Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، منوچهر فخری معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان در جلسه بررسی و رسیدگی به مسائل و موارد پیرامون شهمیرزاد با اشاره به وجود ۵۷ نقطه حادثه‌خیز در مسیر‌های ارتباطی استان که باعث واژگونی و تصادفات می‌شود گفت: با توجه به اینکه واژگونی و خواب‌آلودگی یکی از دلایل اصلی و پرتکرار تصادفات در جاده‌های استان به شمار می‌رود لذا شناسایی ۲۴ نقطه با اولویت اصلی در دست بررسی، اصلاح و ایمن‌سازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او انسان‌محوری را حلقه مفقوده برنامه‌ریزی مدیریت شهری برشمرد و ابراز داشت: کلید اصلی موفقیت و رسیدن به نتیجه مطلوب در این مهم نهادینه‌شده است لذا انتظار می‌رود شهرداری‌های استان انسان‌محوری را در دستور کار قرار دهند.

فخری بابیان اینکه توجه به انسان‌محوری باید مورد توجه شهرداری و برنامه ریزان این شهر توریستی واقع شود افزود: شناسایی نیاز‌ها و آسیب‌شناسی، از لازمه‌های داشتن شهری پویا و بانشاط محسوب می‌شود که انتظار می‌رود موردتوجه سیاست‌گذاری‌های شهری قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان با بیان اینکه این استان ظرفیت گردشگری بالایی دارد ابراز داشت: برای تبدیل استان به مقصد گردشگری باید از ظرفیت‌های موجود بهره گرفت و ضمن آن برنامه‌ریزی‌های مناسب نیز از جمله ساماندهی راه‌های استان در دستور کار قرار گیرد.

او بابیان اینکه حفظ باغات به‌عنوان زیبایی شهمیرزاد خط قرمز استانداری است تصریح کرد: حفظ و حراست از این مجموعه‌ها به‌عنوان سرمایه‌ای برای نسل جدید در دستور کار است و لحظه‌ای نیز از آن عقب‌نشینی نخواهیم کرد.

انتهای پیام / ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پروژه عمرانی تصادفات جاده ای تاسیسات گردشگری نقاط حادثه خیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۳۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۳۰ نقطه پرخطر در مسیر گذرگاه‌های اربعین

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت: در مسیر گذرگاه‌های اربعین کشور ۱۳۰ نقطه پرخطر شناسایی شده که تاکنون ۷۰ نقطه برطرف شده و تا اربعین بیشتر آنها ایمن می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، داریوش امانی، امروز در بازدید از پایانه مرزی شلمچه در جمع خبرنگاران گفت: در 2 پایانه اربعینی شلمچه و چذابه در خوزستان اقداماتی از سال گذشته در حوزه بهسازی و ایمن سازی راه‌ها شروع شده که همچنان ادامه دارد.

وی در ادامه با اقدامات انجام شده در مرزهای اربعین اشاره کرد و افزود: زائران اربعین از ورودی پایانه‌های مرزی گذرگاه‌های اربعین حسینی باید از تونل سرد و زیر سایه‌بان و مه‌پاش مسیر را ادامه دهند که سال گذشته بیشترین میزان نصب سایه‌بان به انجام رسید و امسال نیز تداوم دارد.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت: همچنین محوطه سازی و بهسازی پایانه‌ها، افزایش  سرویس‌های بهداشتی و نصب سایه‌بان جدید از اقدامات در دستور کار برای اربعین سال‌جاری است.

وی با اشاره به اینکه برای تامین ناوگان اتوبوسی و ریلی اقداماتی در دست انجام است، گفت: وزیر راه و شهرسازی نیز برای تامین اتوبوس مسافری از تولید داخل یا واردات ناوگان از کشورهای اطراف پیگیری های لازم را انجام داده، علاوه بر اینکه با کشور عراق مذاکراتی برای ورود اتوبوس‌های این کشور برای جابه‌جایی زائران به عتبات عالیات در اربعین انجام شده است.

امانی با اشاره به نقاط حادثه خیز گفت: بر اساس استانداردهای موجود و اظهار نظر پلیس 887 نقطه پرحادثه در کشور وجود داشت که 400 نقطه در سال گذشته برطرف و بر اساس برنامه ریزی در سال جاری 487 نقطه پرخطر دیگر نیز ایمن می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت: 487 نقطه پرخطر جاده‌ای با اولویت مسیرهای اربعین تا پایان سال ایمن می‌شوند.

وی افزود: در مسیر گذرگاه‌های اربعین کشور نیز 130 نقطه پرخطر شناسایی شده که تاکنون 70 نقطه برطرف و تا اربعین بیشتر آنها ایمن می‌شوند.

امانی گفت: نیازمندی‌های استان‌های مسیر گذر زائران اربعین حسینی شناسایی شده و بر اساس برآوردها حدود 10 هزار میلیارد ریال از مطالبات پیمانکاران در سال جاری پرداخت و حدود 20 هزار میلیارد ریال نیز برای اجرای طرح‌ها و فعالیت‌های اربعین امسال در نظر گرفته خواهد شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: سال گذشته برای رفع نقاط پرحادثه، بهسازی، روشنایی، نصب نیوجرسی، خط کشی و روکش آسفالت 25 هزار میلیاردریال طرح تعریف شد که امسال نیز همین اقدام در دست انجام است.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • رفع آب‌گرفتگی معابر در ۱۰ نقطه شهرکرد
  • رفع آبگرفتگی معابر در ۱۰ نقطه شهرکرد
  • نصب سیستم روشنایی جدید در ۱۲  نقطه از محور‌های ارتباطی آذربایجان‌غربی
  • رفع ۴۰۰ نقطه پرحادثه در کشور/ احداث بزرگراه اهواز خرمشهر در دستور کار
  • توجه نکردن به دستور ایست پلیس، حادثه آفرید
  • شناسایی ۱۳۰ نقطه پرخطر در مسیر گذرگاه‌های اربعین
  • رفع ۷۰ نقطه حادثه خیز در مسیر‌های منتهی به مرز‌ها
  • مرگ ۱۰۹ نفر در تصادفات درون شهری کرمانشاه
  • مهار حریق گسترده در دامداری سمنان
  • اصلاح ۱۴ نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های استان اردبیل