Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی وزیر میراث فرهنگی و گردشگری کشور گفت: روستای الگن چاروسا به عنوان روستای هدف گردشگری جنوب کشور معرفی می شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از چاروسا،  آمارها نشان می‌دهد که طی دهه‌های اخیر جنگل‌های استان در خطر نابودی قرار گرفته و مشکلاتی که در سایه این نابودی در حال رشد است غیرقابل گریز است. در همین زمینه یکی از جوانان کهگیلویه ای ایده ای برای حل این معضل را در ذهن خود پرورش داده و با تاسیس یک بنیاد ملی در راه بهبود شرایط این جنگل ها گام برداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارهای بسیار خوبی در زمینه این بنیاد برداشته شد اما حضور مسئولین کشوری،استانی و منطقه ای در روستای الگن باعث شد تا بتوانند مشکلات این روستا را بررسی کنند.

امروز معاون پژوهش وزیر میراث فرهنگی و گردشگری کشور به همراه فرماندار ائمه جمعه دهدشت، قلعه رئیسی و دیشموک و دیگر مسئولین شهرستانی و چاروسایی با حضور در روستای الگن از وضعیت کاری این بنیاد و بازدیدی از روستا را دستور کار خود قرار دادند.

مردم روستای الگن از این اقدام و تاسیس چنین بنیادی بسیار خوشحال و از مسئولین خواستند تا الگن را به عنوان پایلوت روستایی استان قرار دهند.

سعید انصاری مدیر بنیاد الگن در خصوص این بنیاد عنوان کرد: از حدود یکسالی که از تاسیس بنیاد الگن می گذرد اقدامات بسیار خوبی انجام گرفت و مهمترین هدف ما احیاء جنگل زاگرس است موضوع قرق بود که مساحتی بالغ بر هزار هکتار و هزاران بذر بلوط را کاشتیم و همچنین در این یکسال الگن را به عنوان روستای بدون زباله آماده کردیم و بافت تاریخی الگن را به عنوان خانه اشتیاق معرفی کردیم و در حال تکمیل آن هستیم.

وی افزود: فاز اول ما که سه سال است الگن را به عنوان دهکده سبز معرفی می کنیم که این روستا روستای بدون زباله و حمل نقل سبز سفر با احداث ایستگاه دوچرخه وجود خواهد داشت و هزاران بلوط جوان خواهیم داشت که این کمک شایان به جنگل های سبز زاگرس خواهد بود.

انصاری به معضل اساسی جنگل های زاگرس و آتش سوزی اخیر اشاره و بیان کرد: در این مدت با پیگیری های صورت گرفته امکاناتی را مهیا کردیم تا اگر شاهد مشکلی بودیم بتوانیم به راحتی خطر را دفع کنیم.

اتابک فرماندار کهگیلویه هم در این بازدید یادآور شد: امروز بازدید خوبی داشتیم از بنیاد مردم نهاد الگن که این روستا با توجه به ظرفیت خوبی که برای جذب گردشگر دارد و تاسیس چنین بنیادی که کاملا مردمی است باید حمایت و مورد توجه مسئولین قرار بگیرد.

فرماندار کهگیلویه افزود: تاسیس این بنیاد می تواند تشویقی برای دیگر روستاها و جوانان آن روستاها باشد ضمن اینکه سبب جذب گردشگر، اشتغال جوانان در روستا و سبب مهاجرت معکوس در روستا می شود.

خانم هادیان معاون پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور هم در این بازدید با بیان اینکه روستای الگن از روستای زیبا و بسیار دیدنی در کشور است یادآور شد: در راستای اهداف کلان پژوهشگاه میراث فرهنگی موضوع گردشگری است و طبق توافقنامه چهارجانبه که بین بنیاد الگن و میراث فرهنگی کشور انجام گرفت باید طبق این توافقنامه باید به این بنیاد کمک کرد تا جهت شناخت و اشتغال زایی این روستا کمک کنیم.

وی تاکید کرد: یکی از اهداف این میراث همان بوم گردشگری است که باید ما تلاش کنیم تا بتوان این روستا را به عنوان روستای هدف گردگشگری در جنوب کشور معرفی کنیم و این مهم نیازمند حمایت مسئولین کشوری و استانی است و ما تمام تلاش را انجام می دهیم تا طبق توافق نامه عمل و نسبت به شناخت این روستا تمام همت را بکار ببندیم.

هادیان ادامه داد: دولت به تنهایی حافظ میراث فرهنگی نیست و این کمک مردم و توجه مردم است که همه باید همکاری کنند که این روند را ما در این روستا مشاهده می کنیم که مردم به کمک میراث فرهنگی آمدند و آینده این روستا طبق یک آینده بسیار درخشان است چرا که ظرفیت های بسیار خوبی برای معرفی این روستا وجود دارد و مهمترین ظرفیت این روستا جوانانی است که برای معرفی این روستا دست بکار شدند.

در ادامه مسئولین از این روستا و بافت تاریخی آن بازدید کردند.

انتهای پیام/82021

 

منبع: فارس

کلیدواژه: روستا میراث فرهنگی گردشگری عنوان روستای میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۳۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳.۵ میلیون نفر در تعطیلات نوروز به کردستان سفر کردند

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان گفت: از ۲۵ اسفند سال گذشته تا ۲۵ فروردین سال جاری، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر به استان کردستان سفر کرده‌اند که از این میزان سه میلیون نفر از جاذبه‌های استان بازدید کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، منصور مهرزاد شامگاه _سه‌شنبه بیست‌وهشتم_ در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرنگاران استان کردستان اظهار کرد: کردستان یکی از استان‌های برتر کشور در ایام نوروز بود و به عنوان سومین استان مقصد گردشگری کشور معرفی شد.

وی افزود: از ۲۵ اسفند سال گذشته تا ۲۵ فروردین سال جاری، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر به استان کردستان سفر کرده‌اند که از این میزان سه میلیون نفر از جاذبه‌های استان بازدید کرده‌اند.

مدیرکل میراث فرهنگی کردستان ادامه داد: در مدت مذکور ۶۱۵ هزار نفر نیز در استان اقامت داشته‌اند که شاهد رشد خوبی در این بخش بودیم.

مهرزاد با اشاره به وجود پنج هزار و ۵۰۰ تخت هتلی فعال در کردستان، اضافه کرد: میزان اسکان استان را تا ۴۱ هزار نفر نیز می‌توانیم افزایش دهیم‌.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه کردستان در بخش زیرساخت‌های اقامتی و اسکان دارای کمبودهایی است سرمایه‌گذاری در این بخش فرصت خوبی برای سرمایه‌گذاران و توسعه گردشگری استان است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان تصریح کرد: امسال شاهد کاهش ورود مسافر حتی تا ۲۵ درصد نیز در استان‌های همجوار خود بودیم اما این کاهش در کردستان سه درصد بود.

مهرزاد از وجود یک هزار و ۵۲ اثر ثبت ملی در استان خبر داد و گفت: منظر فرهنگی هورامان یک اثر ثبت جهانی استان کردستان است و درصدد ثبت جهانی روستای پالنگان و غار کرفتو دیواندره نیز هستیم.

وی افزود: در این راستا مراسم هزار دف روستای پالنگان کامیاران قرار است ساعت چهار بعدازظهر روز جمعه ۳۱ فروردین برگزار شود که برای سنوات آتی نیز این مراسم هر سال در این روز به صورت ثابت برگزار خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی کردستان به ثبت ملی پنج رویداد فرهنگی استان در سال گذشته نیز اشاره کرد و گفت: مراسم عروسی پیرشالیار، کومسای، نوروز پالنگان، نوروز سنندج و جشنواره توت فرنگی شیان سال قبل ثبت ملی شدند.

مهرزاد خاطرنشان کرد: ۷۴ میلیارد تومان تسهیلات صنایع دستی نیز به صنعتگران فعال استان پرداخت شده است که این روند ادامه خواهد داشت.

کد خبر 745273

دیگر خبرها

  • پتانسیل های گردشگری استان کرمانشاه هنوز بخوبی معرفی نشده اند
  • توجه بیشتر به مشاهیر ادبی در نمایشگاه کتاب به گردشگری ادبی کمک می‌کند
  • جشنواره رود و ریل در لرستان/«بیشه» در مسیر ثبت جهانی
  • رونق صنعت کشاورزی و گردشگری روستای کرد علیا
  • معرفی ظرفیت‌های گردشگری کرمان در شبکه‌های تلویزیونی روسیه
  • سودای جهانی شدن ابیانه چه زمانی محقق می‌شود؟
  • «ابیانه» یاقوت فلات مرکزی ایران/ سودای جهانی شدن محقق می‌شود؟
  • تدوین پرونده هشت روستا از کشور برای ارسال به سازمان جهانی گردشگری
  • ۳.۵ میلیون نفر در تعطیلات نوروز به کردستان سفر کردند
  • تخلیه سه روستای جنوب کرمان!