Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، سید یاسر رایگانی ظهر دوشنبه در حاشیه مراسم تودیع و معارفه مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در حال حاضر شیب احتکار اقلام بهداشتی به ویژه ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی کننده در کشور به طور کامل نزولی و تقریباً نزدیک به صفر است.

وی تاکید کرد: شیب افزایشی پرونده‌های اقلام بهداشتی که در ماه‌های گذشته به ویژه در اسفندماه ۹۸ و فروردین ماه سال جاری وجود داشت، از آن تاریخ به بعد سیر نزولی به خود گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در خصوص توزیع اقلام بهداشتی در کشور گفت: در حال حاضر توزیع این اقلام توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی در سطح استان‌ها انجام می‌شود و هیچ نقصی در این فرایند نداریم.

رایگانی افزود: طبق توافقی که داشته‌ایم، اقلام بهداشتی کشف شده را نیز تحویل هیأت امنای ارزی وزارت بهداشت در تهران می‌دهیم.

وی در خصوص احتکار دارو و پرونده‌ها در این حوزه، گفت: بیشترین تلاش‌ها بر این است که در زمینه دارو اقلام مورد نیاز مردم بر اساس مؤلفه‌های وزارت بهداشت به خوبی تأمین شده و در سطح استان‌ها در اختیار مراکز زیر مجموعه وزارتخانه قرار داده شود.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به اینکه تلاش ما بر این است که رأی پرونده‌های صنفی در کوتاه‌ترین زمان ممکن صادر شود، گفت: پرونده‌های دارویی از جمله این موارد است، مهمترین پرونده‌های دارویی که حکم آن صادر شده در استان البرز بوده است، به عبارتی البرز مهمترین استان در زمینه پرونده‌های دارویی است.

رایگانی در خصوص مسائلی که در زمینه خودرو، افزایش قیمت آن و کشف خودروهای احتکار شده وجود دارد، توضیح داد: در بحث خودرو تا زمانی که عرضه و تقاضا با هم تنظیم نشود مشکلات وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه وزیر صنعت اعلام کرده که در سال جاری یک میلیون و ۲۰۰ هزار خودرو تولید و در بازار توزیع می‌شود، گفت: انتظار ما در سازمان تعزیرات حکومتی به عنوان مرجع رسیدگی کننده به این حوزه این است که روند توزیع خودروها به شکلی باشد که قطره چکانی و مناسبتی نباشد و کار توزیع در تمام ایام سال انجام شود.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با تاکید بر اینکه باید خودروهای توزیع شده به دست مصرف کننده واقعی برسد، عنوان کرد: فرآیند خرید خودرو برای تمامی مصرف کنندگانی که در این حوزه به خودرو نیاز دارند نیز باید تسهیل شود.

رایگانی در خصوص اینکه روند طرح پیش فروش خودروها توسط دو شرکت خودروسازی کشور چگونه بوده است؟ گفت: مطلع هستیم که روند تحویل خودروها در دو شرکت خودروسازی ایران خودرو و سایپا در حال انجام است و امیدواریم هرچه سریع‌تر این خودروها وارد بازار شود.

وی تاکید کرد: به یقین حضور ۲۵ هزار خودرویی که در قالب طرح پیش فروش میان مصرف کنندگان توزیع می‌شود، می‌تواند بخشی از نیاز بازار را تأمین کند اما باز هم این اقدامات کامل و کافی نیست و روند عرصه خودرو از سوی شرکت‌های خودروسازی کشور باید با تعداد و تیراژ بیشتری انجام شود تا ضمن رسیدن آن به دست مصرف کنندگان واقعی موجب کوتاهی دست دلالان خودرو شود.

بر اساس این گزارش، در این آئین غلامرضا سالاری به عنوان مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز معارفه و علی اکبر مختاری تودیع شد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: افزایش قیمت خودروسازی تعزیرات حکومتی وزیر صنعت اقلام بهداشتی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت سازمان تعزیرات حکومتی اقلام بهداشتی پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۲۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مادر و دختر قاچاقچی ارز در شیراز، نقره داغ شدند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر کل تعزیرات حکومتی استان فارس گفت: پرونده کشف ۳۰ هزار دلار از ۲ مسافر به مقصد امریکا در شعبه سوم بدوی تعزیرات شیراز رسیدگی شد.
غلامرضا سالاری ادامه داد: شعبه با توجه به مدارک موجود و کافی نبودن توضیحات متهمان پیرامون پرونده، تخلف قاچاق را محرز دانست و علاوه بر ضبط ارز‌های کشف شده، هر کدام از متهمان را به پرداخت ۷ میلیارد و ۸۲۶ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ۲ برابر ارزش ریالی ارز‌های کشف شده محکوم کرد
این افراد جمعاً به پرداخت ۱۵ میلیارد و ۶۵۲ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند.
سالاری افزود: مأموران پلیس فرودگاه شهید دستغیب شهرستان شیراز این تخلف را هنگام بازرسی از مسافران در فرودگاه، کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی استان ارسال کردند.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان فارس گفت: خروج ارز از کشور بیش از ۵ هزار یورو و جابجایی بیش از ۱۰ هزار یورو معادل آن با سایر ارز‌ها درون کشور قاچاق محسوب و پرواز و خروج مسافر تا تعیین تکلیف تخلف و پرداخت کامل جریمه ممنوع می‌شود.

دیگر خبرها

  • جریمه ۴۴ هزار میلیارد ریالی اصناف متخلف همدان
  • پرونده ۲ هزار نانوایی متخلف به تعزیرات حکومتی البرز ارجاع شد
  • مادر و دختر قاچاقچی ارز در شیراز، نقره داغ شدند
  • دود سیگار قاچاق به چشم قاچاقچی رفت
  • ماجرای کشف ۳۰ هزار دلار از دو مسافر آمریکا
  • هشدار تعزیرات حکومتی استان به مشاوران املاک اردبیل
  • از کار افتادن سنسور قاچاقی خودرو
  • جریمه قاچاقچی سنسور خودرو در اهواز
  • قاچاقچی کود شیمیایی در بهار نقره داغ شد
  • نقره داغ قاچاقچی کود شیمیایی در بهار