Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

تفاهم‌نامه راه‌اندازی شهرک نوآوری و استارتاپی در حوزه کشاورزی روز یکشنبه ۸ تیرماه جاری در جلسه‌ای با حضور دکتر محمدرضا موحدی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف و دکتر محمد مجابی، مدیرعامل شرکت مادر تخصصی خدمات کشاورزی امضا شد.

اخبار اقتصادی- بر اساس این تفاهم‌نامه بنا است که مجتمع خدمات فناوری دانشگاه شریف در راه‌اندازی این شهرک همکاری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه، دکتر مجابی مدیرعامل شرکت مادر تخصصی خدمات کشاورزی با اشاره به ظرفیت‌های موجود برای فعالیت‌های استارتاپی در حوزه کشاورزی و ضرورت استفاده از این ظرفیت‌ها، اظهار کرد: وزیر جهاد کشاورزی بر استفاده از استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی تاکید دارد و از آنجایی که ما شرکت مادر تخصصی خدمات کشاورزی هستیم، تلاشمان این است که اولین شهرک استارتاپی کشاورزی را راه‌اندازی کنیم تا به عنوان پایلوت مورد استفاده قرار بگیرد.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی خدمات کشاورزی ادامه داد: در همین راستا زمینی حدود ۵۰ هکتار در کرج در نظر گرفتیم تا این مجموعه در آنجا راه‌اندازی شود.

وی با اشاره به اینکه یکی از اولویت‌های مد نظر توجه به عرضه محصولات کشاورزی است، اظهار کرد: عمده عرضه محصولات کشاورزی در حال حاضر از طریق میدان‌های میوه و تره بار صورت می‌گیرد و با توجه به ظهور و بروز فروش دیجیتال در بخش‌های مختلف در نظر داریم که این مسئله را در حوزه کشاورزی نیز فعال کنیم.

دکتر مجابی همچنین گفت: شرکت مادر تخصصی خدمات کشاورزی همچنین مسئولیت ماهیان خاویار را دارد و اینکه چگونه بتوانیم از چرخه تولید در مراحل مختلف حمایت کنیم، از جمله اولویت‌های دیگر است که در این زمینه هم می‌توان از ظرفیت‌های موجود بهره برد. همچنین یکی از معضلات ما مربوط به بسته‌بندی است و این هم از زمینه‌های دیگری است که باید به آن توجه کرد.

وی همچنین به شرایط موجود برای فعالیت در مناطق آزاد اشاره کرد و گفت: این مناطق در حال حاضر بیشتر در حوزه واردات مورد نظر هستند، اما این شرایط وجود دارد که پس از اجرای طرح پایلوت بتوانیم در مناطق آزاد نیز موارد مشابه را راه‌اندازی کنیم.

در بخشی از این نشست دکتر محمدرضا موحدی، معاون پژوهش‌وفناوری دانشگاه شریف نیز در رابطه با یافتن اولویت‌ها و ظرفیت‌های بالقوه موجود اظهار کرد: می‌توان کار را با چند رویداد استارتاپی آغاز کرد و با این کار می‌توان نظرات فارغ‌التحصیلان و دانشجویان را هم به این حوزه جلب کرد و سپس روی چند مسئله خاص تمرکز کرد.‌

وی افزود: همچنین این امکان وجود دارد که در شتاب دهنده دانشگاه شریف کار شتاب‌دهی شرکت‌ها را انجام بدهیم.

دکتر موحدی تاکید کرد: از آنجایی که حوزه کشاورزی وسیع است، باید با بررسی در مرحله پایلوت، روی چند موضوع برای اجرا تمرکز کنیم.

بر اساس اعلام دانشگاه شریف، پس از این نشست، دکتر مجابی از بخش‌های مختلف مجتمع خدمات فناوری دانشگاه صنعتی شریف بازدید کرد و با نوع فعالیت‌های این مرکز آشنا شد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: محصولات کشاورزی خاویار مناطق آزاد کشاورزی جهاد کشاورزی دانشگاه صنعتی شریف کشاورزی واردات شرکت مادر تخصصی خدمات کشاورزی حوزه کشاورزی دانشگاه شریف راه اندازی ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۱۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع یک هزار و ۸۴۰ تن کود یارانه‌ای در شهرستان چالدران در سال ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،محمود مظلومی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گفت: در سال ۱۴۰۲ حدود ۸۰ درصد سهمیه کودی شهرستان چالدران جذب شد (رشد ۱.۳ برابری توزیع کود یارانه ای).
مظلومی افزود: کود توزیعی شامل یک هزار و ۶۱۳ تن کود ازته، ۲۱۷ تن کود فسفاته و ۱۰ تن کود پتاسه می‌باشد.
مظلومی در ادامه گفت شرکت خدمات حمایتی کشاورزی یکی از مهم‌ترین شرکت‌های زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی می‌باشد که به‌عنوان اولین و بزرگترین زنجیره تأمین و توزیع نهاده‌های کشاورزی در ایران، وظیفه بسیار مهم تهیه، تأمین و توزیع انواع نهاده‌های کشاورزی شامل کود‌های یارانه‌ای، سم و بذر را در سطح کشور برعهده دارد.

دیگر خبرها

  • اهدای جایزه دکتر موسی‌خانی به ۳ نفر از برگزیدگان
  • بررسی نقش هولدینگ های صنعتی در آینده اکوسیستم نوآوری
  • توزیع یک هزار و ۸۴۰ تن کود یارانه‌ای در شهرستان چالدران در سال ۱۴۰۲
  • کرمانشاه صاحب شهرک فناوری می‌شود
  • برنامه ریزی برای راه اندازی ساخت اتاق اتوبوس و تریلی در واگن سازی زرند
  • ساخت کامپوزیت‌های پلیمری خودروانکار دردانشگاه صنعتی
  • ساخت کامپوزیت‌های پلیمری خودروانکار دردانشگاه صنعتی اصفهان
  • ماهواره‌های متعددی در مرحله ساخت داریم
  • فاز اول «شهرک فناوری» کرمانشاه امسال کلید می‌خورد
  • تالاب «میقان» در مسیر مرگ خاموش!/ شرکت دانش‌بنیان در حوزه ایزوگام راه‌اندازی می‌شود