Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: دانشگاهها و شرکت های دانش بنیان باید برای کاهش و رفع آلودگی های زیست محیطی در واحدهای صنعتی، معدنی و خدماتی کشورمان، طرح های علمی و عملیاتی ارائه دهند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان قم، سید رضا موسوی مشکینی در نشست مشترک با اعضای پژوهشکده محیط زیست دانشگاه قم گفت: بهره مندی از ظرفیت های علمی دانشگاهها و شرکت های دانش بنیان برای کاهش و رفع آلودگی های زیست محیطی واحدهای صنعتی، مسأله بسیار مهمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه واحدهای صنعتی با اطلاع از مخاطرات زیست محیطی آلاینده ها، قطعا از راهکارهای علمی و فناورانه برای کاهش و رفع این آلودگی ها استقبال می کنند، اظهار داشت: امیدواریم با مشارکت جدی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور، بتوانیم گام های مثبت و مؤثری برای دستیابی به صنایع سبز و پاک برداریم.
* باید از نگرانی های عمومی نسبت به مخاطرات زیست محیطی در جامعه بکاهیم
وی بر ضرورت اجرای طرح «مپسا» در استان قم با هدف مدیریت و پایش سیستمی آلاینده های زیست محیطی واحدهای صنعتی، خدماتی و معدنی تأکید کرد و گفت: اجرای این طرح در راستای تحقق سیاست های کلی محیط زیست و اجرای قوانین و ضوابط زیست محیطی در کشورمان، بسیار مؤثر خواهد بود و باید مورد توجه جدی مسؤولان قرار بگیرد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم در پایان با بیان اینکه همه باید تلاش کنیم تا از نگرانی های عمومی نسبت به تهدیدات زیست محیطی در جامعه بکاهیم، تصریح کرد: بهبود و ارتقاء وضعیت محیط زیست در جامعه، نیازمند همکاری، تعهد و مشارکت همه مردم و مسؤولان است و در این راستا باید از ظرفیت های علمی و قانونی به خوبی استفاده کنیم.
در این نشست همچنین طرح های تحقیقاتی و پیشنهادهای پژوهشی دانشگاه قم در راستای کنترل، پایش و رفع آلودگی های زیست محیطی استان قم در حوزه های گوناگون فنی و حقوقی ارائه و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: آلودگی های زیست محیطی واحدهای صنعتی زیست محیطی برای کاهش محیط زیست استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۷۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۶۲ واحد آلاینده در مه ولات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان مه ولات گفت: سال گذشته تعداد ۶۲ واحد آلاینده که به دلیل رفع آلودگی اخطار دریافت کرده بودند و اقدامی برای رفع آلایندگی در مهلت مقرر انجام نداده‌اند به عنوان صنعت آلاینده معرفی شده‌اند.

اباذر حسین‌نژاد افزود: شناسایی صنایع آلاینده محیط‌زیست در زمینه‌های آب، خاک و هوا یکی از وظایف سازمان حفاظت محیط‌زیست است که به منظور حفاظت، بهبود و بهسازی محیط‌زیست و پیشگیری از هر نوع آلودگی که موجب بر هم زدن تعادل و حفظ محیط‌زیست می‌شود، انجام می‌گیرد.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۶۰ مورد بازدید و پایش واحد‌های صنعتی و خدماتی در حوزه شهرستان انجام شده است، گفت:در این بازدیدها، ۸۷ فقره اخطاریه رفع آلودگی صادر شد که تعداد ۱۲ واحد به دلیل عدم رعایت قوانین و مقررات محیط‌زیست و تداوم آلودگی محیط‌زیست برای رسیدگی به مراجع قضایی معرفی شدند.

اوافزود: تعداد مجوز‌های محیط‌زیستی صادره برای استقرار و بهره‌برداری از واحد‌های صنعتی در یک سال گذشته ۴۸ مورد بوده که انتظار می‌روند واحد‌های مذکور نیز به تعهدات محیط‌زیستی خود عمل نمایند.

حسین نژاد گفت:با توجه به فصل پیش رو و مطابق با ماده ۱۵ قانون هوای پاک صنایع و واحد‌های تولیدی مکلف به کاشت و نگهداری فضای سبز با گونه‌های مشجر کم‌آب طلب و متناسب با اقلیم هستند.

 

دیگر خبرها

  • آمادگی ایران برای جلوگیری از فجایع زیست محیطی
  • شناسایی ۶۲ واحد آلاینده در مه ولات
  • ثبت بیش از ۵۰۰ مورد آلودگی زیست محیطی در لرستان
  • دستگیری ۷۰۳ شکارچی و صیاد متخلف در سال گذشته
  • اجرای ۲۰ برنامه در هفته زمین پاک استان
  • کشف و جمع آوری تورهای متخلفین صید غیرمجاز در تالاب نوروزلو میاندوآب
  • ۲۰ درصد پسماندهای خانگی پلاستیک‌ است
  • کسب رتبه دوم خراسان رضوی در پایش‌ های زیست محیطی کشور
  • چهارمحال و بختیاری باید استان گردشگری و نه صنعتی باشد
  • خراسان رضوی در پایش‌های زیست محیطی کشور دوم شد