Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدمهدی مزارعی در گفت‌وگو در خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره راه‌اندازی سراهای نوآوری حول ظرفیت‌های منطقه و استان بوشهر اظهار کرد: باتوجه به ظرفیت‌های جنوب استان بوشهر و فعالیت 35 پتروشیمی و تعدد پالایشگاه‌های بزرگ در این منطقه پتانسیل بی‌نظیری را برای این استان رقم می‌زند. می‌توان گفت بیش از 70 درصد ذخایر انرژی کشور در جنوب استان بوشهر انباشت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به‌همین منظور مجوز اولیه راه‌اندازی سرای نوآوری «نفت، گاز و انرژی» از معاونت فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی اخذ شده است و درحال اختصاص فضای مناسب هستیم. در سفر مدیران معاونت فناوری و نوآوری به استان بوشهر پیشنهاد راه‌اندازی سرای نوآوری «تأسیسات هسته‌ای» داده شده که در انتظار موافقت اصولی با این سرا هستیم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد واحد بوشهر بیان کرد: باتوجه به گذشت 8 سال از فعالیت نیروگاه شماره یک و افتتاح نیروگاه‌های شماره دو و سه در آینده‌ای نزدیک، تربیت نیروی متخصص نیروگاهی و جذب پروژه‌های فناورانه از این مجموعه‌های فنی بسیار مهم است. هریک نیروگاه‌ها در فاز راه‌اندازی به هزاران نفر نیروی کار ماهر نیاز خواهند داشت.

مزارعی از حجم بالای پروژه‌های فناورانه و طرح‌های تحقیقاتی در مجتمع‌های نیروگاهی خبر داد و گفت: با وجود فرصت‌های جذب پروژه‌های فناوری و پژوهشی، سهم دانشگاه آزاد از این حجم بسیار ضعیف است واین فرصت‌ها اغلب در اختیار دانشگاه‌های تهران گذاشته می‌شود. سراهای نوآوری و مراکز تحقیقاتی می‌توانند در رصد و جذب این فرصت‌ها نقش اثرگذاری ایفا کنند.

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد بوشهر اکنون تفاهم‌نامه‌ها و همکاری‌های مطلوبی با تأسیسات هسته‌ای آغاز کرده که با راه‌اندازی سرای نوآوری «تأسیسات هسته‌ای» در آینده می‌تواند نتایج خوبی را در حوزه اشتغال دانشجویان و گسترش ارتباط با صنعت عاید دانشگاه کند. براساس توافقی که با صنایع هسته‌ای منطقه صورت گرفته، تربیت نیروهای فناور، خلاق و ماهر در حوزه تأسیسات هسته‌ای و تأمین نیروی کاردان باید در دستور کار قرار بگیرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد واحد بوشهر از پیشنهاد راه‌اندازی سرای نوآوری «فناوری‌های حوزه دریا» خبر داد و افزود: حوزه ساخت شناورها با حضور شرکت‌هایی چون صدرا و شهید محلاتی و بازار بزرگ بین‌المللی، حوزه زیست فناوری و آبزی‌پروری و حوزه گردشگری دریامحور ذیل فعالیت‌های اصلی این سرای نوآوری دیده شده است. بیش از 70 درصد از میگوی ایران در بوشهر تولید می‌شود و تولید گونه‌های جلبک فقط مختص این استان است که می‌توان از این ظرفیت‌ها در رونق کسب‌وکارهای نوین و نوپا مربوط به آن استفاده کرد.

مزارعی درباره ظرفیت‌های گردشگری استان بوشهر خاطرنشان کرد: طبق آمار سال گذشته استان بوشهر بعد از استان مازندران دومین استان مهمان‌پذیر و توریستی کشور انتخاب شده است. رشد گردشگری استان در سال‌های گذشته بسیار چشم‌گیر بوده و ضروری است دانشگاه در راستای ایجاد کسب‌وکارهای نوین در این حوزه فعال شود.

انتهای پیام/

358 / 167 سرای نوآوری نفت و انرژی دانشگاه آزاد بوشهر تاسیسات هسته ای نیروگاه هسته ای

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد بوشهر تاسیسات هسته ای نیروگاه هسته ای راه اندازی سرای نوآوری تأسیسات هسته ای دانشگاه آزاد استان بوشهر ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۸۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از ۶ دستاورد صنایع خلاق و فرهنگی در رویداد ملی «مانوین»

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر قرائی در نشست خبری رویداد ملی صنایع خلاق مانوین که امروز که در محل مدرسه دارالفنون برگزار شد، اظهار کرد: در سند ملی توسعه فناوری‌های نرم و فرهنگی که مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است، ۷ راهبرد برای گفتمان‌سازی و مشارکت مردم به منظور توسعه کاربردهای فناوری‌های نرم و فرهنگی پیش‌بینی شده است و برای رسیدن به این راهبردها برنامه‌هایی مانند ایجاد بستر مشارکت مردمی، تسهیل‌گری کسب و کارها و ظرفیت رسانه ملی در نظر گرفته شد.

وی با بیان اینکه برای دستیابی به این راهبردها، رویداد ملی صنایع خلاق مانوین برنامه‌ریزی شده است، اظهار کرد: مانوین سقفی برای صنایع خلاق بوده و عنوانی برگرفته شده از اکوسیستم نوآوری و خانه‌های خلاق است. این رویداد قرار است از ۱۸ تا ۲۲ اردیبهشت همزمان با برگزاری رویداد اینوتکس در محل پارک فناوری پردیس برگزار شود.

دبیر اجرایی رویداد مانوین اهداف عمومی این رویداد را آشنایی زیست بوم حوزه نوآوری و فناوری، ایجاد فرصت عرضه دانش تولید شده، ایجاد فرصت‌های سرمایه‌گذاری، ایجاد فرصت هم افزایی در استفاده از منابع مشترک، ارتباط بخش دولتی با بخش خصوصی در قالب نیازهای فناورانه، ایجاد نشاط و شوق در حوزه صنایع خلاق، نشر فرهنگ نوآوری و نوآوری در جامعه ایرانی-اسلامی، توسعه مهارت‌های اندیشیدن و توسعه خلاقیت و مهارت‌های ذهنی، استفاده از فناوری‌های نوین و ایجاد فضای همگرایی و مشارکت فعالان حوزه آموزش و یادگیری نظیر محتوا، دوره، بازی و اسباب‌بازی و لوازم‌التحریر و ابزارهای کمک آموزشی عنوان کرد.

قرائی با اشاره به اینکه در بخش نمایشگاهی این رویداد شرکت ها و هسته های خلاق در ۲۸ غرفه به ارائه جدیدترین دستاوردهای خود را در حوزه‌های مختلفی چون نوشت افزار، سبک زندگی، مد و پوشاک و غیره می پردازند، افزود: این رویداد بخشی تحت عنوان «روایت پیشرفت» دارد که در این بخش نیز بازدیدکنندگان با روند پیشرفت کشور در حوزه صنایع خلاق آشنا می‌شوند و در بخش رویدادی نیز با برگزاری ۳ استیج به بررسی موضوعاتی چون ارائه گزارش‌ عملکردها، رونمایی از کتاب‌ها و برندهای جدید، پروژه‌های پیشران و نوآوری‌های اجتماعی پرداخته می‌شود.

وی با اشاره به رونمایی از برخی محصولات و دستاوردهای حوزه صنایع خلاق گفت: تاکنون ۱۲ محصول برای رونمایی به ما پیشنهاد شده است که در حال بررسی هستیم، ولی احتمالا ۶ محصول، پلتفرم و برنامه برای رونمایی انتخاب خواهد شد.

کد خبر 6086527 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • نمایشگاه بین‌المللی صنایع وابسته فرش ماشینی برگزار می‌شود
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • مخاطرات عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی
  • افزایش فضای کارخانه نوآوری درخشان یزد
  • فضای کار اشتراکی در زیست‌بوم فناوری و نوآوری چیست؟
  • دیوارهای کارخانه نوآوری درخشان یزد برداشته شود
  • رونمایی از ۶ دستاورد صنایع خلاق و فرهنگی در رویداد ملی «مانوین»
  • تاکید بر تعاملات بین المللی ایران در حوزه علمی فناوری با دانشگاه‌های جهان
  • شرکت‌های دانش‌بنیان بوشهر برای حل مسائل زیست محیطی پای کار هستند
  • داوری: در تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون عدد در سال نزدیک شده‌ایم