Web Analytics Made Easy - Statcounter

سلسله جلسات هفتگی درس‌هایی از صحیفه سجادیه در مسجد ۷۲ تن مجموعه سرچشمه برگزار می‌شود. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جلسات هفتگی «تفسیر صحیفه سجادیه» توسط حجت‌الاسلام محمدجواد حاج‌علی‌اکبری، روزهای دوشنبه هر هفته در ساعت 18 در مسجد 72 تن مجموعه سرچشمه برگزار می‌شود.

شرکت‌کنندگان در این جلسه لازم است که از آوردن کودک در جلسه خودداری کنند و استفاده از ماسک الزامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در این جلسات به نشانی میدان بهارستان، نرسیده به چهار راه سرچشمه، انتهای خیابان صیرفی‌پور، مسجد 72 تن، بنیاد فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی (یادمان شهدای هفتم تیر) مراجعه کنند.

مناظرات امام رضا (ع) | تفسیری از امام هشتم درباره جایگاه والای عترتاجتماع بزرگ مجازی "دختران حاج قاسم" در حمایت از حجابگناهی که بخشیده نمی‌شود

انتهای پیام/

R1410/P/S4,37/CT12 واژه های کاربردی مرتبط دهه کرامت امام سجاد (ع) بیشتر بخوانید... بهشتی: بخشندگی فقط بخشی از معنای کرامت است

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دهه کرامت امام سجاد ع دهه کرامت امام سجاد ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۰۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام جماعت متفاوت «مسجد آبی»

کتاب «مسجد آبی» سرگذشت جالب مسجد امام علی(ع) در هامبورگ را به همراه حضور موثر شهید بهشتی به‌عنوان امام جماعت این مرکز فرهنگی روایت می‌کند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، دومین چاپ از کتاب "مسجد آبی" از سوی نشر معارف در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفت. این اثر که به قلم محسن ذوالفقاری نوشته شده، دربردارنده اقدامات و خاطرات شهید آیت‌الله بهشتی در مسجد امام علی(ع) مرکز اسلامی هامبورگ است.

ذوالفقاری که پیش‌تر کتاب "تشکیلات بهشتی" را نوشته بود، در جریان نگارش این اثر با خاطرات شهید بهشتی درباره چرایی و چگونگی راه‌اندازی مسجد امام علی(ع) در آلمان روبرو می‌شود و این اولین جرقه‌ای بود که در ذهن این نویسنده برای پرداختن به سرگذشت یک مسجد و امام جماعت آن زده شد.

امام جماعت متفاوت «مسجد آبی»

شهید بهشتی پنج سال و دو ماه مسئولیت امام جماعت این مسجد را علی‌رغم میل باطنی در ابتدای امر برعهده داشت؛ دوره‌ای که به گفته ذوالفقاری خود نمونه عینی و بارز تشکیلات‌داری شهید بهشتی بود. نویسنده در مقدمه کتاب به جریان راه‌اندازی این مسجد و چگونگی انتخاب شهید بهشتی برای برعهده گرفتن مسئولیت امام جماعت این مسجد اشاره می‌کند؛ مسجدی که بعدها به عنوان مرکزی برای فعالیت‌های انقلابی متدینین شناخته می‌شود.

پول شاه خونی است

مسجد امام علی(ع) با حمایت مادی و معنوی آیت‌الله بروجردی پس از رونق گرفتن جلسات مذهبی در آلمان راه‌اندازی شد.مرحوم آیت‌الله بروجردی اولین بانی مسجد بودند که پس از اعلام این طرح در همان ابتدای امر مبلغ 10 هزار تومان معادل شش هزار مارک آن زمان به این امر اختصاص دادند، منوط بر اینکه مسجد در بهترین نقطه شهر و در زمینی مرغوب ساخته شود تا نشان‌دهنده همت و شان مسلمانان باشد. ایشان بر استفاده از پول پاک در ساخت این مسجد تاکید داشتند. شهید بهشتی نیز پس از قبول مسئولیت با این استدلال که هر پولی لیاقت صرف شدن در ساخت مسجد را ندارد، از پذیرفتن برخی کمک‌ها امتناع می‌کرد. به عنوان نمونه، در جریان سفر شاه به آلمان، کمک محمدرضا شاه برای مسجد را نپذیرفت و اعلام کرد که پول شاه، خونی است.

خلاقیت‌های نوآورانه به کمک نشر معارف اسلامی بیایند

 

مهمترین مسجد آلمان چگونه ساخته شد؟

ذوالفقاری پس از اشاره به سرگذشت پرماجرای ساختن این مسجد، به چگونگی انتخاب شهید بهشتی و اقدامات وی می‌پردازد. کتاب "مسجد آبی" در سه فصل مقدمات و انگیزه‌ها، اقدامات و خاطره‌ها و پرسش‌ها و پاسخ‌ها تدوین شده است. در فصل نخست، شهید بهشتی از چرایی و چگونگی قبول مسئولیت و مختصری نیز از سفر خود به هامبورگ می‌گوید. فصل آخر مربوط به زمانی است که به ایران بازمی‌گردد و با پرسش‌های مردم، خبرنگاران و بازجویی‌های ساواک درباره سفرش به آلمان و قبول بار سنگین امامت مسجد مواجه می‌شود.

فصل میانه، که اصلی‌ترین فصل کتاب است، اقدامات و خاطره‌های ایشان را شامل می شود که در مدت پنج سال و دو ماه، درآنجا مشغولیت داشته‌ است. اصلی‌ترین بخش این فصل گزارشی است از فعالیت‌های مرکز اسلامی که در دوازده عنوان بیان شده‌است. ذیل هرکدام از سرفصل‌های اقدامات نیز خاطره‌ها و پیام‌هایی به بیان و قلم این شهید بزرگوار آمده است.

مسجد امام علی(ع) که در میان شهروندان هامبورگ به دلیل استفاده از هنر ایرانی اسلامی با عنوان مسجد آبی شناخته می‌شود، یکی از هزاران مساجدی است که در تاریخ انقلاب نقش بسزایی در شکل‌دهی به جریان‌های انقلابی داشت؛ مساجدی که کارکرد فرهنگی داشتند و توانستند با انتخاب درست در نحوه فعالیت، تشخیص درست نیاز مخاطب و سپردن مسئولیت خطیر امام جماعت به افراد کاردان و موثر، نقش غیر قابل انکاری در جامعه داشته باشند و در یک کلام، به مرکزی مردمی تبدیل شوند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • رویداد بین‌المللی همتایابی در اقتصاد دریامحور برگزار می‌شود
  • نتایج آزمون جشنواره سراسری قرآن و عترت (ع) دانشجویان اعلام شد
  • واکاوی اصل ۲۲ قانون اساسی در سلسله جلسات شرح مبسوط قانون اساسی
  • رشد ۵۰ درصدی آثار هنری شرکت کننده در جشنواره بین المللی امام رضا
  • جلسات درس اخلاق آیت الله هاشمی علیا برگزار می شود
  • پیگیری جلسات کمیته فنی برای انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال
  • نشست هیات اندیشه ورزی اتباع استان گلستان
  • برپایی بازارچه هفتگی صنایع‌دستی و سوغات در موزه صنایع‌دستی گلستان
  • بازدید میدانی مدیرعامل شرکت ملی مس از طرح‌های توسعه‌ای مجتمع مس سرچشمه
  • امام جماعت متفاوت «مسجد آبی»