Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کارگروه آموزش‌های الکترونیکی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: بیش از ۹۰ درصد آموزش‌های ترم تحصیلی آینده الکترونیکی خواهد بود که البته پیش‌بینی تمام دانشگاه‌های مطرح دنیا هم همین مساله است. 

به گزارش مشرق، رییس جمهوری در هفته های گذشته اعلام کرد که سال تحصیلی دانشگاه ها از ۱۵ شهریورماه برگزار می شود و خوابگاه و کلاس خلوت، یک اصل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این زمینه منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری هم بر ادامه آموزش های الکترونیکی در سال تحصیلی آینده، تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: زمان آغاز سال تحصیلی جدید دانشجویان

در طول تعطیلی کلاس های درس دانشگاه ها و الکترونیکی شدن آموزش ها، وزارت علوم بلافاصله کارگروه آموزش های الکترونیکی را با ترکیبی از اعضای هیات علمی چند دانشگاه کشور تشکیل داد که در ترم دوم تحصیلی، این کارگروه برای تسهیل آموزش های مجازی در دانشگاه ها چندین توصیه و دستورالعمل را به مراکز آموزش عالی ابلاغ کرد.

علی اکبر صفوی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا درباره اقدامات کارگروه آموزش های الکترونیکی برای سال تحصیلی آینده، اظهار داشت: برنامه ریزی های آموزشی در اختیار کارگروه نیست و فقط نظرات و توصیه های کارشناسی به دانشگاه ها ارائه می دهد؛ برنامه ریزی های آموزشی برای ترم تحصیلی آینده فقط در اختیار دانشگاه ها قرار دارد.

وی با بیان اینکه ۱۵ شهریورماه بهترین زمان برای بازگشایی دانشگاه ها است، افزود: وزارت علوم نمی تواند نسخه ای برای اجرای دروس حضوری و الکترونیکی در دانشگاه ها تهیه کند اما کارگروه در مورد سال تحصیلی آینده ۲ اقدام را در دستورکار دارد.

صفوی درباره الکترونیکی شدن آموزش های ترم تحصیلی آینده گفت: نخست اینکه کارگروه آموزش های الکترونیکی با همکاری گروه آموزشی وزارت علوم راهکارهای اجرای دروس عملی را برای توصیه به دانشگاه ها تهیه می کند.

به گفته عضو هیأت علمی دانشگاه شیراز، اقدام بعدی برگزاری همایش ملی برای تبادل تجربیات میان دانشگاه ها در راستای آموزش های الکترونیکی است که مردادماه امسال برگزار می شود.

صفوی درباره کیفیت اجرای دروس الکترونیکی در سال تحصیلی آینده به این نکته اشاره کرد که با توجه به تجربیات اعضای هیات علمی در طول ترم دوم سال تحصیلی، آموزش های الکترونیکی در ترم جدید بهتر از نیمسال گذشته اجرا می شود.

منبع: ایرنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا سهام عدالت مجلس یازدهم وزارت علوم مشرق منصور غلامی دانشگاه ها فضای مجازی ویروس کرونا دانشجویان دانشگاه فناوری کارگروه آموزش های الکترونیکی ترم تحصیلی آینده سال تحصیلی آینده دانشگاه ها وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۳۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تداخل ۷۰ درصد از اراضی کشاورزی و منابع ملی سامان

حجت الله رئیسی مدیر جهاد کشاورزی سامان گفت: مساحت کل اراضی شهرستان ۴۵ هزار و ۴۵۲ هکتار می‌باشد که از این میزان، ۴۵ پلاک به مساحت ۲۷ هزار و ۷۰ هکتار شامل رفع تداخلات می‌شود.

وی افزود: مجموع ۳۳ پلاک سوادجان، حرمی، چشمه سنگ، چلوان، قریه صادق آباد، چم نار، قوچان، قارقوش، برمه، لره، چم عالی، چم کاکا، کراب، گرکاچی، ایلبگی، لاغدنبه، یالانچی، چم خرم، چم زین، خلیل آباد، محمد آباد، گردکان، دولابی و بنکلو، یاسه چاه، یاشولجه، نیسانیه، چم چنگ، گلستان، فولاد آباد، مزارع صادق آباد، گرایلی، شهری جان و حسین آباد جمعاً به مساحت کل ۱۴۸۸۸٫۲۴ هکتار مطرح، تحت بررسی و جهت اخذ مصوبه نهایی به دبیرخانه کمیسیون رفع تداخلات استان ارسال شد که بر اساس مصوبات اخذ شده از کمیسیون مذکور ماهیت حدوده ۵۰ هکتار از اراضی دارای سابقه کشت و احیاء در دهه‌های ۴۰ و ۵۰ شمسی، از ملی به غیر ملی تغییر و به زارعین و کشاورزان ذینفع واگذار گردید به طوری که از کل مساحت اراضی مطرح شده در کارگروه رفع تداخلات شهرستان ۲۲۳۴٫۴۳ هکتار به عنوان اراضی غیرملی (مستثنیات) و ۱۲۶۵۴٫۲۹ هکتار نیز به عنوان اراضی ملی تثبیت گردید. 

رئیسی اظهار کرد: از ۳۳ پلاک مصوب شده، تعداد ۲۰ پلاک نیز توسط مدیریت امور اراضی استان در سامانه CMS سازمان امور اراضی کشور جهت بهره برداری و اقدام لازم بارگذاری شد.

بیشتر بخوانید

صدور ۱۶۱ مجوز تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی در چهارمحال و بختیاری

وی گفت: پلاک‌های باقی مانده شامل ۱۲ پلاک کهرداش سوادجان، کاهکش، گرمدره، مارکده، شوراب کبیر، موات یاسه چاه، موات پلنگستان، موات هوره، کمربر ایلبگی، کوه شیراز، یالانچی و گاوچر می‌باشند که ۵ پلاک در حال رسیدگی در کارگروه رفع تداخلات شهرستان می‌باشد و مابقی نیز در حال رسیدگی جهت طرح کارگروه شهرستانی می‌باشد.

رئیسی اضافه کرد: یکی از وظایف اصلی ما تثبیت مالکیت و رفع تداخلات اراضی و صدور اسناد کشاورزی می‌باشد که خوشبختانه شهرستان سامان توانسته نزدیک به ۷۰ درصد از اراضی را رفع تداخل کند و این فعالیت را با کیفیت به اتمام برساند و ۳۰ درصد باقیمانده نیز جز برنامه‌های سال ۱۴۰۳ می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • امتحانات نهایی باعث حذف کنکور می‌شود؟
  • آغاز سال تحصیلی از مهر به شهریور تغییر می‌کند؟!
  • سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی اثرگذار است
  • بودجه آموزش عالی برای همه دانشجویان؛ آری یا خیر؟
  • رفع تداخل ۷۰ درصد از زمین‌های کشاورزی و منابع ملی شهرستان سامان
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی سالتحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴
  • بیکاری فارغ التحصیلان مازندران بالاتر از میانگین کشور
  • رفع تداخل ۷۰ درصد از اراضی کشاورزی و منابع ملی سامان
  • ثبت نام جاماندگان کنکور در این ۲ روز
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی از چند روز آینده