Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-24@03:51:43 GMT

توسعه واکسن ضدکرونا با نانوذرات لیپیدی

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۶۷۴۲۹

توسعه واکسن ضدکرونا با نانوذرات لیپیدی

یکی از شرکت‌های فعال در حوزه ساخت واکسن، به دنبال توسعه نوعی واکسن ضدکرونا در ژاپن بوده و قرار است از نانوذرات لیپیدی و mRNA برای ساخت این واکسن استفاده کند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، جهانی‌شدن بایکوت تبلیغات در فیس بوک، توسعه واکسن ضدکرونا در ژاپن با نانوذرات لیپیدی، ساخت دستگاهی برای شناسایی لکه‌های روی لباس و عرضه آیفون ۲۰۲۰ بدون آداپتور شارژر را در بسته خبری تکنولوژی ایمنا بخوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستگاهی که لکه‌های روی لباس را شناسایی می‌کند

محققان اسکنر کوچکی ساخته‌اند که نوع لکه روی لباس را شناسایی می‌کند تا بهترین شیوه شست‌وشو در ماشین لباسشویی برای آن در نظر گرفته شود. اسکنر قابل حمل و کوچک ابداع شده به کاربر خود کمک می‌کند تا لباس‌ها را راحت‌تر تمیز کند؛ این دستگاه در شرکت بوش ساخته شده و می‌تواند لکه روی پارچه‌ها را بررسی کند.

همچنین این دستگاه نوع پارچه و لکه را نیز تشخیص می‌دهد. این اطلاعات از دستگاه به ماشین لباسشویی ارسال می‌شود تا اسکنر به طور خودکار بهترین دما و شیوه شست‌وشو را برای از بین بردن لکه انتخاب کند؛ این دستگاه هنوز در مرحله طرح اولیه است.

آیفون ۲۰۲۰ بدون آداپتور شارژر عرضه می‌شود

طبق گزارش جدید، شرکت اپل آیفون‌های ۲۰۲۰ را بدون آداپتور برق برای شارژر می‌فروشد و این امر راهی برای کاهش هزینه‌ها و حفظ محیط زیست محسوب می‌شود.
مینگ چی کو، یکی از کارشناسان فناوری در حوزه اپل ادعا می‌کند، در بسته بندی مدل‌های آیفون ۲۰۲۰ میلادی، نه تنها همراه ایرباد وجود ندارد، بلکه آداپتورهای برق شارژر دستگاه نیز وجود نخواهد داشت و فقط یک کابل شارژ همراه دستگاه عرضه می‌شود.

البته یک شارژر قدرتمند ۲۰ واتی (برخلاف شارژر ۱۸ واتی آیفون ۱۱ پرو) نیز همراه این آیفون عرضه می‌شود، اما مشتریان باید آن را به طور جداگانه خریداری کنند. از سوی دیگر تحلیلگران فناوری مؤسسه بارکلیز نیز معتقد هستند شرکت اپل از این به بعد شارژر را همراه پک دستگاه نمی‌فروشد.

کو معتقد است این امر به کاهش هزینه‌ها منجر می‌شود و از سوی دیگر قیمت بالای تجهیزات فناوری ۵G را در دستگاه جبران می‌کند. همچنین این موارد این اقدام به حفظ محیط زیست نیز کمک می‌کند. حامیان محیط زیست ادعا می‌کنند که ارائه آداپتور برق برای شارژرها به ضرر محیط زیست است، زیرا بسیاری از افراد از شارژر موبایل‌های قدیمی خود استفاده کرده یا دستگاه را به رایانه متصل می‌کنند.

بایکوت تبلیغات در فیس بوک جهانی می‌شود

سازمان دهندگان کمپین بایکوت تبلیغات در فیس بوک تصمیم دارند شرکت‌های اروپایی را وادار کنند به طور جهانی این شرکت را بایکوت کنند. فهرست حامیان سازمان دهندگان کمپین بایکوت تبلیغات در فیس بوک به سرعت در حال افزایش است و اکنون بسیاری از شرکت‌های بزرگ خود را آماده می‌کنند تا با اقدامی جهانی برای حذف محتوای نفرات پراکنانه به این شبکه اجتماعی فشار وارد کنند.

کمپین "نفرت برای سودآوری را متوقف کنید" از شرکت‌های بزرگ در اروپا می‌خواهد تا تبلیغات در فیس بوک را بایکوت کنند؛ کمپین مذکور در ماه جاری آغاز شد و بیش از ۱۶۰ شرکت از جمله وریزون (اپراتور مخابراتی) و آنلیور اعلام کردند تبلیغات در فیس بوک را در ماه جولای متوقف می‌کنند.

گروه‌های حمایت از حقوق مدنی همراه سازمان "Free Press and Common Sense"، این کمپین را پس از مرگ جورج فلوید به دلیل خشونت پلیس آمریکا آغاز کردند. گروه‌های حمایت از حقوق مدنی معتقد هستند فیس بوک و شبکه‌های اجتماعی برای مقابله با نفرت پراکنی و اخبار جعلی اقدامات کافی انجام نمی‌دهند.

توسعه واکسن ضد کرونا در ژاپن با نانوذرات لیپیدی

یکی از شرکت‌های فعال در حوزه ساخت واکسن، به دنبال توسعه نوعی واکسن ضدکرونا در ژاپن بوده و قرار است از نانوذرات لیپیدی و mRNA برای ساخت این واکسن استفاده کند.

شرکت دایچی سانکیو قصد دارد واکسن ضد کرونا را در ژاپن تولید کند؛ این شرکت به دنبال توسعه واکسن مبتنی بر RNA بوده که قابلیت محافظت در برابر ویروس کرونا را دارد و در حال حاضر این شرکت بخشی از تحقیق و توسعه واکسن کرونا را با همکاری دانشگاه توکیو انجام داده است. شرکت دایچی علاوه بر توسعه این واکسن در پروژه تحقیقات واکسن ژنتیکی mRNA همکاری دارد.

در این فناوری نانوذرات لیپیدی ساخته می‌شود تا بتواند اجزای مربوط به ترکیبات دارویی را با خود حمل کرده و اسیدهای نوکلئیک را درون سلول‌های ایمنی رهاسازی کند. نتایج نشان داده است که این کار موجب تحریک سیستم ایمنی بدن و پاسخگویی آن در برابر عوامل مهاجم می‌شود و این پاسخ‌دهی بدن نسبت به واکسن‌های استاندارد بهینه شده است.

این شرکت به بررسی و ارزیابی این دارو روی مدل‌های حیوانی پرداخته و نمونه پروتوتایپ واکسن mRNA را برای تولید آنتی‌بادی ضد ویروس کرونا در بدن تولید کرده است. بر اساس یافته‌های جدید این پروژه، شرکت دایچی سانکیو در نظر دارد تا تولید واکسن mRNA را در اولویت قرار دهد.

کد خبر 431264

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پانسمان زخم فناوری نانو تحریم فیسبوک واکسن کرونا واکسن ژاپن آیفون شارژر ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق نانوذرات لیپیدی واکسن ضدکرونا کرونا در ژاپن توسعه واکسن محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۷۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال موفقیت‌آمیز نمک‌گیر برقی ۶۰ تنی در نفت و گاز مارون

مدیر خدمات شرکت نفت و گاز مارون از انتقال موفقیت‌آمیز یک دستگاه نمک‌گیر برقی ۶۰ تنی از مجتمع صنعتی شماره یک به مجتمع صنعتی شماره ۵ این شرکت خبر داد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون، سیاوش سهرابی‌مقدم با اشاره به انتقال یک دستگاه نمک‌گیر برقی ۶۰ تنی در این شرکت گفت: نمک‌گیر از لحاظ فرایندی اهمیت زیادی در تولید نفت دارد. این نمک‌گیر با ظرفیت ۵۵ هزار بشکه، با هدف کنترل کیفیت و افزایش ظرفیت تولید نفت خام در نمک‌زدایی مارون ۱، از سوی کارکنان شرکت بازسازی و تعمیر شده و در برنامه جابه‌جایی، به نمک‌زدایی مارون ۵ منتقل شد.

وی افزود: جابه‌جایی محموله‌های ترافیکی نیازمند برنامه‌ریزی و بهره‌جویی از بهترین ماشین‌های بارگیری، انتقال و استقرار است که به همت ترابری شرکت موفق شدیم این جابه‌جایی را انجام دهیم. برای این کار از یک کشنده سنگین ۱۶ محور و دو دستگاه جرثقیل ۹۰ و ۱۰۰ تنی استفاده کردیم و در ۴۸ ساعت، با هزینه‌ای ۱۰ میلیارد ریالی، این نمک‌گیر برقی را به محل موردنظر رساندیم.

افزون‌ بر بازسازی و تعمیر این نمک‌گیر از سوی کارشناسان شرکت نفت و گاز مارون، اجرای فونداسیون آن از سوی امور مهندسی و ساختمان، و نصب ادوات کنترلی و تجهیزات برقی آن از طرف اداره نگهداری و تعمیرات این شرکت انجام شد که در نوع خود دستاوردی مهم در همه ابعاد به‌ شمار می‌آید.

دیگر خبرها

  • انتقال موفقیت‌آمیز نمک‌گیر برقی ۶۰ تنی در نفت و گاز مارون
  • توسعه امکانات پزشکی در استان ایلام استمرار داشته باشد
  • رشته‌های هنرستانی در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • ابلاغ سند توسعه دانش‌بنیان به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • خراسان شمالی در پیشبرد طرح‌های مسکن رتبه هشتم را دارد
  • توجه ویژه دولت سیزدهم به مقوله فرهنگ
  • شش میلیون نفر در انتظار اعزام به عمره مفرده هستند
  • نسل جدیدی از نانوذرات نقره به تولید صنعتی رسید
  • ارائه برنامه عملیاتی کاهش سالانه ۱۰ درصدی فوتی های تصادفات
  • هدفگذاری برای کاهش سالانه ۱۰ درصدی فوتی‌های تصادفات