Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@10:05:39 GMT

راه‌اندازی مجدد 2 معدن زغالسنگ به همت جوانان زرندی

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۶۷۵۴۹

راه‌اندازی مجدد 2 معدن زغالسنگ به همت جوانان زرندی

فرماندار زرند گفت: دو معدن زغالسنگ داربیدخون و هتکن بعد از پنج سال تعطیلی به همت جوانان زرندی مجددا در حال راه‌اندازی هستند و به زودی به استخراج خواهند رسید.

 علی صادق‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زرند اظهار داشت: معادن به عنوان هرم رشد و توسعه هر کشور از اهمیت خاصی برخوردار هستند و همیشه توسعه جوامع صنعتی دنیا از معادن شروع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار زرند ادامه داد: وجود ۶ معدن سنگ آهن، ۱۲ معدن زغالسنگ در کنار معادن مس، خاک نسوز، سیلیس وسایر مواد معدنی، شن و ماسه وغیره بخش قابل توجهی از تولید و اشتغال شهرستان را در بر گرفته است. در بخش فرآوری مواد معدنی  وجود 5 کارخانه کنسانتره سنگ آهن، کارخانه گندله‌سازی در کنار 3 واحد زغالشویی و ...که در حال فعالیت هستند همه این واحدها در راستای چرخه تولید فولاد در شهرستان زرند است که با راه‌اندازی کارخانه یک میلیون و هفتصد هزار تنی فولاد به مرحله نهایی خواهد رسید.

وی ادامه داد: کارخانه تولید شمش فولادی شرکت فولاد زرند ایرانیان که دومین کارخانه فولاد کشور است و احداث و راه‌اندازی یک واحد کارخانه کنسانتره سنگ آهن در سیریز ظرفیت‌های قابل توجهی را در زرند ایجاد خواهد کرد.

 فرماندار زرند تصریح کرد: دو معدن زغالسنگ  دار بیدخون و هتکن بعد از پنج سال تعطیلی به همت جوانان زرندی مجددا در حال راه‌اندازی هستند و به زودی به استخراج خواهند رسید که با توجه به نیاز شهرستان به زغالسنگ و سایر مواد معدنی که در چرخه فولاد کاربرد دارند، نیاز بود که این معادن هم راه‌اندازی شود تا به عنوان خوراک اولیه کارخانه‌های زغالشویی مورد استفاده قرار گیرد.

صادق‌زاده خاطرنشان کرد: اکتشافات انجام شده در ایران مرکزی مربوط به سالیان گذشته بوده که ذخایر بزرگی از سنگ آهن و سایر مواد معدنی در شهرستان زرند شناسایی شده است. در حال حاضر با توجه به اهمیت اکتشاف معادن، چندین پهنه معدنی در شهرستان زرند در اختیار شرکت‌های بزرگ معدنی جهت اکتشاف قرار گرفته است که ظرفیت‌های خوبی از معادن به زودی به مرحله اکتشاف خواهد رسید.

وی در خصوص صنعت شهرستان زرند گفت: صنعت و واحدهای تابعه به عنوان نماد رشد و توسعه هر کشور از اهمیت خاصی برخوردار هستند و همیشه صنعت موجب پیشرفت شهر و سوق ثروت و جذب سرمایه‌گذار به آن شهر خواهد بود.

 فرماندار زرند عنوان کرد: وجود کارخانه فولادسازی 1/7میلیون تنی، دو کارخانه کک‌سازی  و پالایش قطران، واگن‌سازی، سه واحد زغال‌شویی، پنج کارخانه کنسانتره سنگ آهن، گندله‌سازی، ۲ کارخانه تولید آجر و تعداد ۶۰ واحد صنعتی کوچک و متوسط که در دو شهرک صنعتی مستقر شده‌اند بخش قابل توجهی از تولید و اشتغال شهرستان را در بر دارند.

 صادق‌زاده متذکر شد: راه‌اندازی کارخانه تولید شمش فولادی یک میلیون و هفتصد هزار تنی و کارخانه یک میلیون تنی کنسانتره سیریز در سال جاری قطعا کمک شایانی به بخش تولید و ایجاد اشتغال خواهد کرد.

وی بیان داشت: در بخش صنعت با توجه به سرمایه‌گذاری خوبی که توسط شرکت فولاد زرند ایرانیان در شهرستان ایجاد شده در حال حاضر بیش از پنج هزار نفر به طور مستقیم مشغول به کار هستند.

فرماندار زرند اظهار کرد: با توجه به سرمایه‌گذاری خیلی خوبی که شرکت فولاد زرند ایرانیان انجام داده توسعه‌ای که از معدن شروع شده و ایجاد کارخانه‌های فرآوری سنگ آهن و زغالسنگ و با توجه به تولید شمش فولادی در پایان امسال شاهد راه‌اندازی صنایع جانبی و پایین دستی فولاد خواهیم بود.

انتهای پیام/80022/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: علی صادق زاده فرماندار زرند معدن زغالسنگ فرماندار زرند معدن زغالسنگ شهرستان زرند مواد معدنی راه اندازی سنگ آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۷۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 

به گزارش خبرنگار مهر، جواد واعظ شامگاه دوشنبه در حاشیه اکران فیلم آسمان غرب به‌عنوان اولین اکران آزمایشی سینما دانش قوچان اظهار کرد: سینما دانش قوچان که متعلق به اداره آموزش‌وپرورش این شهر است از دهه ۶۰ تأسیس شد و به علت برخی مشکلات در دهه ۷۰ تعطیل شد.

سرپرست آموزش‌وپرورش قوچان با اشاره به اینکه این سینما با مشارکت بخش خصوصی در دهه ۹۰ آغاز به کار مجدد کرد اما شیوع ویروس کرونا دوباره این سینما را به تعطیلی کشاند، تصریح کرد: متأسفانه وجود برخی مشکلات پس از کرونا و نبود همتی در جهت بازگشایی مجدد این سینما به سمتی کشاند تا بیش‌ازپیش مستهلک‌شده و منابع مالی و بیت‌المال هدر رود.

وی با تأکید بر اینکه نیاز شهروندان به این مکان تفریحی فرهنگی به‌ویژه قشر نوجوان و جوان اهمیت راه‌اندازی این مجموعه را با قید فوریت دوچندان کرد، افزود: در این راستا برای مدت آزمایشی یک‌ماهه تفاهم‌نامه‌ای با ستاد اکران‌های مردمی عمار بسته شد تا بتوان بر اساس حضور مردم در این بازه زمانی به سمت جذب اعتبار از طریق خیرین و نهادهای مرتبط برویم و سینمایی درخور شأن آماده‌سازی کنیم.

واعظ بابیان اینکه بهسازی و تعمیر سینما برای صندلی، پرده، صوت و … حدود ۴.۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز است، ادامه داد: امشب اکران آزمایشی فیلم آسمان غرب به‌عنوان اولین اکران برای بسیج دانشجویی برگزار و در روزهای آتی نیز برای دیگر اقشار جامعه اکران خواهد شد.

کد خبر 6085971

دیگر خبرها

  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • پهپادهای اوکراین صنعت فولاد روسیه را هدف گرفتند
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • رقابت ۲ هزار و ۲٠٠ دانش آموز زرندی در کنکور
  • راه اندازی سایت شبکه‌های تخصصی سمن‌های جوانان
  • راه‌اندازی واحد احیا فولاد بافت با نانوکاتالیست‌‌های ایرانی
  • راه‌اندازی واحد احیاء فولاد بافت کرمان با نانوکاتالیست‌های پیشرفته ایرانی  
  • زرندی‌ها ۴۰۰۰۰ واحد خون اهدا کردند
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • همت خیّر زرندی درزیرسازیِ بخشی از جاده ِزرند- رفسنجان