Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمد حسین امید ضمن بیان این مطلب از تعدیل نیرو در برخی مراکز به دلیل شیوع کروناویروس خبر داد و اظهار کرد: متأسفانه برخی مراکز علمی کاربردی به بهانه شیوع ویروس کرونا اقدام به تعدیل نیرو کرده‌اند. البته تعداد کارکنان مراکز علمی کاربردی تابع شرایط خاصی است و ممکن است برخی مراکز اعلام کنند براساس چارچوب دانشگاه می‌خواهد نیروهای خود را کاهش دهد اما نباید این تعدیل گسترده و به دلیل شیوع ویروس کرونا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر امید خاطر نشان کرد: ما از دولت تقاضا کردیم مثل سایر بخش‌های آسیب‌پذیر از کرونا که تسهیلات دریافت کرده‌اند به مراکز و واحدهای علمی کاربردی نیز این تسهیلات پرداخت شود که این درخواست ما در حال پیگیری در سازمان برنامه و بودجه کشور است و امیدواریم در این زمینه نیز تسهیلاتی ارائه شود.

رییس دانشگاه علمی کاربردی از برنامه این دانشگاه برای پذیرش ۳۰۰ هزار دانشجوی در مهر ماه جاری خبر داد و گفت: ما انتظار داشتیم در سال ۹۸، شاهد رشد ۴۰ درصدی در جذب دانشجو در مراکز علمی کاربردی کشور باشیم، اما با نظام جدید آموزش و پرورش متأسفانه این امر محقق نشد و تعدادی از دانشجویان وارد دانشگاه های نظری شدند، در این زمینه ضرورت ترویج دانشگاه جامع علمی کاربردی از سوی مراکز مهم و صنعتی وجود دارد.

وی ادامه داد: با وجود اینکه تعداد مراکز فعال این دانشگاه در سطح کشور کاهش پیدا کرده است، و تعداد مراکز فعال این دانشگاه تقریباً نصف شده است، اما در کل تعداد دانشجویان این دانشگاه دو برابر شده است و در سال ۹۸ ما شاهد افزایش ۲۰ درصدی تعداد دانشجویان در این دانشگاه بودیم.

امید با تاکید بر اینکه مراکز دانشگاه جامع علمی کاربردی در کشور باید به دنبال ایجاد رشته های جدید مرتبط با محیط کار باشند، افزود: وجه تمایز دانشگاه جامع علمی کاربردی با دانشگاه های نظری در این است که دانشگاه جامع علمی کاربردی به فکر محیط کار است و به دانشگاه مدرک گرایی تبدیل نشده است، این رویکرد باعث ارتقاء دانش افراد می شود.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی امروز به عنوان محور آموزش های مهارتی در کشور شناخته شده است و با همین رویکرد، از سال ۹۶، سرانه تعداد دانشجو در مراکز علمی کاربردی کشور دو برابر شده است.ضرورت دارد مراکز علمی کاربردی ارائه آموزش های مجازی، ترویج گفتمان آموزشی، توسعه دوره های آموزش کوتاه مدت، مذاکره با دستگاه ها و نهاد ها و مراکز مختلف و... را در دستور کار و اولویت کاری خود قرار دهند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ویروس دولت سازمان برنامه و بودجه رشد دانشجو آموزش و پرورش آموزش و پرورش دانشجو دولت رئیس دانشگاه سازمان برنامه و بودجه دانشگاه جامع علمی کاربردی مراکز علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۷۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخذ مجوز جذب یک هزار نخبه علمی/۶۰ نفر استخدام شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بنیاد ملی نخبگان، مریم کارگر نجفی معاون تحقیقات و منابع انسانی وزیر نیرو گفت: رویکرد ما بهره گیری هر چه بیشتر از توان نخبگان در مجموعه های وزارت نیرو است.

وی ادامه داد: در زمان حاضر از حدود ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان فعال در کشور بیش از هزار شرکت در حوزه وزارت نیرو فعال هستند که زمینه فعالیت ۸۰ درصد از این شرکت ها نیز در حوزه برق است.

کارگر نجفی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه وزارت نیرو در دولت سیزدهم توفیقات خوبی داشته است، اظهار کرد: عمده این موفقیت در گذر از پیک تابستان ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ در حوزه آب و برق خود را نشان داد.

معاون تحقیقات و منابع انسانی وزیر نیرو از اخذ مجوز جذب یک هزار نخبه علمی در زیر مجموعه های وزارت نیرو خبر داد و گفت: در این راستا تا کنون ۶۰ نفر جذب شده اند و فرآیند جذب ۱۲۶ نفر نیز در حال انجام است.

معاون تحقیقات و منابع انسانی وزیر نیرو به سرعت گرفتن جهاد آبرسانی به روستاها در کشور اشاره کرد و گفت: رکورد زنی در کاهش اجرای پروژه‌ها از نظر زمانی، از دیگر موفقیت های وزارت نیرو در دولت سیزدهم است. همچنین وزارت نیرو در حوزه نظام بهره وری طی ۲ سال گذشته رتبه برتر را در جشنواره شهید رجایی کسب کرده است.

شایان ذکر است، به منظور تحول در دستگاه‌های اجرایی و ارتقا نظام حکمرانی کشور، طرح جذب نخبگان و استعدادهای برتر علاقه‌مند به فعالیت در دستگاه‌های دولتی به همت بنیاد ملی نخبگان اجرایی می‌شود، در این طرح نخبگان و استعدادهای برتر شناسایی و برای اشتغال به دستگاه‌های اجرایی معرفی می‌شوند.

شناسایی مشمولان این تسهیل، بر اساس آخرین مدرک تحصیلی، امتیاز حاصل از فعالیت‌های نخبگانی و تأیید کارگروه تخصصی انجام می‌شود.

متقاضیان در صورت کسب حداقل امتیاز لازم (بر اساس آخرین مدرک تحصیلی) و احراز سایر شرایط، از مزایای این تسهیل بهره‌مند می‌شوند.

کد خبر 6085062 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • خدمات رایگان ۳۳۰۰ روانشناس در مراکز جامع سلامت
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • برگزاری بزرگترین ماراتن علمی کشور با حضور ۱۷۵۱۴ نفر در قم
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی توسط محققان کشور
  • تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست آذر بایجان غربی
  • اخذ مجوز جذب یک هزار نخبه علمی توسط وزارت نیرو
  • اخذ مجوز جذب یک هزار نخبه علمی/۶۰ نفر استخدام شدند
  • کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست تشکیل می‌شود
  • نگرانی از حضور صلواتی دانشجویان در دانشگاه فنی و حرفه‌ای/ دانشگاه علمی کاربردی با دانشگاه فنی و حرفه‌ای ادغام می شود؟
  • تعدیل نیرو در کارخانه فروآلیاژ ازنا ناشی از افزایش تعرفه برق است