Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت گسترش صنایع ومعادن ماهان به مناسبت روز صنعت و معدن گفت: توسعه رفتارهای تولیدگرایانه وایجاد زیرساخت های مناسب ازعوامل اصلی تحقق جهش تولید هستند.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی گروه مالی گردشگری، صادق جاهدخطیبی خاطرنشان ساخت: امروز مدیران و سیاستگذاران اقتصاد کشور باید به این مهم که اصلی ترین خواست رهبرمعظم انقلاب اسلامی است، توجه کامل داشته باشند و برنامه ریزی ها به گونه ای باشد که فضا برای تولید بیشتر و کارآفرینی مهیا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین بر ضرورت حذف رفتارهای ضد کارآفرینی وضد تولید در محیط کار تاکید کرد و افزود: تحقق جهش تولید دربخش صنعت ومعدن زمانی حاصل می شود که شرایط فعالیت بخودی خود از سوی تصمیم گیران فراهم شده باشد وموانع پیش روی کارآفرینان برداشته شود.
جاهدطیبی ادامه داد: اکنون موانع مهمی بر سرراه توسعه و کارآفرینی وجود دارد که مهم ترین آن نداشتن شناخت ازمنابع داخلی و فرصت های آماده است. به عنوان مثال ایران یکی از 15 کشور جهان به لحاظ دارا بودن ذخایر غنی و متنوع ترین منابع معدنی است اما به دلیل برخی ناهماهنگی ها و بعضا سوء مدیریت، از این منابع خدادادی به خوبی استفاده نشده است.
وی تصریح کرد: تا زمانی که مولفه های مهم و اصیل دراقتصاد و صنعت که همانا فرصت سازی، تببین مسیر برای تولید و کارآفرینی، ایجاد انگیزه در کارآفرینان، استفاده بهینه از منابع و... محقق نشود، تحقق شعار امسال به خوبی محقق نخواهد شد و این فرصت متعالی از بین خواهد رفت.
هلدینگ گسترش صنایع و معادن ماهان (سهامی عام) به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های سرمایه‌گذاری گروه مالی گردشگری، باهدف سرمایه‌گذاری در طرح‌ها و پروژه‌های تخصصی حوزه صنعت و معدن کشور تاسیس شده است.
دهم تیرماه در تقویم کشور به نام روز صنعت و معدن نامگذاری شده است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۸۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۳۸ هزار تن شکر در کشت و صنعت هفت تپه

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان با بیان اینکه تاکنون ۳۸هزار تن شکر در کشت و صنعت هفت تپه برداشت شده است،گفت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان خرداد ۲۰هزار تن دیگر محصول برداشت شود تا تولید ۶۰ هزار تن محقق شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم در اهواز، عبدعلی ناصری در آیین اختتامیه سومین جشنواره ملی شکرستان که امروز برگزار شد، گفت: تاکنون در 7 کشت صنعت توسعه نیشکر حدود 610 هزار تن شکر خام تولید شده است که در کشت و صنعت هفت تپه برداشت محصول تا خرداد ادامه دارد.

وی با بیان اینکه تاکنون 38 هزار تن شکر در کشت و صنعت هفت تپه برداشت شده است، افزود: پیش بینی می شود تا پایان خرداد 20 هزار تن دیگر محصول برداشت شود تا تولید 60 هزار تن محقق شده و نسبت به سال گذشته افزایش دو برابری داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با اشاره به افزایش تولید 50 درصدی در شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی نسبت به سال گذشته گفت: در سال گذشته برداشت محصول 400هزار تن بود که با افزایش تولید این میزان در سال جاری بیشتر از 630هزار تن خواهد بود که تاکنون 610هزار تن محقق شده است.

وی بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود در سال جاری با توجه به زمستان بدون سرما و یخ بندان‌، نی‌ها از شادابی خاصی برخوردار باشند که با عملیات کوددهی، مزارع بسیار سرسبز و شاداب خواهند بود.

ناصری برداشت 700 هزار تن شکر را در سال آینده پیش‌بینی کرد و افزود: اگر این افزایش تولید صورت گیرد 38 درصد بازار شکر را تصاحب خواهیم کرد که تاثیر به‌سزایی در اوضاع مالی، پایداری درآمد و سودهی شرکت توسعه نیشکر خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در خصوص حمایت روستاهای اطراف و مسئولیت های اجتماعی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، گفت: به منظور توانمندی روستاها و صنایع دستی، کارهای اقدامات خوبی در این حوزه انجام شده است؛ دراین خصوص تحکیم و احداث سیل بندها در 5 سال گذشته به استحکام کشت صنعت‌ها نیز کمک خواهد کرد.

ناصری افزود: فعالیت‌های دیگری در رابطه با مساجد، حسینیه‌ها و جاده‌های روستایی توسط کشت صنعت های مختلف انجام شده است.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی کمک به اداره بحران استان را یکی از وظایف شرکت دانست و گفت: در بارندگی های اخیر و آبگرفتگی معابر اقدامات زیادی در منطقه پیرامونی شرکت انجام شده است.

وی تصریح کرد: در دو سال متوالی که با بحران خشکسالی مواجه بوده‌ایم با مدیریت در کشت صنعت‌ها تولید حداقلی 400 هزار تن را محقق کرده که علاوه بر پاسخ هزینه‌ها و سوددهی نیز داشته است.

مدیر روابط عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در آیین اختتامیه سومین جشنواره ملی شکرستان گفت: مراسم اختتامیه سومین جشنواره ملی شکرستان که در شرکت کشت و صنعت دهخدا برگزار شد، با توجه به مشارکت 15 الی 16 استان، در این جشنواره و بالابودن حجم آثار تا امروز به تعویق افتاد.

ولید آلبوناصر افزود: جشنواره شکرستان که آیین برداشت گیاه پربرکت شکر است را به صورت یک جشنواره در آورده‌ایم که علاوه بر جشن شروع برداشت چند هدف را دنبال می کنیم.

وی ادامه داد: در زمینه گردشگری نیز روستاهای اطراف شرکت را توسعه داده‌ایم، شرکت توسعه نیشکر در سال های گذشته با حمایت روستاهای پیرامون به پایداری اقتصاد کمک کرد و به‌منظور حمایت از صنعتگران و صنایع دستی، تمام خریدهای نیشکر از این قشر صورت می‌گیرد.

آلبوناصر از برگزاری گارگاه آموزش خبرنگار تخصصی حوزه نیشکر خبر داد و گفت: در حوزه نیشکر لازم است خبرنگار تخصصی داشته باشیم که با کمک خانه مطبوعات و تا زمان برگزاری جشنواره شکرستان 4، این اقدام مهم صورت گیرد.

انتهای پیام/735

  

دیگر خبرها

  • راهکارهای بهبود شرایط صنایع دارویی؛ وزیر صنعت از دخالت‌های غیرقانونی در پارلمان بخش خصوصی دست بردارد
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • تأسیس شرکت پروژه راهکاری برای تحقق جهش تولید
  • عوامل محیط زیستی، دلیل ۲۵ درصد مرگ و میر‌ها
  • تحقق جهش تولید با جهش مهارت در کشور
  • استمرار روند رشد اقتصادی/ وزارت نفت پرچم سرمایه‌گذاری خارجی را هم بالا برد
  • اولویت‌دهی به بهبود معیشت محیط بانان و نیرو‌های یگان حفاظت
  • تحقق شعار سال در اولویت کاری شرکت ملی صنایع مس قرار دارد/ تلاش برای سرعت بخشیدن به طرح‌های توسعه‌ای
  • برداشت ۳۸ هزار تن شکر در کشت و صنعت هفت تپه