Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران، سید حسین نصیری افزود: عدم دریافت کمک‌های مردمی و اخذ هرگونه تعهد به جز وجوه مربوط به کتب درسی و بیمه حوادث دانش آموزی، مواردی است که به طور ویژه مورد نظارت قرار می‌گیرد و ثبت نام دانش آموزان مطابق با دستورالعمل اجرایی ثبت نام دانش آموزان، آئین نامه اجرائی و آموزشی مدارس و نیز مصوبات شورای آموزش و پرورش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی آموزش و پرورش مازندران رعایت منشور حقوق شهروندی و صیانت از حقوق مردم را در روند ثبت نام مهم برشمرد و بر رعایت اصل تکریم و کرامت انسانی و رفتارهای محترمانه و اداره شایسته امور برپایه قانون مداری، کارآمدی، شفافیت و عدالت تأکید کرد.

رئیس اداره ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات آموزش و پرورش استان مازندران اضافه کرد: رعایت اصل بی‌طرفی و پرهیز از هرگونه پیش‌داوری و همچنین حق دسترسی آسان و سریع به خدمات اداری از دیگر مؤلفه هایی هستند که مدیران مدارس باید سرلوحه کاری خود قرار دهند.

شرط محل سکونت در ثبت نام مدارس مازندران 

پیش از این نیز آموزش و پرورش مازندران با تاکید بر اینکه ثبت نام دانش‌آموزان فقط بر اساس محدوده جغرافیایی محل زندگی انجام می‌شود ، اعلام کرد که اعمال شرط معدل ، برگزاری آزمون ورودی یا مصاحبه در مدارس برای ثبت نام خلاف مقررات بوده و تخلف محسوب می‌شود.

همچنین آموزش و پرورش مازندران اعلام کرد که مهم‌ترین شاخص‌های نظارت و بازرسی بر فرآیند ثبت نام دانش‌آموزان در مدارس استان به گونه ای است که با توجه به شرایط کرونا، مدارس با تمهیدات ویژه پذیرای خانواده‌ها جهت ثبت نام دانش‌آموزان در مقاطعی که به حضور فیزیکی نیاز است، خواهند بود.

همچنین تاکید شده است که عدم دریافت کمک‌های مردمی و اخذ هرگونه تعهد به جز وجوه مربوط به کتب درسی و بیمه حوادث دانش‌آموزی، ارائه رسید به اولیا در قبال دریافت مبالغ مجاز از جمله مواردی است که به طور ویژه مورد نظارت قرار می‌گیرد.

طبق اعلام آموزش و پرورش بررسی و پیگیری شکایات نخست باید در سطح شهرستان یا منطقه صورت پذیرد و در صورت عدم رسیدگی شکایات در شهرستان ها یا مناطق ، می‌توان از طریق سامانه http://shekayat.medu.ir اقدام کرده و یا با شماره  تلفن ۳۳۳۱۴۱۲۶-۰۱۱ تماس گرفت.

مازندران بیش از ۵۳۰ هزار دانش آموز دارد که از این تعداد امسال بیش از ۳۰ هزار نفر به دلیل پایان تحصیل از گردونه تحصیل خارج شده و پیش بینی می شود حدود ۴۰ هزار دانش آموز جدید به این تعداد افزوده شود. 

برچسب‌ها مدارس اداره کل آموزش و پرورش مازندران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس اداره کل آموزش و پرورش مازندران مدارس اداره کل آموزش و پرورش مازندران آموزش و پرورش مازندران ثبت نام دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۰۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمید حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش در یک گفت‌وگوی تلفنی با موضوع راه‌اندازی مدارس سمپاد در مناطق عشایری گفت: یكی از مهم‌ترین حوزه‌های تمركز وزارت آموزش‌وپرورش موضوع توسعه عدالت تربیتی و کیفیت‌بخشی به برنامه‌های آموزشی و پرورشی در مدارس است.

وی افزود: به‌خصوص در مدارس سمپاد كه بخشی از مدارس دولتی ما را تشكیل می‌دهند موضوع بسط عدالت تربیتی اهمیت دارد. توجه به همه دانش‌آموزان اهمیت دارد و دسترسی به مدارس با كیفیت برای همه دانش‌آموزان باید فراهم شود.

حسینی اظهار كرد: سازمانی به نام سازمان سمپاد داریم كه برای دانش‌آموزان تیزهوش كار برنامه‌ریزی درسی را به صورت اختصاصی انجام می‌دهد. ما با همكاری سازمان پرورش استعدادهای درخشان یا سمپاد شرایطی را فراهم كردیم كه برای مناطق عشایری به‌ویژه بتوانیم تلاش كنیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش اظهار كرد: راه‌اندازی مدارس سمپاد به این شكل است كه حداقل باید سه هزار دانش‌آموز در پایش وجود داشته باشد كه برای راه‌اندازی مدرسه سمپاد مجوز داده شود.

او افزود: ما در بیست‌وشش استان دانش‌آموزان عشایری داریم كه در دوازده استان ادارات مستقلی هستند كه حوزه عشایر را پیگیری می‌کنند. در بقیه استان‌ها نیز واحدی موضوع مربوط به دانش‌آموزان عشایری را پیگیری می‌کند.

معاون آموزش ابتدایی خاطر نشان کرد: آذربایجان غربی بیشترین جمعیت دانش‌آموزان در حوزه عشایر را دارد. سه استان بیشترین جمعیت دانش‌آموزان عشایری را دارند كه استان خوزستان و استان گلستان در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند. معمولاً از هر هزار نفر بیست‌وسه نفر از دانش‌آموزان تیزهوش هستند.

حسینی گفت: ما باید جمعیت دانش‌آموزی حداقلی داشته باشیم تا شرایط را برای آنها فراهم كنیم. ما نیاز به واحد شبانه‌روزی آموزشی داریم. استان آذربایجان غربی امسال توانست این شرایط را فراهم كند. دو استان دیگر برای سال بعد می‌توانند آماده شده و از تجربه استان آذربایجان غربی استفاده كنند. هدف ما این است كه ظرفیت را برای رشد استعدادها فراهم كنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • قیچی قسمتی از لباس دانش‌آموزان دریکی از مدارس دلگان
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟
  • تقویت نظارت ها بر عرضه بهداشتی شیر در مدارس از مهمترین مصوبات کمیته صیانت از سلامت و امنیت غذایی مردم
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار
  • نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی اعلام می‌شود
  • اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری کشور