دیگر تهیه و نوشته شده است از اعضای اتحادیه اروپا خواسته است که همه فعالیتهای سیاسی و نظامی حزب الله در لیست سیاه قرار بگیرد و علاوه بر بازوی نظامی، شاخه سیاسی این گروه نیز به عنوان گروه تروریستی ممنوع شود.

در این نامه ادعا شده است، «آمریکا در مقابله با تروریسم جهانی مصمم است و ما شرکا و متحدان خود را ترغیب می‌کنیم که به تلاشهای ما ملحق شوند. برای این منظور ما قویا از اتحادیه اروپا می‌خواهیم که کل فعالیتهای سازمان حزب الله را تروریستی اعلام کند.»

اتحادیه اروپا در سال 2013 شاخه نظامی حزب الله را در لیست تروریستی خود قرار داده است اما فعالیتهای سیاسی این جنبش را تحریم نکرده است.

در ماه آوریل، آلمان به تبعیت از آمریکا علاوه بر شاخه نظامی، شاخه سیاسی حزب الله را هم ممنوع اعلام کرد و به کشورهایی مثل کانادا و انگلیس، پاراگوئه و آرژانتین در این زمینه پیوست. 

براساس گزارش هیل، این نامه به دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا در واشنگتن ارسال شده است. یک سخنگوی اتحادیه اروپا در واکنش به این اخبار گفته، ما از ارسال نامه مطلع هستیم و تاکید کرد که شاخه سیاسی حزب الله بخش اجتناب ناپذیر از فضای سیاسی لبنان است. 

این سخنگوی اروپایی در ادامه تاکید کرده است که با توجه به پیچیدگی توازن سیاسی در لبنان و شرایط شکننده در منطقه، اتحادیه اروپا خود را ملزم به گفت‌وگوی سازنده سیاسی با همه احزاب و طرفهای سیاسی در لبنان می‌داند و آن را برای ثبات در این کشور و حتی اتحادیه اروپا و همچنین غرب آسیا ضروری می‌داند.

وی در عین حال تاکید کرد که اتحادیه اروپا به همکاری خود با کل  دولت لبنان ادامه خواهد داد. 

اخبار مرتبط واکنش نصرالله به تلاش ها برای خلع سلاح حزب الله لبنان دلیل تصمیم اخیر آلمان علیه حزب الله لبنان چه بود؟ واکنش تند شمخانی به اقدام آلمان علیه حزب الله لبنان واکنش قالیباف به اقدام آلمان علیه حزب الله لبنان تحلیل هانی زاده از تروریستی اعلام کردن حزب الله لبنان توسط دولت آلمان ایران اقدام آلمان علیه حزب الله لبنان را محکوم کرد اقدام آلمان در تروریست خواندن ‎حزب الله لبنان خطای استراتژیک است

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا اتحادیه اروپا حزب الله لبنان تروریستی اعلام کردن حزب الله لبنان سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی آلمان علیه حزب الله لبنان شاخه سیاسی حزب الله اتحادیه اروپا اقدام آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۱۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانونگذاران آمریکایی در بن‌بست ارائه کمک‌های بیشتر به رژیم صهیونیستی و اوکراین

پس از کش‌وقوس‌های فراوان میان دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، طرح کلی طرح خود را برای انتقال کمک‌های خارجی مبنی بر چهار لایحه جداگانه کمک به اوکراین، رژیم‌صهیونیستی و تایوان و دیگر اولویت‌های امنیت ملی را ارائه و اعلام کرد که این لوایح جداگانه به رای گذاشته خواهد شد.

پیشنهاد مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا پس از ماه‌ها تأخیر در تصمیم‌گیری در مورد موضوعی که حزبش را در تنگنا قرار داده و جایگاه سیاسی او را تهدید می‌کرد، پیشنهاد خود را در یک نشست غیرعلنی کنفرانس حزب جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان در کنگره مطرح کرد.

هیل در گزارش خود آورده است: براساس این طرح کمک‌ها به اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان هر کدام لایحه خودشان را دارند و چهارمین لایحه بر اولویت‌های امنیت ملی تمرکز دارد. بر خلاف قانون کمک‌های خارجی ۹۵ میلیارد دلاری سنا که عناصر مختلف را در یک بسته واحد ترکیب می‌کند. سپس هر پیشنهاد جداگانه به رأی گذاشته می‌شود. به گفته جانسون، چهارمین لایحه مربوط به امنیت ملی شامل پیشنهادی برای پرداخت کمک به اوکراین از طریق توقیف دارایی‌های روسیه است. طرحی برای ارائه بخشی از کمک‌ها در قالب وام؛ و تحریم‌های جدید علیه ایران در پی حملات اخیر ایران به سرزمین‌های اشغالی.

کمک‌های واشنگتن به کی‌یف به دلیل مخالفت جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا مدتهاست به بن‌بست رسیده، اما چندین رسانه خبری گزارش کرده‌اند که به زودی این کمک‌ها وارد مرحله رای‌گیری خواهد شد.

روزنامه نیویورک تایمز به نقل از «مایک جانسون» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا نوشت: «ما می‌دانیم که جهان نظاره‌گر چگونگی واکنش ما است. رهبران روسیه، چین و ایران رصد می‌کنند که آیا آمریکا در کنار متحدانش خواهد ایستاد یا خیر و البته ما این کار را خواهیم کرد.»

جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا پیشتر از کمک‌های ایالات متحده به اوکراین به ارزش ۶۱ میلیارد دلار که در ماه اکتبر توسط «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا رونمایی شد، مخالفت کردند. آنها تاکید داشته‌اند که این مبالغ می‌تواند خرج مصارف داخلی کشور شود و مسئله عبور مهاجران غیرقانونی از مرز با مکزیک اولویت بالاتری نسبت به جنگ اوکراین دارد.

اگرچه برخی از اعضای این مجلس از کمک به اوکراین حمایت و پیش‌بینی می‌کنند که در صورت رای‌گیری این بسته کمکی از حمایت ۷۰ درصدی برخوردار خواهد شد، اما حامیان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا در مجلس نمایندگان این کشور با ارسال کمک‌های واشنگتن به کی‌یف مخالف هستند.

دونالد ترامپ اخیرا طی رویدادی در کنار مایک جانسون با اشاره به جنگ اوکراین و کمک‌های واشنگتن به کی‌یف که با ماه‌هاست با بن‌بست مواجه شده است، تاکید کرد: «اگر کمک‌ها به اوکراین در قالب وام باشد، با تصویب کنگره مشکلی نخواهم داشت. هم‌چنین متحدان اروپایی باید با سطح کمک واشنگتن به کی‌یف هماهنگی داشته باشند.»

طبق گزارش تلویزیون سی‌ان‌ان، «مارجوری تیلور گرین» نماینده جمهوری‌خواه در مجلس نمایندگان آمریکا ضمن انتقاد از این اقدام مایک جانسون در صفحه ایکس نوشت: «این مسئله ضدیهودی است که بودجه اسرائیل را وابسته به بودجه نازی‌های اوکراینی در نظر بگیریم. اینها باید لایحه‌های جداگانه باشند.»

این مسئله و دو دستگی میان قانونگذاران آمریکایی شاید به قیمت برکناری مایک جانسون تمام شود البته او خود در این خصوص به سی‌ان‌ان گفت به نگرانی‌ها مبنی بر برکناری‌اش اهمیت نمی‌دهد و می‌خواهد کارش را انجام دهد.

او افزود: «ما در حال گفتگو و رایزنی هستیم که آیا می‌توانیم هر دو کمک را در یک بسته قرار دهیم و به مجلس سنا بفرستیم یا اینکه باید جداگانه تصویب شوند. ترجیح شخصی من جداگانه است، اما اجازه دهیم اعضا تصمیم‌گیری کنند.»

طبق گزارش‌های منتشر شده، جانسون ظاهرا طی نشستی پشت در‌های بسته به جمهوری‌خواهان گفته است ک قصد دارد لایحه کمک به اوکراین را به رای‌گیری بگذارد و البته طبق آنچه انتظار می‌رود، مجلس نمایندگان آمریکا احتمالا کمک‌های بیشتر به رژیم صهیونیستی و تایوان را جداگانه به رای بگذارد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • پلیس بلژیک برای کنفرانس راستگرایان اروپا محدودیت ایجاد کرد
  • بورل: نمی‌توانیم سپاه را «تروریستی» اعلام کنیم | به نفع همه است شاهد رویارویی نباشیم
  • بورل: نمی‌توانیم سپاه را «تروریستی» اعلام کنیم
  • نمی‌توانیم سپاه را «تروریستی» اعلام کنیم
  • بورل: اتحادیه اروپا نمی‌تواند سپاه را «تروریستی» اعلام کند
  • قانونگذاران آمریکایی در بن‌بست ارائه کمک‌های بیشتر به رژیم صهیونیستی و اوکراین
  • زد و خورد در پارلمان گرجستان در جریان تصویب لایحه «ماموران خارجی»
  • موضع دو گانه ماکرون در قبال روسیه
  • درخواست کمیسیون اروپا از کنگره آمریکا برای حمایت از اوکراین
  • هشدار کمیسیون اروپایی درباره اعمال نفوذ روسیه بر انتخابات