Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان آذربایجان شرقی از اختصاص دو هزار و 356 میلیارد تومانی تسهیلات ویژه کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از ویروس کرونا برای این استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی،حسین فتحی گفت: شیوه نامه پرداخت تسهیلات ویژه بنگاههای به شدت آسیب دیده از ویروس کرونا در استان آذربایجان شرقی توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ شده و بر این پایه، سه نوع تسهیلات به ترتیب 6 میلیون، 12 میلیون و 16 میلیون تومانی فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرپرست اداره کل تعاون ،کار و رفاه اجتماعی استان آذربایجان شرقی درباره شرایط و ضوابط پرداخت تسهیلات به واحدهای کسب و کار بر اساس شیوه نامه اعلامی اظهار کرد: واحدهای مشمول باید فهرست بیمه شاغلان مربوط به اسفند 1398 را به سازمان تامین اجتماعی ارائه کرده باشند و در پرداخت تسهیلات اولویت با واحدهایی است که فهرست شاغلان مربوط به فروردین 99 را تا پایان اردیبهشت 99 به سازمان تامین اجتماعی ارائه کرده باشند.
وی ادامه داد: در صورتی که شاغلان واحدهای مشمول از مقرری بیمه بیکاری در ماههای فروردین، اردیبهشت و خرداد 99 استفاده کنند مشمول دریافت این تسهیلات نخواهند شد و ثبت نام در سامانه کارا صرفا هیچ گونه حقی را برای متقاضی نخواهد کرد.
وی با اعلام میزان تسهیلات ابلاغی برای استان آذربایجان شرقی بیان کرد : مبلغ 2356 میلیارد تومان برای تسهیلات ویژه کسب وکارهای آسیب دیده از کرونا سهم استان آذربایجان شرقی تعیین شده است.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه خدمات سامانه کارا برای متقاضیان رایگان است، از متقاضیان این تسهیلات در استان خواست به دقت نسبت به مطالعه و بررسی شرایط و ضوابط اعلامی در سامانه اقدام نموده تا بدون ابهام و با داشتن آگاهی نسبت به دریافت این تسهیلات اقدام کنند.
فتحی گفت: در اجرای مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا با هدف حمایت و پشتیبانی از کسب و کارهای به شدت آسیب دیده از کرونا وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی امکان ثبت نام کارفرمایان مشمول این حمایت را در سامانه کارا به آدرس اینترنتی https://kara.mcls.gov.ir را فراهم کرده که همچنان ثبت نام در این سامانه برای متقاضیان دارای شرایط در استان ادامه دارد.
وی با تبیین فرایند پرداخت این تسهیلات به صاحبان واحدهای کسب وکار خصوصی و تعاونی مشمول طرح به صورت کارفرمایی و خویش‌فرمایی گفت: آن دسته از بنگاه‌هایی که در رسته‌های 14 گانه مصوب با 550 زیررسته اعلامی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گرفته‌اند و دارای کد بیمه نزد سازمان تامین اجتماعی هستند و مبادرت به حفظ اشتغال موجود کرده اند مشمول این تسهیلات هستند.
وی در خاتمه با اعلام آخرین وضیعت طرح های تسهیلات روستایی نهاد های حمایتی خاطر نشان کرد: تاکنون تعداد2979 طرح به میزان مبلغ 1125 میلیارد ریال و با پیش بینی اشتغال 3753 نفر و همچنین عملکرد کمیته فنی تسهیلات روستایی مابین دو کارگروه 266طرحهای مصوب شده به مبلغ 310 میلیارد ریال با میزان اشتغال پیش بینی شده 319 نفر تصویب شده است.
فتحی افزود: عملکرد تسهیلات مشاغل خانگی استان از سهم سال 98 تا 27خرداد سال جاری براساس سهمیه ابلاغی به بانک، از سوی بانک های عامل 72000میلیون ریال و تعداد طرحهای ارسالی به بانک224 طرح با مبلغ 75700میلیون ریال و تسهیلات پرداختی به 185طرح با مبلغ 62600 میلیون ریال است که تاکنون 87 درصد پرداخت شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: استان آذربایجان شرقی کار و رفاه اجتماعی اداره کل تعاون آسیب دیده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۷۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای رفاه کارگران با اصلاح چند ماده قانونی و اجرای برنامه‌های ایمنی

محمد چکشیان معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه بیش از ۱۵ میلیون کارگر در کشور داریم، درباره برنامه‌های هفته کار و کارگر گفت: اطلاع‌رسانی درباره برنامه هفته کارگر، امسال از ۸ ماه قبل و با انجام فراخوان و ارسال پیامک برای بیش از هشت میلیون کارگر آغاز شد تا افراد بتوانند با شرکت در جشنواره کارگری امتنان، توانایی خود را نشان دهند و افراد منتخب مشخص شود. با برگزاری همین جشنواره توانستیم ۱۲۰ هزار کارگر مبتکر و نخبه را شناسایی کنیم.

وی افزود: در اختتامیه این جشنواره که ۱۱ اردیبهشت‌ماه و همزمان با روز ملی کارگر برگزار خواهد شد از ۲۶ کارگر برگزیده در حضور رئیس‌جمهور تقدیر می‌شود.

چکشیان گفت: در این هفته چند برنامه کلان داریم که در سطح ملی انجام می‌شود. مهمترین آن دیدار بیش از دوهزار کارگر با رهبر معظم انقلاب است. بازدید وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاونین از کارخانجات و واحد‌های تولیدی، اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به برخی از واحد‌های تولیدی و مراسم تجلیل از بانوان کارگر در روز نهم اردیبهشت از دیگر برنامه‌هاست.

معاون فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به شعار هفته کارگر گفت: «مشارکت کارگر، جهش تولید و ایران قوی» را هم‌راستا با شعار سال رهبری انتخاب کردیم، چرا که هیچ برنامه‌ای بدون مشارکت قوی مردم به سرانجام نخواهد رسید. همچنین پویشی تحت عنوان «پای کار ایرانیم» ایجاد شده است تا بتوانیم پاسداشتی از جامعه کارگری که ستون فقرات کشور هستند، داشته باشیم.

وی درخصوص برگزاری نشست‌های تخصصی برای حل مشکلات و دغدغه‌های جامعه کارگری گفت: در این هفته وزیر تعاون، کار و رفاه‌اجتماعی، جلسه‌ای با انجمن‌های کارگری خواهد داشت تا راهکار‌های رفع مشکلات جامعه کارگری مورد بررسی قرار گیرد.

کاهش ۴۰ درصدی حوادث کار در سال گذشته

معاون فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره ترویج و ارتقای فرهنگ کار به منظور کاهش حوادث کاری و صیانت از نیروی کار گفت: وزارت کار برای حفاظت از نیروی کار و تولید، «قرارگاه ایمنی و بهداشت کار» را ذیل معاونت کار تشکیل داد تا با آموزش ایمنی به کارگران و کارفرمایان زمینه کاهش حوادث کاری را ایجاد کند.

وی با اعلام اینکه سال گذشته ۴۰ درصد حوادث کار کاهش یافت، به تشکیل اردو‌هایی برای آموزش فرهنگ کار به دانش‌آموزان خبرداد و گفت: در حوزه گسترش فرهنگ کار بیش از ۸۴۰۰ نفرساعت اردوی ترویجی برای دانش‌آموزان دبیرستانی طی سال گذشته اجرا کردیم. همچنین از فیلم‌های دارای مضمون کارگری در چهارچوب یک جشنواره تقدیر کردیم و این جشنواره را به حوزه کتاب نیز تسری دادیم.

ایجاد سه‌هزار خانه بهداشت در دولت سیزدهم

معاون وزیر تعاون در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار «ایران» مبنی بر جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران اظهارداشت: برای جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی در کارگران و خانواده‌های آنها با مشارکت وزارت بهداشت و سازمان تأمین اجتماعی، خانه‌های بهداشت کارگری را ایجاد کردیم.

درحال حاضر ۱۰ هزار ایستگاه بهگر، خانه بهداشت و مرکز بهداشت در سراسر کارخانه‌های کشور داریم که ۳ هزار مرکز در دولت سیزدهم ایجاد شده است.  این مراکز در حوزه روانشناختی، آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد به صورت قوی ظاهر شده‌اند.

اجرای دو ماده حمایتی از قانون جوانی جمعیت

رئیس ستاد برگزاری گرامیداشت هفته کار با اشاره به اولین رویداد ورزشی جامعه کارگری گفت: اولین لیگ سراسری تنیس روی میز کارگران برای نخستین بار، امسال برگزار خواهد شد و در سطح بازی‌های ملی و بزرگ در کشور فعالیت خواهندکرد. همچنین در نظر داریم که مجموعه‌های ورزشی-خدماتی را به کارگرانی که در دهک یک تا ۵ قرار دارند، اختصاص دهیم.

معاون وزیر رفاه با اشاره به اقدامات این معاونت درخصوص قانون جوانی جمعیت اظهارداشت: به همت دولت سیزدهم، دو ماده ۲۱ و ۲۴ این قانون که کمتر به آن پرداخته شده بود، اجرایی شد. ماده ۲۱ قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده که مربوط به بیمه زنان خانه‌دار دارای سه فرزند و بیشتر است، اسفندماه سال گذشته با همکاری صندوق بیمه عشایر و روستایی به ثمر نشست و ماده ۲۴ این قانون که با طرح یسنا به بحث امنیت غذایی مادران و کودکان پرداخته است، با همکاری معاونت رفاه وزارتخانه اجرایی شد تا دولت در قالب این قانون از امنیت غذایی مادران باردار، شیرده و کودکان زیر ۲ سال حمایت خاص انجام دهد.

اصلاح قوانین کار با هدف رفاه کارگران

در ادامه این نشست خبری، هادی بهداد مدیرکل آسیب‌های اجتماعی وزارت کار، با اشاره به اصلاح دو قانون کار در هفته کارگر گفت: اولین مورد، اصلاح ماده ۸۶ قانون تأمین اجتماعی است. این ماده مربوط به موضوع کاهش اتصال روز‌های پرداخت حق بیمه برای برقراری حق اولاد است؛ در گذشته کارگران باید ۷۲۰ روز بیمه‌پردازی می‌کردند تا مشمول حق اولاد می‌شدند، اما در پیشنهاد جدید تعداد این روز‌ها به ۳۰ روز کاهش پیدا کرده است. یعنی اگر فردی یک ماه سابقه بیمه‌پردازی داشته باشد، مشمول حق اولاد خواهد شد که این موضوع در دولت به تصویب رسیده است و اکنون در کمیسیون‌های مجلس درحال بررسی است. مورد دوم اصلاح ماده ۲۷ قانون کار است که پیشنهاد شده است حمایت‌هایی از زنان کارگر صورت گیرد تا به خاطر ازدواج و فرزندآوری از کار اخراج نشوند. این موضوع هم در هیأت دولت مطرح شده است و بزودی نتیجه آن اعلام خواهد شد.

روزنامه ایران

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • اجرای ۴۰۰ ویژه برنامه در هفته کار و کارگر استان مرکزی
  • هفته کار و کارگر در البرز با گلباران مزار شهدا آغاز شد
  • بیش از ۱۹ هزار شغل جدید در استان مرکزی ایجاد شد
  • صادرات تعاونی های خراسان جنوبی ۴۹ درصد افزایش یافت
  • ارتقای رفاه کارگران با اصلاح چند ماده قانونی و اجرای برنامه‌های ایمنی
  • اعلام عناوین شغل‌های سخت و زیان‌آور در خراسان جنوبی
  • ۳هزار ۳۳۷ دادخواست در مراجع حل اختلاف کار سیستان و بلوچستان مورد بررسی قرار گرفت
  • ۱۲۰ هزار نخبه جامعه کارگری در ۳ سال اخیر شناسایی شدند
  • شناسایی ۱۲۰ هزار نخبه جامعه کارگری در ۳ سال اخیر
  • شناسایی ۲۰ تبعه غیر مجاز در بندر انزلی