Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-25@05:58:39 GMT

توصیه‌های مهم برای استفاده صحیح از ماسک ضد کرونا

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۶۷۵۴۲

توصیه‌های مهم برای استفاده صحیح از ماسک ضد کرونا

در حال حاضر و باوجود مشکل در رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در محل‌های شلوغ و با توجه به لزوم استفاده از ماسک در پیشگیری از ابتلا به کرونا ، حتماً باید شیوه صحیح استفاده از این وسیله را مدنظر قرار دهید.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، در حال حاضر و باوجود مشکل در رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در محل‌های شلوغ و با توجه به لزوم استفاده از ماسک در پیشگیری از ابتلا به کرونا ، حتماً باید شیوه صحیح استفاده از ماسک را مدنظر قرار دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دست‌ها را پیش از تماس با ماسک به‌درستی بشویید. از سالم و تمیز بودن ماسک اطمینان حاصل کنید. ماسک را به‌گونه‌ای روی صورت قرار دهید که بین ماسک و پوست فاصله‌ای نباشد. بینی، دهان و چانه را به‌طور کامل با ماسک بپوشانید. پیش از برداشتن ماسک از روی صورت دست‌های خود را ضدعفونی کنید. هنگام برداشتن ماسک، از قسمت بند آن را از صورت خود جدا کنید. در صورت تمیز و خشک بودن ماسک می‌توان آن را داخل کیسه پلاستیکی قرارداد و مجدد استفاده کرد. هنگام بیرون آوردن ماسک از کیسه پلاستیکی آن را از قسمت بندها گرفته و روی صورت قرار دهید. پس از برداشتن ماسک دست‌ها را به‌درستی با آب و صابون بشویید یا ضدعفونی کنید. از قراردادن ماسک پاره یا سوراخ روی صورت خودداری کنید. از قراردادن ماسک زیر بینی خودداری کنید. از برداشتن ماسک در محیط‌هایی که امکان رعایت حفظ فاصله یک متری وجود ندارد، خودداری کنید. از قراردادن ماسک آلوده یا مرطوب روی صورت خودداری کنید. از ماسک گشاده استفاده نکنید.

انتهای پیام/4145

منبع: آنا

کلیدواژه: ماسک کرونا کرونا نگیریم زندگی با کرونا برداشتن ماسک خودداری کنید قرار دهید روی صورت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۷۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • رئیس دیوان عالی کشور: حجاب در جمهوری اسلامی قانون است، همه پیروی کنند | دست اجانب دنبال برداشتن حجاب است
  • تصاویر نجومی پنجم اردیبهشت (۲۴ آوریل)
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • خسروپناه: برداشتن موانع قانونی؛ راهکاری برای جلوگیری از مهاجرت نخبگان
  • کریمی قدوسی : در صورت صدور اذن ، تا انجام اولین آزمایش یک هفته فاصله است