Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@22:16:51 GMT

ساخت دستگاه هوشمند مدیریت مصرف اکسیژن در شیراز

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۵۵۴۱۲

ساخت دستگاه هوشمند مدیریت مصرف اکسیژن در شیراز

ایسنا/فارس معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به ساخت دستگاه هوشمند مدیریت مصرف اکسیژن، برای کمک به بیماران مبتلا به بیماری‌های خاص ریوی، گفت: این دستگاه به همت اعضای هیئت علمی و پژوهشگران این دانشگاه عملیاتی شده است.

یونس قاسمی گفت: اکسیژن درمانی به عنوان یک روش مهم در درمان بیماری‌های خاص ریوی (حاد و مزمن) جایگاه ویژه‌ای دارد و این دستگاه با همت اعضای هیئت علمی و پژوهشگران دانشگاه، برای مدیریت میزان اکسیژن مصرفی در بیماران ریوی خاص طراحی و تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت علمی گروه مهندسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و یکی از سازندگان این دستگاه نیز گفت: در این روش اکسیژن با غلظت بالاتر از حد معمول( ۲۱درصد) برای بیمار تجویز می‌شود

به گزارش ایسنا به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شیراز، حسین پارسائی افزود: عیب بیشتر سیستم‌ها و روش‌های موجود، پایین بودن راندمان  آنها است، طبق تحقیقات درصد قابل توجهی از اکسیژن موجود در سیلندر که در برخی موارد بیش از ۵۰درصد که باید اکسیژن موردنیاز بیمار را تامین کند، هدر می‌رود.

او ادامه داد: دستگاه هوشمند مدیریت مصرف اکسیژن به صورت  فعال، جریان اکسیژن را کنترل کرده و از هدر رفتن آن جلوگیری می‌کند و در نتیجه باعث کاهش چشمگیر هزینه‌های تامین اکسیژن می‌شود.

فوق تخصص بیماری‌های ریه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت: این دستگاه با پایش برخی علایم حیاتی بیمار، در صورت بروز هرگونه اشکال در تحویل اکسیژن به بیمار، مراقبین را مطلع می‌کند.

سید معصوم معصوم پور افزود: این دستگاه علاوه بر استفاده در بیمارستان، قابلیت استفاده در منزل بیمار را نیز دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دستگاه هوشمند اکسیژن دانشگاه علوم پزشکی شیراز دانشگاه علوم پزشکی شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۵۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق عشایری کرمانشاه

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه از انجام واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق و کانون‌های پرخطر سطح استان کرمانشاه خبر داد. - اخبار استانها -

ابراهیم شکیبا در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، از واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق عشایر و روستایی استان خبر داد و اظهار داشت: کودکان زیر پنج سال در مناطق صعب‌العبور و چادرنشین از 30 اردیبهشت تا دوم خردادماه علیه بیماری فلج اطفال واکسینه می‌شوند و تلاش می‌شود تمام کودکان این سرزمین واکسینه شوند.

وی عنوان کرد: همزمان با هفته سلامت فردا چهارشنبه پنجم اردیبهشت‌ماه ویزیت کلینیک‌های تخصصی و مراکز درمانی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه رایگان است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه، گفت: همچنین روز جمعه و همزمان با آخرین روز از هفته سلامت همکاران ما در مساجد جامع حضور پیدا می‌کنند و در قالب میز خدمت به نمازگزاران خدمت‌رسانی می‌کنند.

شکیبا با اشاره به اینکه مصرف قارچ‌های سمی و خودرو در طبیعت ممنوع است، عنوان کرد: از مردم درخواست می‌شود به هیچ عنوان از قارچ‌هایی که در طبیعت رشد می‌کنند استفاده نکنند و حتی به آن دست نزنند و تنها از قارچ‌های بسته‌بندی شده استفاده کنند.

وی با بیان اینکه در صورت مشاهده نشانه‌های اولیه مسمومیت با مصرف قارچ‌های خودرو باید بیمار سریعا به مراکز درمانی انتقال یابد گفت: مسمومیت با قارچ‌های سمی علائم زودرس شامل حالت تهوع، استفراغ، گیجی و مشکلات مغزی را ایجاد می‌کند، اما عوارض دیررس آن بسیار خطرناک‌تر و شامل آسیب‌های کبدی، مغزی و کلیوی است و حتی در برخی موارد منجر به مرگ خواهد شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه، افزود: پزشکان توصیه می‌کنند از مصرف قارچ‌های خودرو به ویژه قارچ‌هایی که در کنار تنه درختان می‌رویند یا توسط افراد بومی به صورت فله‌ای جمع‌آوری می‌شوند، خودداری شود.

شکیبا بیان کرد: در آخرین گزارش از مصرف قارچ‌های سمی پنج نفر از افراد یک خانواده مبتلا و در بیمارستان بستری شدند و درمان آن‌ها به سختی انجام شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم پزشکی شیراز
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز
  • قلیان با گاز خنده!
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • سه بیمار شیرازی با اهدای عضو دختر ۱۸ ساله تربت جامی جان دوباره گرفتند
  • واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق عشایری کرمانشاه
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ را نفر را نجات داد