Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا مظفر گفت: تهیه لباس فرم در مدارس به هیچ عنوان الزامی نیست و مدیران اجازه اجباری کردن آن را ندارند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ این روزها که به شروع ثبت نام مدارس نزدیک می‌شویم باز هم خانواده‌ها مجبور هستند با به دست گرفتن حواله ای که مدیران مدرسه به آنها می‌دهند برای خرید لباس فرم جدید به مراکز تولیدی مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعیین لباس فرم برای مدارس با الگوی مشخصی برای هر مدرسه، اتفاق جدیدی نیست و طی سال‌های گذشته در نظام آموزشی وجود داشته اما تغییر دائمی رنگ و مدل، اجبار برای تهیه هرساله آن و افزایش قیمت به صورت سالانه سبب شده تا خانواده‌ها از این موضوع شکایت داشته باشند.

این روزها خانواده‌ها به دلیل شرایط سخت اقتصادی مشکلات بسیاری دارند؛ سبد مصرفی خانواده را به گونه‌ای مدیریت می‌کنند که پاسخگوی نیازهای اولویت‌دار باشد.

یکی از هزینه‌هایی که خانواده‌های دانش آموزان باید هر سال بپردازند تهیه لباس فرم است که متاسفانه در برخی از مدارس مدیران از الزامی بودن تهیه این لباس جدید سخن می‌گویند در حالی که طبق قانون، اجباری در این زمینه وجود ندارد.

شنیده می شود برخی از مدیران مدرسه، دانش آموزی که لباس فرم جدید بر تن نداشته باشد را از حضور در کلاس منع می‌کنند به این ترتیب خانواده‌ها مجبور هستند تحت هر شرایطی هزینه‌ای بالای 100 هزار تومان برای خرید لباس فرم جدید بپردازند و لباس سال گذشته فرزند خود را دور بیندازند.

بماند اینکه گفته می شود برخی از این مدیران مدرسه با مراکز تولیدی قرارداد دارند و این خانواده‌ها هستند که می سوزند اما وزارت آموزش و پرورش هر ناحیه باید کاری کنند تا این هزینه اضافی از دوش خانواده‌ها برداشته شود چرا که آنها برای ثبت نام مدرسه، بیمه، کلاس فوق برنامه، کتاب‌های درسی و... به اندازه کافی متحمل هزینه می‌شوند.

زهرا مظفر، مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش، با اشاره به اجباری نبودن خرید لباس فرم جدید برای خانواده‌ها گفت: تهیه لباس فرم در مدارس به هیچ عنوان الزامی نیست و شرایط آن صراحتا در آئین نامه اجرایی ذکر شده است.

او افزود: طبق آئین نامه، لباس فرم مدرسه باید لباسی ساده، دارای رنگ مناسب باشد و هیچ لزومی به تغییر هر ساله آن نیست.

مظفر با اشاره به اختیاری بودن خرید هر ساله لباس فرم گفت: بسیاری از خانواده‌ها هستند که تمایل دارند از لباس فرم سال گذشته فرزند خود استفاده کنند تا هزینه اضافی متحمل نشوند بنابراین از آنجایی که خرید لباس فرم هر ساله، هیچ الزامی ندارد خانواده‌ها در خرید آن مختار هستند و لزومی ندارد هر سال برای تهیه لباس فرم به مدرسه وجهی پرداخت کنند.

او تصریح کرد: اینکه بعضی از مدارس می‌خواهند همه دانش آموزان، لباس هماهنگ داشته باشند، کاملا اختیاری است و اگر دانش آموزی مایل نباشد این کار را انجام دهد هیچ اجباری برای او وجود ندارد.

مظفر ادامه داد: ما تنوع و تعدد لباس در هر پایه تحصیلی را تائید نمی‌کنیم اتفاقا لباس فرم مدرسه باید طوری طراحی شود که امکان استفاده در سال‌های بعد و پایه‌های دیگر هم داشته باشد.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: اگر خانواده‌ای دراین خصوص گلایه‌ای دارد، می‌تواند شکایت خود را در سامانه ثبت کند و ما حتما به آن رسیدگی می کنیم.

او افزود: بسیاری از خانواده‌ها به دلیل اینکه فرزندشان می‌خواهد سال‌ها در مدرسه تحصیل کند از بازگو کردن اینگونه مشکلات دوری می کنند بنابراین باید به آنها گفت رسیدگی به شکایات کاملا بدون ذکر هویت انجام می‌شود و جای نگرانی ندارد.

مظفر عنوان کرد: اجباری کردن تهیه لباس فرم جدید از طرف مدیر مدرسه تخلف است و اگر از طریق ثبت شکایت به چنین موردی برخورد کنیم حتما رسیدگی جدی صورت می‌گیرد.

انتهای پیام: 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش نظام آموزشی مراکز تولیدی لباس فرم مدرسه مدیران مدرسه لباس فرم جدید خرید لباس فرم تهیه لباس فرم لباس فرم جدید خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۷۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قاطع با پیمانکاران متخلف

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیرکل هماهنگی، نظارت و کنترل امور مناطق شهرداری تهران با حضور در شهرداری منطقه ۵ تهران به منظور بررسی طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در این منطقه گفت: پیگیری قانونی درباره خودرو‌ها و مراکز جمع آوری و نگهداشت غیرمجاز زباله و پسماند انجام می‌شود.

سید محمد فیاض افزود:با متخلفانی که در اجرای طرح ساماندهی و جمع آوری زباله گرد‌ها همکاری نکرده و کارشکنی می‌کنند از طریق ضابطان قضایی یگان حفاظت شهرداری برخورد قانونی می‌شود.

در ادامه رییس مرکز رصد و پایش آسیب‌های اجتماعی کلانشهر تهران نیز گفت:با پیگیری‌های انجام شده مقرر شد تا معتادان متجاهر در مراکز بیش از شش ماه نگه داری شوند.

عبدالمجید رحمانی گفت: این افراد پس از ترک اعتیاد با ارایه خدمات آموزشی به جریان اشتغال اضافه شده و تحت نظارت مستمر خواهند بود.

وی ادامه داد: در موضوع کودکان کار و خیابان، اخلاق، مهربانی در کنار قاطعیت مدنظر است و باید از طریق مراکز غربالگری، کودکان مورد نظر به بهزیستی تحویل داده شده تا تحت حمایت یک سازمان تخصصی قرار گیرند.

شهردار منطقه ۵ نیز با اشاره به اهمیت مدیریت، ساماندهی و برخورد قاطع در مقوله ساماندهی اجتماعی و پسماند گفت: باید با داشتن روحیه جمعی و با رویکرد تشویقی موضوع پسماند بین شهرداری و شهروندان مطرح و از همه ظرفیت‌ها بهره برداری کرد.

داوود گودرزی افزود: با توجه به وجود مجموعه‌های تجاری و اداری گسترده در منطقه ۵ تهران می‌بایست با انعقاد تفاهم نامه‌های همکاری در حوزه پسماند، اقدامات جدی صورت پذیرد.

دیگر خبرها

  • یک کشته در فروشگاه لباس
  • قتل عجیب فروشنده مزون توسط دختر ۱۱ ساله
  • عزل معاون متخلف به‌ دلیل تنبیه دانش‌ آموز | عکس
  • عزل معاون متخلف مدرس به‌دلیل تنبیه دانش‌آموز
  • عزل معاون متخلف به‌دلیل تنبیه دانش‌آموز مرزن‌آبادی
  • قتل در مزون لباس
  • قتل در شیراز / دختر ۱۱ ساله در مزون لباس فروشنده را کشت!
  • دختر ۱۱ ساله فروشنده مزون لباس را با چاقو کشت
  • برخورد قاطع با پیمانکاران متخلف
  • پلمب واحد‌های متخلف تهیه و توزیع در استان یزد